هکش کردم
روحالت هک نمیذارم
روبعضی از بازی ها
CLOSE SOME APPLICATION AND TRY AGIAN
یا
CANNOT START GAME!
هکش کردم
روحالت هک نمیذارم
روبعضی از بازی ها
یا
CANNOT START GAME!
این یعنی رام کم میاره ... نمی دونم ... با Jbak taskman برنامه های اضافی رو ببند شاید فرجی شد !نقل قول:
هکش کردم
روحالت هک نمیذارم
روبعضی از بازی ها
یا
CANNOT START GAME!
سلام
من n82 ورژن 31 دارم.
کلاینت N-Gage 1.40 1557 Repack رو نصب کردم. بازی رو که نصب میکنم تا آخر نصب میشه اما موقع اجرا میگه game not found on device(error-1) میده ok که میکنم آیکون بازی کمرنگ میشه و بار دوم که میخوام اجراش بکنم میگه are you sure you want to delete resident evil:degeneration? all game data will be lost. و یه گزینه delete و cancel میاد.
فایل 20001079.txt رو هم جایگزین کردم.
هم رو حالت هک گزاشتم هم برداشتم. هیچ فرقی نکرد.
با همه بازی ها هم تست کردم.
همینه
شما کلاینت 1.20 1511 رو تست کن ... ( چند نفر این مشکل رو داشتن گویا با عوض کردن کلاینت مشکلشون حل شد )نقل قول:
آخه قبل از اینکه مسترریستش کنم همه بازی ها رو اجرا میکرد!بدون هیچ مشکلی،گوشیمم یکی از مشخصه هاش ngageه!نمیدونم چه طور ROM کم میاره!نقل قول:
اونم تست کردم نشد ارور میداد یادم نیست چه ارورینقل قول:
نقل قول:نقل قول:مشکل من با یکبار فلش کردن درست شد.نقل قول:
دوستانی که این مشکل رو دارند با نصب N-Gage 1.20 1511 Repack و فایل 20001079.txt مشکلشون حل میشه.
مال ما که حل شد.
بعد از فرمت مموری گوشیم n73 وقتی میخوام کلاینت قبلی یعنی ورژن 1.00 1262 رو که با پچ auto start ارتقا به 1.01 1285 دادم نصب کنم میگه میخوای ورژن 1262 با 1285 جایگزین بشه وقتی تایید میکنم وسط نصب متوقف میشه میدونم زیر سر auto start هست ولی نمیدونم چیکار کنم کلاینت نصب بشه قبلا بازیها رو بدون مشکل داشتم؟
ضمنا چطور بعد از فرمت میخواد کلاینت رو جایگزین کنه؟؟؟
نسخه 1511 رو تست کن دوست عزیز...نقل قول:
شاد باشی:40:
آقا یونس گل اسم پوشه مخصوص کلاینت تو حالت هک چیه مثلا سیو بازیها پوشه 20007B39هست پوشه کلاینت کدومه؟