خب این فایلی که من انجام دادمنقل قول:
نگاه کنید به اخطارها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب این فایلی که من انجام دادمنقل قول:
نگاه کنید به اخطارها
گفتم که اکسل به ترتیب این اعداد سورت می کنه و حروفی مثل پ - چ - ه - ی رو می بره آخر لیست بعد از حروفی که سورت کرده جدا گانه سورت می کنه ...نقل قول:
در هر حال اون حروف باید جایگزین بشن ...
اگه می خوای فایلتو بفرست تا روش کار بشه ..
موفق باشی :n01:
به دلیل اینکه لیست از اسامی شخصی استفاده شده از ارسال معذورم ...نقل قول:
اگه امکانش هست راه حل مشکل رو بفرمایید کامل ...
سلام
دوستان کسی میدونه چطوری میشه روش وجوه استهلاکی رو اثبات کرد ؟
منظورم این فرموله :
(Dm=(P-SV)(A/F , %i , n )(F/P ,%i , m-1
سلام
کسی از دوستان میتونه این فایل Template رو برام به تاریخ شمسی تبدیل کنه؟
اگر نمیشه سوالم اینه که چجوری میتونم از تقویم شمسی در Excel استفاده کنم؟ (در مورد یه سری برنامه مثل پرنیان خبر دارم و تست کردم منتها جواب نمیده توی کارهایی که من میخوام انجام بدم؛ به عنوان مثال با این فایل template کار نمیکنه)
با سلام به دوستان عزیزم
یک عبارت مانند c1v1 رو وارد میکنم میخوام در یه ستون به ترتیب عبارت c1v2,c1v3,... رو داشته باشم .به این صورت
c1v1
c1v2
c1v3
c1v4
.
.
.
.
.
ممنون میشم اگه این کار امکان پذیر هست بنده رو راهنمایی بفرمائید
پیروز و پاینده باشید
میشه در سلول اول آن ستون c1v1 و در سلول بعدی آن ستون c1v2 و در سلول بعدی c1v3 وارد کرد بعد هر سه رو انتخاب کنید و موس رو گوشه پایین سومین سلول نگه دارید تا علامت + ظاهر شود و سپس کلیک کنید و به سمت پایین بکشیدش تا هرجا لازمهنقل قول:
با سلام
فرض کنید در یک فروشگاه لوازم ،قیمت فروش هر محصولی را در یک worksheet جداگانه وار کردیم مثلا برای کیف یکی برای دفتر یکی و برای ....
حالا اگر بخوام که همه ی محصولات را در یک work sheet بریزم چطوری اینکاررا انجام بدم .
راهی بغیر از کپی و پیست وجود داره ؟
سوال دومم اینه که فرض کنید قیمت انواع کیف ضریب یک عدد است مثلا 4 نو ع کیف داریم وقیمت فروش اینها همشون از ضرب یک عدد عدد در اعداد ثابت 1000و1500و2000و2500 بدست می اید
مثلا برای محاسبه ی قیمت کیف نوع 1 باید مثلا عدد 5را ضربدر 1000کنیم واگه نوع 2 باشه مثلا 5را باید در 1500 ضرب کنیم
حالا من میخوام 3 ستون را طوری طراحی کنم که مقادر ستون اول را خودم بدم بعد در ستون دوم اعداد 1تا 4را وارد کنم ولی منظور از یک این باشه که مقدار ان ستون 1000است ومنظور از 2 این باشه که مقدار ستون 1500است وبعد این دو ستون در هم ضرب بشه وحاصل را در ستون سوم قرار بده
اگه این عملیان در اکسل امکان پذیر است لطفا اساتید راهنمایی کنند
ببین اینجوری منظورت بود؟نقل قول:
واقعا ممنون :n16:
اره دقیقا این را می خواستم
چطوری میظونم اینکار را بکنم ؟
سوال دوم اینه که من نیاز اساسی به طبقه بندی اطلاعات دارم مثلا هروقت دلم خواست داده ها را براساس نوع شون (1 تا 4)و یا دسته مثلا کیف یا دفتر و یا مهمتر از همه بر اساس تاریخ فروش ردیف کنم و یا فقط جمع قیمت یک نوع را بدست بیاورم. برای اینکار فرمی که در اکسل ایجاد میکنم باید چگونه باشه /