حاجی خیلی باحال بود دمت گرم :n06:نقل قول:
Printable View
حاجی خیلی باحال بود دمت گرم :n06:نقل قول:
پول تخلیه دیگه چیه؟؟؟ 1 ریال بخوان بگیرن خدایی میرم شرکتشونو زیر و رو میکنم 5 دقیقه هم بیشتر فاصلش نیستنقل قول:
7 سال پیش هم رفتم برای انداختن مودم اجباریشون سرویسشون کردم سریع برام ردیفش کردند دِ آخه 7-8 ساله میخواستم به یه جا برسه که رسید!
کلا نباید چیزی بگیرن !نقل قول:
حواسشون نبود پول تخلیه هم لزم نگرفتن
شما مطمئنی بقیه پول برمیگردونن؟بعد فرمول اش چجوریه؟نقل قول:
مثلا سرویس 1 ساله بگیری 1 ماه مصرف کنی چقدر برمیگرده؟
در جهت رضایتمندی پارس آفلاین منم خلاص:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برحسب اینکه چقدر از ترافیک و روزهای قرارداد مونده باشه یه چیزی برمیگردونن... یه قسمتیش هم البته بالا میکشن! :n09: برا همینه که میگم این کار به مقدار ریسک داره!نقل قول:
برا اینکه حال و هوا عوض شه و انقدر به جون هم نیوفتید:
این تست ها مال امروز ساعت 7 صبحه
سرور تهران
سرور نروژ
سرور امریکا
فحش ندید بهم ها :n18:
منم از پارس لعنتی راحت شدم:n02::n02::n02::n02:
حالا همه این بحث ها به کنار ولی خداییش من تو این مدت(حدودا سه ساله)که از پارس سرویس داشتم بدی ندیدم وراضی بودم
و در کل سرویس خوبی داشتم چه از نظر قعطی چه پینگ و ...
ولی این حرکت 1/3 واقعا یه حرکت انتحاری بود و پارس کلا شبانه رو نابود کرد با این حرکت و جایی برای بازگشت نذاشت بر فرض اگه مثل شاتل می گفت یه پول اضافی بدین واسه شبانه یا کلا سرعتها رو روی سرعت اسمی محدود می کرد باز می شد تحمل کرد ولی این حرکت...
فقط به خاطر تبصره دانلود شبانه یک ماه هم تمدید کردم تا ببینیم ماه های بعدی خدا چی میخواد:n09:
دوستان از حق تگذریم که دانلود شبانه این لامصب پارس خوبه دیگه.حیف که اومدن این طرحو گذاشتن شرکتو به گند کشیدن.خدا کنه فقط سرعتو شبا نزنن نفله کنن:n27: