نقل قول:
اگه نوشته شده تو برگش دو ایربگ - پس ملزم هستن که با دو ایربگ بهتون تحویل بدن - نگران نباشید - - تو قرارداد گفته شده دو ایربک و اگه نداشته باشه یعنی تخلف حساب میشه - مگه اینکه یه جا یه راه در رو گذاشته باشن - خوب قرار داد رو مطالعه کنید
Printable View
نقل قول:
اگه نوشته شده تو برگش دو ایربگ - پس ملزم هستن که با دو ایربگ بهتون تحویل بدن - نگران نباشید - - تو قرارداد گفته شده دو ایربک و اگه نداشته باشه یعنی تخلف حساب میشه - مگه اینکه یه جا یه راه در رو گذاشته باشن - خوب قرار داد رو مطالعه کنید
سلام - شتاب 0 تا 100 پزو 206 تیپ 5 دقیقا چنده ؟
تو سایت ایران خودرو زده 11.6 در حالیکه من جاهای دیگه دیدم نوشته بود 9.6 ثانیه!
بستگی به ورژن ecu داره ecu 7.4.4 شتابش بیشتره ولی فقط تا سال 84 رو ماشینا بوده...نقل قول:
یعنی الان 206 های تیپ 5 مدلهای 89-90-91 -92 --- این جدیدا شتابشون 9.6 ثانیه نیست؟! شتاب 11.6 اونم برای 206 قابل باور نیست ...نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه گفته میشه 206 تو پیچ چپ میکنه درسته؟
نقل قول:
بله من خودم با چشم خودم 2 تا 206 دیدم که سر لوپ های ورودی به اتوبان ها کنترلشون رو از دست دادن و چپ کردن - خیلی موارد رو هم شنیدم
علت اصلی اینه که قدرت موتور بالا هست - شتاب زیاده - فرمون تیزه - عرض ماشین کمه
- و از همه مهم تر وزنه نقره ای که باعث ایجاد تعادل در 206 میشه و در کف این خودرو قرار میگیره و کاربردشم دقیقا تو همین موقع هاست - سالهاست که و یا بهتره بگیم از اول تولید 206 در ایران - توسط ایرانخودرو حذف شده و در زیر خودرو قرا نمیگیره - حالا علت چیه که حذفش کردن من نمیدونم - گرونه - توانایی ساختش رو ندارن - فرانسه بهشون نمیده - نمیدونم علت چیه که این قطعه اساسی رو حذف کردن -
بنابر این با 206 موقع پیچ های ناگهانی ویا زمانی که از لوپ هاو یا حتی رمپ ها میخواید وارد و یا خارج از اتوبان بشید تا حد امکان سرعت رو کم کنید -
خیر تو ایران با توجه به نوع بنزین 9.6نیستنقل قول:
عنی الان 206 های تیپ 5 مدلهای 89-90-91 -92 --- این جدیدا شتابشون 9.6 ثانیه نیست؟! شتاب 11.6 اونم برای 206 قابل باور نیست ...
یه سوال دیگه اینکه گفته میشه 206 تو پیچ چپ میکنه درسته؟
اون 11.4 ثانیه هم باید تا مرز کات اف ماشینو گاز بدی و کاملا رو گیربکش مسلط باشی که بفهمی تو چه دوری دنده عوض کنی.
البته اگه کاتالیزور ببندی با منبع و سوپر چیپ بزنی شتاب خیلی بیشتر میشه و همچنین مصرف سوخت.
باز هم 206 تولید میشه؟
جدیدا ایران خودرو یک چیزی شبیه 206 تولید کرده به سیستم مزخرف سمند...خیلی ها که دارنش ناراضیننقل قول:
باز هم 206 تولید میشه؟
چرا ناراضین !؟نقل قول:
رانا رو می گید.نقل قول:
206 چی تولید نمی شه؟