فکر نکنم مشکلی باشه ولی یکم ریسکه باید خودش ضمانت کنهنقل قول:
Printable View
فکر نکنم مشکلی باشه ولی یکم ریسکه باید خودش ضمانت کنهنقل قول:
چطوری آپدیت کنمنقل قول:
با تشکر
اگه موردهای قبلی رو تست کردین برای آپدیت فریم ویر هارد باید برین سایت هاردتون و فریم ویرشو دانلود کرده و نصب کنید قبل از این کار حتما از اطلاعات بکاپ بگیریدنقل قول:
اگه فریم ویر پیدا نشد بدید بیرون یا رابط یا pc3000 براتون درست کنن
با یک پاور دیگه هارد چک شده ؟
چندوقت پيش پاور سيستمم سوخت ! پاور رو عوض كردم . ويندوز رو هم عوض كردم . از اون موقع به بعد چراغ قرمز هارد هميشه بصورت ثابت ( ونه چشمك زن ) روشنه !!! يكي از سي دي رايتر ها هم ويندوز نميشناسه !!!!!! اين مشكلات از چي ميتونه باشه ؟؟؟؟ وقتي ويندوز مياد بالا تازه چراغ سي دي رايترم چشمك ميزنه ولي بازم ويندوز نميشناسه اونو !!!!!!! الان وقتي تو My computerميرم يه خورده سنگين شده و يه مقدار سرچ ميكنه تا درايوها بياد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ايراد از كجاست ؟؟؟؟؟ درايو C بيشتر از 12 گيگ حجم خالي داره . از نظر ويروس هم خيالم راحته . چون هم آنتي ويروس دارم و هم فايروال كه هردو آپديت هستن .
علت ابنکه درایو رو باز میکنید و طول میکشه تا باز شه و سرچ میکنه به این دلیل است که هارد درگیره و مشغول و این تو سرعت سیستم تاثیر میزارهنقل قول:
پیشنهاد من اینه که با یک پاور دیگه هم سیسیتم رو چک کنید درست نشد ممکنه به هارد آسیب رسیده باشه
که این مشکل میتونه از فریم ویرو و هد هارد باشه البته این مشکل از ویندوز و وجود پروسس ها و برنامه های اضافه هم میتونه باشه
در مورد درایو :درایو الان کلا تو بایوس شناخته نمیشه ؟ ساتا است یا ide ؟
ide هست . چراغ هميشه روشن هارد چي ؟؟؟؟؟؟ اصلا چشمك هم نميزنه !!!!
در ضمن تا يه مدت خيلي كوتاهي ( شايد 2 روز بعد از تعويض ويندوز ) درايو رو ميشناخت !
علت روشن موندن چراغ هارد رو بهتون گفتم پستم رو بخونیدنقل قول:
کابل ide درایو رو عوض کنید و جای کایب رو هم عوض کنید اگه از دو خرجی ide استفاده میکنید جامپرهاشو تنظیم کنید و با یک پاور دیگه درایو رو چک کنید نگفتین درایو اپتیک تو بایوس شناسایی میشه یا نه
ببينيد من به غير از سي دي رايترم دي وي دي رايتر هم دارم كه قبلا هردو رو سيستمم ميشناخت . اما الان با وجود اينكه همون كابلهارو زدم سي دي رايتر رو ديگه نميشناسه !!!! منظورتون رو متوجه نميشم . چه جوري بايد تو بايوس رو چك كنم كه بشناسه ؟؟! جامپرهاي هارد از قبل كه تغيير نكرده . بازم لازمه جاشو عوض كنم ؟؟؟؟
دوست من شما برید تو بایوس برید تو standard cmos featuets ببینید اسم درایو های اپتیک تو هارد است یا نهنقل قول:
چون دوتا درایو ide است این مشکل نمیتونه از تنظمیات بایوس باشه یا از اتصالات درایو است یا کانکتور برق یا پاور یا خود درایو جامپرها رو هم که چک کردید
اون مورد تو بایوس رو چک کنید و جوابشو بدین
یکی میشه بگه کلا بد سکتور چیه؟چطوری بفهمیم هاردمون بد سکتور داره یا نه؟و چه مشکلاتی داره؟