شما يكبار اقدام به repair كاسپر كنيد.وارد منوي srart بشيد.گزينه kaspersky antivirus را انتخاب و سپس گزينه modify,repair or remove را انتخاب و در پنجره جديدي كه نمايش داده ميشه گزينه repair را انتخاب كنيد.
هم آنتي ويروس و هم اينترنت سكيوريتي هر دو وظيفه دارند جلوي ويروسها و تروجانها و كلا بدافزارها رو بگيرند.فرق اين دو محصول نيز بارها توضيح داده شده.اينترنت سكيوريتي حاوي همان آنتي ويروس كمپاني مربوطه است بهمراه يكسري امكانات و برنامه هاي امنيتي بيشتر مثل وجود فايروال و آنتي اسپم و موارد ديگر.و به اين صورت نيست كه آنتي ويروسي كه داخل اينترنت سكيوريتي نصب ميباشه ضعيفتر از خود انتي ويروس عمل كنه چرا كه همون آنتي ويروسيه كه افراد بعضا بنا به دلايلي بصورت تكي از آن استفاده ميكنند.
اينكه ميفرماييد چرا همه افراد از اينترنت سكيوريتي استفاده نميكنند نيز دلايل مختلفي داره.افراد داراي سطح دانش و آگاهيهاي مختلفي هستند و هركسي بنا به دانش خود و نيز مسايل شخصي و سليقه اي از محصولات مختلفي استفاده ميكنند.از طرف ديگه تا بحال آماري در اين زمينه منتشر نشده كه تعداد افرادي كه از آنتي ويروس استفاده ميكنند بيشتر از افرادي ميباشه كه اينترنت سكيوريتي استفاده ميكنند.
در مورد سوال آخر بايد عرض كنم كه اصلا به اين صورت نيست كه كاسپر خيلي از فايلها رو به عنوان ويروس ميشناسه.بستگي داره تنظيمات آن به چه صورت ست شده باشه و نيز به محيط كاربر و فعاليتي كه فرد با سيستم خودش نيز انجام ميده نيز بستگي داره.مثلا فرض كنيد من فردي هستم كه دائما به سايتهاي مشكوك و آلوده سر ميزنم.روي هر لينكي كه ميبينم كليك ميكنم خب مطمئنا احتمال آلودگي سيستم من در مقايسه با فردي كه مسايل امنيتي را بخوبي رعايت ميكنه بيشتره و در اين حالت پيغامهاي كاسپر نيز بيشتر ميشه.نكته اي هم بايد توجه داشت اينه كه هميشه پيغامهاي كاسپر دال بر آلودگي سيستم نميباشه.اگر با پيغامهاي كاسپر به درستي مواجه بشيم مطئنا به يك محصول دلچسب تبديل ميشه و ديگه سوهان روح نميشه.اينكه يك محصول امنيتي ساكت و بي سروصدا و بدون دادن هيچ پيغامي براي ما كار كنه دليل بر برتري اون محصول نيست اين امر ممكنه يك نقطه ضعف امنيتي بزرگ هم باشه.