بله مخابرات این تاپیک رو چک میکنه. بدون هیچ شکی.
Printable View
بله مخابرات این تاپیک رو چک میکنه. بدون هیچ شکی.
پ این تعرفه ها رو کی میزنن تو پرتک ؟ واسه چی پاکشون کردن ؟ یعنی زدن تعرفه جدید اینقدر کار داره میزاشتن ثانیه اخر پاکش میکردن و جدیدا رو میزاشتن بهتر نبود ؟ حالا ما تا یه ماه دیگه باید تو کفش بمونیم تا تعرفه های جدید بیان .
مخابرات اگه این تاپیک رو میخونی حتما سرعت عمل کارتون رو ببرید بالا خیلی کند عمل میکنید مردم زجرکش میشن:n24:
ساعت 2:20 زنگ زدم 2020 میگم سرویس من 2 مگه، آپ استریمم روی 512 بسته شده. واسم روی 2 مگ ببندید
میگه باشه یادداشت میکنم انجام بدم واستون. از 10 دقیقه الی یکی دو ساعت طول میکشه
------------
ساعت 4 شد ولی درست نشده بود، دوباره زنگ زدم، مشکلمو گفتم.. اینم گفت یادداشت میکنم سریع انجام میشه !!!
--------
الان 5:45 دوباره تماس گرفتم.. این یکی گفت : من دسترسی ندارم، چهارشنبه صبح تماس بگیرید !!
گفتم این بار سومه تماس میگیرم، همکاراتون گفتن امروز انجام میشه!!
از بغل دستیش پرسید شدنیه ؟! یارو گفت نه
آخرش شد همون چهارشنبه صبح !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry::angry::angry::angry:
مملکته داریم؟!!! :angry:
امروز باید حدود 800 مگ فایل واسه یه جایی میفرستادم. مجبور شدم به سرعت 45k آپلود قانع باشم!
هنوز 300 مگ دیگه مونده. نوشته 2 ساعت دیگه تموم میشه !!!!! :angry:
--دم تو مخابرات استان خوزستان با همه ی کارکنانش! بدون استثنا !!!!!!
الانم منتظرم این ali بیاد بگه رعایت کن.. میدونم چه جوابی بهش بدم!!! :angry::angry:
اگه کسی از مخابرات اینجا هست بگید یه احوال پرسی صمیمی(از اون احوال پرسی ها) باهاش بکنیم:n02:
اون قضیه چیز هم فعلا با این وضعیت منتفیه تا ببینم چی میشه
پست های صفحه قبل رو بخون میفهمی کارمند مخابرات کیه :wink:نقل قول:
حالا خوبه برای تو گوشی رو برداشتن من که هر چی زنگ میزنم بگم 5 مگ رو روی 2 مگ بستی هیچکس جوابگو نیست
من کاربر ضحی کیش هستم. تو کاربر کجایی؟نقل قول:
ضحی کیش :n08:
too
یعنی تو واقعا فکر کردی اینا یادداشت میکنن ؟ خوب بنده ی خدا وقتی میگه یادداشت میکنم یعنی نمیتونم .منم یه بار همچین مشکلی داشتم حدود 20 بار زنگ زدم همینو بهم گفتن اخرش مجبور شدم حضوری برم تا درستش کردن .اون موقع هم که رفتم فکر کنم فقط چند تاشون دسترسی داشتن دقیق یادم نیستنقل قول:
راستی تو فکر میکنی کارمند مخابرات تو این تاپیک همینیه که براش عکس درست کردی ؟ اینجا بیش از پنج نفر مخابراتی هست .تازه این چند نفر که بچه ها میگن تابلو میکنن اعضای فروم هستن .خود مخابرات هم به صورت مهمان ممکنه تاپیک رو چک کنه حتما که نباید عضو باشه .نمیبینی هر وقت میای پایین تاپیک نوشته 4 نفر مهمان ؟ خوب این مهمان ها احتمالا رفیقای این بابایی هستن که ذکر خیرشی
شما خوبه کسی جوابگو نیستنقل قول:
من زنگ میزنم میگه سرویس adsl روی خط شما موجود نمیباشد
نقل قول:
تکبیر !!!!!
چیزی برای گفتن ندارم ... :n02:نقل قول:
میدونم دوست عزیز. ولی چاره چیه؟! روز تاسوعا کجا پاشم برم؟نقل قول:
آره میدونم هم اعضایی که کارمندن بیشترن و هم بصورت مهمان نظارت میکنن روی تاپیک. ولی فعلا این آقا تو چشمه !!
اون بخاطر ماجرای همکد سازیهنقل قول:
بعد اینکه گفت روی خط شما سرویس Adsl موجود نمی باشد میگه سرویس دهندتو انتخاب کن
1- ضحی کیش
2 ..
3 ..
4 ...
این اعضای تیم ملی مخابرات(5نفری که میگید) کیا هستن بگید ما هم بشناسیمشون یدفعه تو تلشون گیر نیفتیم
احسان ای کاش بقیه هم مثل این بابا تابلو میکردن .خیلی دوس دارم بدومن اون چند نفر دیگه کیان .تا وقتی که بقیه رو پیدا نکنم خوابم نمیبره :n09:
فرشاد این سرویس 20 مگ نامحدود که گذاشته بودی واقعیه یا با فوتوشاپ درست کردی ؟ مگه مخابرات بیشتر از 10 مگ هم داره اونم نامحدود ؟
یه چیزای جدیدی از اون قضیه چیز در اوردم که ادم شاخ میکنه:n02:
من نمیدونم سرویس اقا فرشاد واقعیه یا نه
ولی با اون قضیه چیز میشه یه چیزایی مثل این گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع سرویس مهم نیست قیمت سرویس مهمه:n02:
با این قضیه چیز میشه بجای سرویس رایگان، ترافیک اضافه رایگان گرفت؟نقل قول:
بله ساختن سرویس جدید تو ibs که کاری ندارهنقل قول:
چند وقت پیش یه نفر یه پیشنهادی بهم داده بود گفت بزار با teamviewer بیام تو سیستمت واست 512نامحدود تمدید کنم:n09:
خوب چطوری تمدید کرد؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
من نگفتم 5 تا هستن گفتم بالای 5 نفرن .من نمیشناسم سروش میدونه ولی به منم نگفت .اما اگه ناراحت نمیشی من به تو و saminem شک دارم .چون تو اول از همه خبرگذاری میکنی معلوم نیست از کجا خبرا بهت میرسه حتی گاهی زودتر از این یارو خبر میدی .saminem هم که تا حدودی مشکوک میزنه .بقیه رو از سروش بپرس .اگه بهت گفت کیان به منم تو پ خ بگو .
voroojak تو که از تو نرم افزار مخابرات هی نامحدود درمیاری از کجا معلوم بعد از پرداخت هزینه سرویس مورد نظر فعال بشه ؟ اگه مخابرات فهمید و بیچارمون کرد چی ؟
نهنقل قول:
یه نگاه به عکس بنداز
از اونجایی که من تا قبل از این که بیام پارتاک نامحدود داشتم:n02:نقل قول:
از کجا معلوم که مخابرات نفهمید و از اینترنت نامحدود لذت بردیم
خب از کجا معلوم شاید خود سروش یکی از اعضای گروه باشهنقل قول:
delete....
بچه ها انقدر به هم مشکوک نباشید. یا حداقل بیان نکنید :n02:
اینجوری دلخوری هم پیش نمیاد
مخلص همگی :n16:
فقط به آن چیزی که عیان است و چه حاجت به بیان است بچسبید ! :n01:
یعنی قبلا مفتی استفاده میکردی ؟نقل قول:
چرا اتفاقا مخابرات خیلی سریع میفهمه همین وایرلسم رو وقتی میخام شارژ کنم بعضی وقتها فاکتور میزنم ولی پول پرداخت نمیکنم تمام این فاکتورها توی سیستم ثبت میشه حتی خودمم میتونم ببینمشون .بعد از چند روز که توی سیستم نگاه میکنم میبینم اونایی رو که پولشون رو ندادم پاک شدن و فقط پرداختی هام موندن.این نشون میده که همه ی شرکت ها اون چیزی رو که میفروشن با اون چیزی که باید بیاد تو حسابشون چک میکنن و سریع میفهمن .این کارایی که دارید میکنید خیلی خطرناکه اگه مخابرات بفهمه مفتی شارژ کردین سرویستون رو مسدود میکنه تازه ممکنه جریمه هم بکنه .به قول فرشاد تازه ممکنه دست فتا هم بدتمون .
بی خطر ترین راه اینه که سرویس حجمی بگیریم پولش رو هم پرداخت کنیم ولی یه کاری کنیم که از ترافیکمون کم نکنه یا مثلا یک سوم کم کنه .اما اینطوری که مفتی شارژ کنیم خیلی تابلو و خطرناکه .من که حاضر نیستم همچین کاری کنم.
فرشاد نه سروش نیست .اون که انگار دزفوله مخابرات هم که مال اهوازه چه طوری میتونه کارمند باشه ؟ مگر اینکه دروغ گفته باشه که دزفول زندگی میکنه
حامد چه ربطی داره ؟ مگه اعضای قدیمی نمیتونن کارمند باشن ؟ مگه مخابرات تازه راه افتاده ؟ من فقط یه چیزی برام سوال شده که بعضی ها از کجا سریع میفهمن که چه اتفاقی قراره بیفته و قبلش میان میگن ؟ ها فرشاد ؟
نه آقا من که همچین چیزی نگفتمنقل قول:
من گفتم اون موقع که همهی نامحدودا دو برابر شدن و بعدشم حذف شدن من همون نامحدودای قدیمی رو تمدید میکردم (تو سیترا)
بعدشم فرض کنید مخابرات بفهمه،مثلا چه غلطی میتونه بکنه؟؟؟؟؟
فوق فوقش خطمون رو تخلیه میکنه (که کارمون رو برای گرفتن سرویس های دیگه راحت میکنه )
فتا کیلو چنده؟؟اگه کار به اونجا رسید میگی اکانتمو -- کردن اصلا من روحمم از این قضیه خبر نداره.با عرض معذرت باید بگم که ..... نمیگیرن
اگه شد من خودم اولین نفر این کارو میکنم
کارمند مخابرات بودن جرم نیست، بیماریست! بیایید با آنها مهربان باشیم! :n09:
حتما چندتاشون اینجا پلاسن شک نکنید باور کنید حالا فهمیدم چه بی شرف هایی هسن من چند روزه که مشکل واسم پیش اومده یبار زنگ زدم پشتیبانی یارو وسط حرفت گوشی قطع میکنه:| حالا خوبه من این 1 سال زنگ نزده بودم!
بچه ها گناه داره امشب شب تاسوعاست .مردم دارن تو مسجد و حسینیه ها عزاداری میکنن الان که از بیرون اومدم یکی رو دیدم از جلوی اسم سیدالشهدا که به در مسجد زده بودن رد میشد جلوی اسمش ایستاد تعظیم کرد و بهش سلام کرد بعد رفت اونوقت ما اینجا داریم به همدیگه فحش و بد و بیرا میگیم .امشب واقعا گناهه .امرور فردا رو بیخیال شید تا چهارشنبه .برای من هم دعا کنید مشکلاتم زودتر حل بشه.این صحنه رو که دیدم از حرفهایی که زدم کلا پشیمون شدم من دیگه کاری با کارمندای مخابرات ندارم بیان یا نیان جای ما رو که تنگ نمیکنن اینا هم دارن از این راه شکم زن و بچشون رو سیر میکنن پس بی خیال.
اقایون کارمند مخابرات :
اگه من یه وقت حرفی گفتم که ناراحت شدید من رو حلال کنید من دیگه کاری ندارم .ببخشید.
التماس دعا
:n04:
اولا که گناه یکی دو شب نداره اگه گناهه که پس همیشه گناهه.
ثانیا مگه کارمند مخابرات بودن جرمه که ما بد و بیراه بگیم . خب کارشون رو درست انجام بدن . دروغ نگن ما چاکرشون هم هستیم .
نقل قول:
منظور من اونایی بود که داشتن فحش میدادن گفتم امشب رو تحمل کنید نه همدیگه رو ضایع کنید نه سیستم مخابرات رو دور بزنید تا پس فردا همونطور که هیچ کس حاضر نیست تو این دوشب به احترام امام حسین هیچ گناهی بکنه .من خودم پشیمونم از کارم ای کاش دخالت نمیکردم تو این بحث .
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
مگه من گفتم نامحدود دارم که میگی کافیه؟!نقل قول:
الان هیچ شرکتی نمیبینم که سرویس 2مگ محدود بگیری رو 2مگ محدود کنن جز مخابرات!
اکثرا دارن حداقل تا 4مگ سرعت میدن در روز.
خب الان که پشتیبانی مخابرات ما جواب میده مثلا چه کاری میتونه بکنه؟
بگیم اینترنت قطع هست میگه صبر کن خودش درست میشه:n26:/ میگیم دان استریم رو کم و زیاد کن میگه برات ثبت میکنیم تا تغییر بدن(در صورتی که الکی میگه) و......
حالا مخابرات شما یه خوبی که داره خر تو خری هست. یکی سرویسش مثل فرشاد قاط میزنه میشه 20 مگ اونم نامحدود!!!!!!!!!!!!:n04:
ولی تو مخابرات ما از این خبرا نیست .
فرشاد یه عکس از وضعیت خطت بزار نویزت رو ببینم چند شده.
روشی نمیدونی که چطور بشه اکانتینگ رو دور زد؟
بنده قصد جسارت نداشتم که بگم نامحدود و ... .نقل قول:
کلا میخواستم ببینم مخابرات قم نامحدود داره یا نه .
درمورد سرعت برای همینه بهش میگن مخابرات :n02: چون سرعت اسمی میده . مثل شرکت های دیگه هم نرم افزار نداره که سرعتت رو بعد از یه مقدار دانلود محدود کنه . بعد شما قیمت همین سرویسی که از مخابرات میگیرید با قیمت شاتل یا پارس مقایسه کنید ببینید کدوم کمتره .
نامحدود داره ولی شما ببین چطوری سر ملت رو شیره میماله::n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============
اخه اردیبهشت امسال 2مگ داشتم خط 3مگ بسته شده بود ولی سرعت تا 2.7 مگ میرفت و اکانتینگی در کار نبود.(هر سرعتی که خط بسته میشد سرعت میداد)
مخابرات ما اکانتینگ داره در حد بنز. تا چند وقت پیش سرعت شبانه فیکس رو 30محدود میشد.
اوه مخابرات ما اگر اکانتینگ بشه که دو تا پا دارم دو تا پا قرض میگیرم میرم تخلیه .نقل قول:
لامصبا چه قدر روی این سرویس هاشون فکر میکنن یه قانون پیچ در پیچ درست میکنن بعد میفرشون به مردم .
مثلا تو نمایندگی که بودم طرف اومده بود ترافیک بخره بعد میگفت 5 گیگ یعنی چی یعنی چه قدر طول میکشه تا تموم بشه ؟
حالا یه همچین ادمایی اینو بخونن !!!!!!!!
من واسم مهم نیستنقل قول:
این پولی که اینا میگیرن حرومه ،وقتی که مشترک بهشون زنگ میزنه سر بالا جواب میدن ،مشکلت حل نمیکنن وسط حرفت تماسو قطع میکنن
5 روز اینترنت قطع بوده 1 ثانیه هم به من برگردونده نمیشه حالا مخابرات مفتی 5 دقیقه به من اینترنت داده؟پول میگیره
خوبه اینجا کسانی هستن که مشکل منو داشتن و میدونن حرفایی که من میزنم دروغ نیست
بچه ها فرشادو بگیرین به نظر منم مشکوک میزنه:n09:(شوخی کردیم :n02:)