حدود دو ماه دیگه اجرایی میشه و تا ابلاغیه بعدی پلیس +10 دفترچه هارو با این نوع کفالت قبول نمی کنننقل قول:
حدود دو ماه دیگه اجرایی میشه و تا ابلاغیه بعدی پلیس +10 دفترچه هارو با این نوع کفالت قبول نمی کنننقل قول:
یعنی کسایی که ابتدای مهرماه امسال به طور قانونی ثبت نام کردن و درس خوندن رو شروع کردن باید سرباز بشن ؟نقل قول:
واقعا به همچین چیزی نمیشه گفت قانون :41:
تازه فقط کسایی که به 20 سالگی رسیدن نیستن که باید تحصیل رو ترک کنن .
همه کسایی که به 18 سالگی رسیدن و اول هستن و کسایی به 19 سالگی رسیدن و دوم یا سوم متوسطه هستن هم باید تحصیل رو ترک کنن چونکه امکان فارغ التحصیل شدنشون وجود نداره .
اینهمه دانشجوی سال 5 کارشناسی و سال 8 دکترای عمومی و .... هم وجود دارن که برنامه ریزی کردن تا درسشون رو با توجه به فرصت قانون قبلی در موعد مقرر تموم کنن ولی یه شبه میفهمن که سرباز شدن !
سلام
معافیت تحصیلی ها کم شده و کارشناسی پیوسته 5 سال شده
من ورودی مهر 88 هستم.
الان میشه سال سوم تحصیل.
من نیاز به تحصیل سال چهارم و پنجم هم دارم.
یعنی میشه 88-89-90-91-92
یعنی 91 و 92 هم باید دانشجو بشم تا تمام بشه درس.
با این وضع میتونم تمام کنم؟ بدون نییاز به تمدید؟
₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ استخدام شدن به جای رفت به سربازی ₪₪₪₪₪₪₪₪
دوستان قضیه این چیه ؟ میشه به جای اینک به سربازی بری 2 سال برای دولت کار کنی ؟؟؟:19:
خب شما اینو کجا خوندید؟ در مقاله ؟ خبر؟ لطفا منبع و مرجعی معرفی کنید تا بشه نظر داد و تجزیه تحلیل کرد
برای استخدام که باید پایان خدمت یا معافی داشته باشی
نکنه منظورت امریه هست؟
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: اگر کسانی که مدت قانونی تحصیلشان در دانشگاهها به پایان رسیده و هنوز نتوانستهاند واحدهای خود را پاس کنند از سوی دانشگاه دو ترم به آنها فرجه خواهد شد. تا بتوانند تحصیل خود را پایان دهند. که اگر این مورد ایجاد نشود وی دیگر اجازه تحصیل نخواهد داشت و به سازمان وظیفه عمومی معرفی خواهد شدنقل قول:
ببخشيد اين جمله يعني چي؟
اگر اين مورد ايجاد نشود؟ يعني اگه 2 ترم بهش مهلت بدهند و واحد هاش تمام نشه؟
يا منظورش اين هست كه اين مهلت 2 ترم اگر ايجاد بشه و قرار باشه به دانشجويان تعلق بگيره ؟
اين 2 ترم علاوه بر 5 سال هست؟
برای کار که قانونش این هست که به جای 2 سال 5 سال توی ارگان های نظامی کار میکنی میتونی همه کار کنی ؟؟؟؟ با حقوق
حتی از کشور میتونی خارج بشی
آماده باش و ... به کنار
اگه ثبت شده باشه که خیر،حق ندارند لغو کنند!نقل قول:
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
خیر،مشکلی نیست براشون!چون مدرک کاردانی رو ارائه می کنه و انصرافی محسوب نمی شه!نقل قول:
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
ما هم مثل شما دعا می کنیم!چون منم 4 سال دیگه معافیت کفالت شاملم می شه:31: البته اگه نشد هم کفالت پزشکی می گیرم اما ایشالله اجرا نشه این قانون!:46:نقل قول:
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
بله می تونید تمام کنید،اگر واحدی هم بمونه می تونید از سنوات استفاده کنید:46:نقل قول: