Italian job:2006نقل قول:
این همه دوستان اومدن بازی ترسناک معرفی کردن ولی سلطان ترس رو فراموش کردن یعنی:نقل قول:
سری Resident Evil
Printable View
Italian job:2006نقل قول:
این همه دوستان اومدن بازی ترسناک معرفی کردن ولی سلطان ترس رو فراموش کردن یعنی:نقل قول:
سری Resident Evil
سلام بازی Mortal Kombat5 میخواستم با تشکر
یه بازی دیگه هم خیلی دنبالشم اگه بگین وقعا ازتون ممنون میشم
بازیی که دنبالشم یه بازی اول شخص 3D تو فضا هستش یعنی 2 تا اسلحه فضایی داره بعد
هر چقدر که دشمناشو می کشه یه اسلحه جدیدی می گیره
یه عکسی دارم مربوط به بازی EVE online هستش ولی اول شخص نیست استراتژی هستش بدردم نمی خوره
ولی اونی که من دنبالشم بازیش قدیمی و اول شخص هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گذشت اون موقع که Resident Evil ها ترسناک بودند. شماره ی آخر این بازی اصلاً ترسناک نبود.هر چی بود ترسناک نبود.نقل قول:
این همه دوستان اومدن بازی ترسناک معرفی کردن ولی سلطان ترس رو فراموش کردن یعنی:
سری Resident Evil
resident جدید run&gun بود نه معما داشت نه ترس به نظرم اسمشو میزاشتن هجوم زامبی ها بهتر بود:31:نقل قول:
نه یعنی منظورم اینه که واقعا شبیه ساز باشهنقل قول:
منظورت چیه دوست عزیز ؟!
شما همراه خودتون کلاچ دارید ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اگه با دکمه ی C کلاچ بگیره تو C رو نزنی دنده رو عوض نکنه و کلا شبیه ساز بشاه
نقل قول:
resident جدید run&gun بود نه معما داشت نه ترس به نظرم اسمشو میزاشتن هجوم زامبی ها بهتر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا منم نگفتم که فقط RE 5 گفتم سری resident evil چرا دقت نکردید؟؟؟اینم پستم:نقل قول:
گذشت اون موقع که Resident Evil ها ترسناک بودند. شماره ی آخر این بازی اصلاً ترسناک نبود.هر چی بود ترسناک نبود.
نقل قول:
این همه دوستان اومدن بازی ترسناک معرفی کردن ولی سلطان ترس رو فراموش کردن یعنی:
سری Resident Evil
خوب منم جواب شما رو دادم:نقل قول:
بابا منم نگفتم که فقط RE 5 گفتم سری resident evil چرا دقت نکردید؟؟؟اینم پستم:
انگار شما دقت نکردید!نقل قول:
گذشت اون موقع که Resident Evil ها ترسناک بودند
ضمناً توقع ندارید که الان بروند رزیدنت 2 و 3 رو بازی کنند! دارید!؟
L.A.Noire اصلا قرار نیست برای pc بیاد ؟ منو بگو دل خوش کرده بودم دوباره تو این تابستون یه بازی تو سبک مافیا میادنقل قول:
بچه ها بازی Mirror's Edge بازی قشنگیه؟!
ارزش بازی داره؟!