اینطوری که نمیشه گزارش رو دید خیلی بده . 24 ساعت باید وایسی . اگر هم چیزی زیاد بردارن یا بدزدن آدم یادش میره :31: خدا خفه شون کنه :2:
Printable View
اینطوری که نمیشه گزارش رو دید خیلی بده . 24 ساعت باید وایسی . اگر هم چیزی زیاد بردارن یا بدزدن آدم یادش میره :31: خدا خفه شون کنه :2:
من 256 مخابرات رو تست کردم 180 بود پینگش 512 از این بیشتره یا پینگ به سرعت ربطی نداره؟نقل قول:
سلام من تو تهران 1mgپارس انلاين ميخوام بگير 2gigترافيك در ماه سرعتش تو منطقه ي تندگويان (2253) خوب هست براي دانلود شبانه صبحا فقط وب گردي دارم ولي شب 1.5 گيگ دانلود دارم لطفا كمك كنين
شما شبی چقدر دانلود می کنی تو روز سرعتت چقدره؟نقل قول:
با این کارشون که گزارش مصرف رو تا 48 ساعت نمیشه دید دارن خوب دزدی میکنن امروز از من 300 مگ در حین وبگردی و 1 ساعت بازی آنلاین کم شد خودم هم موندم چجوری این همه حجم کم شده روزهای قبل 50-60 کم میشد امروز کردن تو پاچه
از این پارس دزدتر ندیده بودم خدا لعنتشون کنه
دوست من دزد که این چیزها حالیش نمیشه
باید از این به بعد بگیم دزد انلاین به جای پارس افلاین ....:31:
پینگ هیچ ربطی به سرعت نداره ، پینگ میزان زمانیه که سروری که پینگ میکنین ب شما پاسخ میده ، و ربطی به حجم و سرعت دریافتتون نداره . و تو بازی های آنلاین مهمتر از سرعت ، زمان پاسخ (پینگ ) سرور هست .نقل قول:
"مشترک گرامی، گزارش مصرف حداکثرتا 48 ساعت گذشته قابل دسترس شما می باشد "
دیگه کفرمو در اوردن!
واقعا این یعنی چی؟!! علنا دارن به آدم توهین میکنن، احساس میکنم یه تیکه فحش بالای فرم گزارش گیریم نوشتن!
مملکته داریم؟! اگه وضغ مملکت درست بود و این شرکتها واقعا با هم رقابت داشتن باید منت مشتری هاشون رو هم میکشیدن و برای اینکه یوزر رو از دست ندن مدام امکانات جدید و سرعت بالاتر و... فراهم میکردن چون اگه خدماتشون ذره ای به مذاق مشتری خوش نمیومد سریع میرفتن از یه شرکت بهتر میگرفتن و... ولی الان چی؟! خودشون میدونن مشتری هیچ غلطی نمیتونه بکنه و هیچ راه دیگه ای نداره چون همه شرکت ها از هم بدترن برای همین با خیال راحت اینطوری...
فقط هم بحث اینترنتمون نیست همه چی همینطوره از اپراتورهای موبایل گرفته تا شرکت های خودرو سازی و... همه ضرر و بدبختی مال مردمه، مردم باید خدا تومن پول بدن برای آشغالی مثل پراید چون راه دیگه ای ندارن...
چی بگم دیگه؟ دلم برای خودمون میسوزه، فقط باید رفت
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:اگه موافقید یک پتنشن تشکیل بدیمنقل قول:
من دارم شاخ در میارم
این چه وضعیتیه .....از دست اسیا تک تخم مرغ دزد فرار کردیم اومدیم پیش جناب پارس انلاین شتر دزد
من دو هفتست این دوره رو شارژ کردم تو این دو هفته نهایت کاری که کردم چند صفحه در روز وبگردی بوده ولا غیر.................. حتی شبها هم زیاد دانلود نداشتم!!
تا همین چند روزه پیش هم حجم باقی موندم 5.8 گیگ بوده الان گزارش مصرفو دیدم زده بود حجم باقی مانده 2.3 گیگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالب اینه جمع ارسالی ها و دریافتی ها ی گزارش مصرف تو این دوهفته 1.5 گیگ بیشترنمی شه
ولی اینا 3.5 گیگ کم کردن...
الان زنگ زدم طرف بعد از کلی تته پته و ... 5 دیقه سکوت می گه خودتون مصرف کردین دوباره من هی توضیح می دم می گم گزارش مصرف با حجم کم شده از من نمی خونه دوباره ... بعد 5 دیقه سکوت می گه خودتون مصرف کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخر سر یارو گفت فردا صبح زنگ بزن
عجب وضعیه مملکت......از دست این قوم تاتار سر به کجا بذاریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر شب دانلود ندارم.سرعت تو روز 200 تا 250 متغیره.شبا هم بعضی موقع ها تا 80 -90 هم میاد
آقا من هستم، تشکیل بدیم! دیگه مسخره شو درآوردن.نقل قول:
منم هستم. جواب ندادن راه های بعدی مثل email bomb و DDOS هم هست
فعلا مسالمت آمیز
كسي نيست جواب مارو بدهنقل قول:
دعوا خواستین راه بندازین من پایه پایه ام:3:
.
آقا یک برنامه هست برای کنترل ترافیک مصرفی و ... اسمش چی بود؟
BWMeter و DUMeterنقل قول:
کدوم یکی رو میگفتی ؟
من فک میکردم شاید اشکالی چیزی واسشون به وجود اومده که نشون نمیده، آقا اینا خیلی پررو اند !!، زود باید یه کاری کرد .نقل قول:
پارس آفلاین+دزد آنلاین = دزد آنلاین:21:
دوستان با اجازه شما من 1 هفته است که تویه پرتابل شکایت سازمان مقررات یه شکایت علیه پارس آنلاین کردم به نظرم اگر هر مشترک یکبار شکایت کنه صدرصد پیگیری انجام میشه...موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه.... میشه پارس آشغال:27:
من 256 دارم شبا 1.200 گیگ دانلود دارم البته با ترفنده
شبا سرعتم 40 و روزا 195
این وضعیت من
خیلی ممنون DUMeter را میخواستم.نقل قول:
به نظر شما ایناچطورن؟؟؟
دوست عزیر تشکر می کنم بابت این پستی که زدی فقط اگر زحمتی نیست لینک هم بده دیگه عالی میشه و از همه بچه های این تاپیک می خوام همت کنند و طرح شکایت خود رو طرح کنندنقل قول:
:42::42::24:نقل قول:
دادا پس این رو چی میگی؟!! من اگه این سرویس رو یک ماه داشتم کل اینترنت رو درو میکردم و تا آخر عمر از اینترنت بی نیاز میشدم:31:نقل قول:
:42::18:
بفرما اینم لینک(هر چند فکر نمیکنم درست بشه ولی تیری میندازیم در تاریکی)نقل قول:
دوستانی که با پارس آفلاین مشکل دارند این جا پیگیری کنند: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جناب smk1369
اون عکسی که دوستمون از سرعت دانلود ISP شرکت گوگل گذاشته از همه بالاتره دیگه.چون بر حسب مگابیت هستش.یعنی میشه 83774 کیلوبایت یا بهتر بگم ثانیه ای 81 مگابایت.نقل قول:
دوستان یکی یک متن رسمی برای تغییر روند گزارش مصرف به وضعیت قبلی بنویسه اینجا پست کنه تا پتنشن رو تشکیل بدم .(متاسفانه تازه اومدم خونه و چند کار دیگه دارم وقت نمیکنم )
تغییر گزارش مصرف + حذف 50 درصد سرعت شبانهنقل قول:
این هم خدمت شما دوستان عزیز:نقل قول:
منظورتون از پتشن همین سایت های هست که همه میتونن بیان لینک رو سابمیت کنن؟! یا این که یه جایی هست مثلا سایت تنظیم مقررات که امکان شکایت گروهی داره؟
چون اون مورد اول رو فکر نکنم کوچکترین تاثیری داشته باشه ....این همه سال دارن پول بی زبون ملت رو بالا میکشن ...
دوستان کسی میدونه حدودا چه قدر جابه جا نشون میده؟فرضا برای خود من 3 ماه 6 گیگ کاملا کافی بود الان65 روز گذشته من 3 تا 1 گیگ هم اضافه خریدم!با توجه به این که مصرف من تغییری نکرده فکر کنم 1.5 برابر حدودا حساب میکنه ! :|||:4:
در پتنشن همه میتونن بیان امضا کنن و میتونیم تعداد اعتراض ها رو نشون بدیم . در رابطه با سایت تنظیم مقررات هم اطلاعات چندانی ندارم ولی فکر نکنم گروهی بشه ( در هر صورت میشه اونو هم لینک کرد )نقل قول:
عزیز عرض کردم متن , وگرنه عنوانش که آمادستنقل قول:
دیگه واقعا خسته شدم از این نت :|
اخه کجای دنیا با این قیمت این کیفیت رو ارائه میدن یعنی حتی از افغانستان هم عقب تریم بابا 50 مگ میخوایم دانلود کنیم تنمون میلرزه که 200 مگ کم نشه این همه که من پول نت به پارس انلاین احمق دادم جمع کرده بودم
یه خونه داشتم :sad:
کاسبی دیشب با ترفند 1.5 گیگ
اشتراک 256 کیلو