بهترین dns ها از نظر من مال opendns هستن. من که بلافاصله بعد از تغییر dns ام به مال opendns ، واقعا تفاوت رو احساس کردم.
Printable View
بهترین dns ها از نظر من مال opendns هستن. من که بلافاصله بعد از تغییر dns ام به مال opendns ، واقعا تفاوت رو احساس کردم.
گرجی جان یه مقدار توضیح بده. این تفاوت که میگی یعنی چه؟
منم فعلاً آزمایشی از اپن دی ان اس استفاده میکنم ببینم چی میشه.
نقل قول:تهران هم ،DNS همینه.نقل قول:
چطور DNS رو تغییر دادی؟ من هر کاری میکنم تغییر نمیکنه(چه از طریق خود منو مودم 192.168.1.1 و یا از طریق Local area connection properties )نقل قول:
مشکل اینه که از وقتی DNS رو تغییر دادند کیفیت خیلی بدتر شده(برای من سرعت نصف شده پینگ دو برابر)نقل قول:
از سایتش می تونی برنامه و تنظیمات رو انجام بدی (برای ویندوز 7)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه برنامه دیگه هم هست کارش اینه که یه رنچ DNS رو چک می کنه و بهترینش رو بهتون معرفی میکنه. برنامه اش رو سیستم خونه هست ولی اسمش یادم نیست رفتم نگاه می کنم:n13::n06:
اسمش DNS Jumper هست:n16:نقل قول:
نظر من این برنامه ها بدرد ما نمی خوره چون dns تو تنظیمات مودم ست شده و قابل تغییر نیست. برا کسایی خوبه که می تونن تنظیمات مودمشون رو دستکاری کنند. وقتی dns مودم ست شده است تغییر dns ویندوز مشکلی رو حل نمی کنه
:thumbsup:نقل قول:
قبلا که مبین زرت داشتم یک بار پشتیبانی dns رو برای من عوض کرد از تو مودم نگاه کردم دیدم عوض شده از توی پشتیبانی باید تغییر داد.نقل قول:
؟؟؟نقل قول:
اولین باره همچین چیزی میشنوم.
شما بلاخره داری از این اینترنت در محیط ویندوز استفاده میکنی دیگه، پس وقتی از طریق propertis کانکشن اینترنت، dns رو تغییر میدی، دیگه کل اون کانکشن مجبور به استفاده از اون dns میشه و وقتی شما آدرس سایتی رو توی مرورگرتون وارد کنید از طریق اون سرور dns آی پی اون سایت دریافت میشه و شما به اون منتقل میشید.
تو تنظیمات مشکلی ندارم، منظورم اینه که من تغییری حس نمیکنم. میخواستم ببینم تغییرات مد نظر ایشون چیه؟نقل قول:
نقل قول:
این چیزی که گفتین رو اجرا کردم و تنها حجم مصرف شده رو نشون میده و چیزی که من شدید نیاز دارم حجم باقیمونده درست هست. امروز دو بار زنگ زدم پشتیبانی و طرف بار اول گفت ۴ گیگا و بار دوم گفت که نمیتونه دقیق بگه و باید فردا زنگ بزنم که سیستم بتونه جواب بده. مال اونهایی که میگن دقیق هست شاید واقعاً اینطور نیست و فکر میکنن دقیق هست. آیا برای تست یکی دو بار حجم مونده رو با پشتیبانی چک کردن؟ گفتم یکی دو بار که با تست امروز خودم دیدم که حتی پشتیبانی هم با بودن توی مرکز دیتا باز هم میتونه مشکل داشته باشه.
نقل قول:
نقل قول:
اتفاقاً همون اوایل کار که سیستم DNS رو دستکاری کرده بودن که مشکل رفتن به یوتیوب و جاهای مشابه ایجاد شده بود، من خودم چون از قبل تجربه داشتم DNS رو روی مال گوگل ست کرده بودم و بدون مشکل کار میکردم. اما توی همون روزها وقتی برای مشکل مزمن و همیشگی سرعت به پشتیبانی زنگ زدم، دیدم که بدون توضیحات اضافه که این تنظیمات برای چی هست و غیره، خودش بهم راهنمایی داد که برم از تنظیمات شبکه مربوط به وایمکس و البته تنها بخش IPv4 رو عوض کنم که سرعتم بهتر بشه. یعنی خودشون بطور فنی تائید میکنن که تغییر DNS از اونجا موثر و مفید هست و نباید حتماً از مودم عوض کرد.
بماند مدتی بعد این کلک دیگه نتونست سایتهایی مثل یوتیوب رو باز کنه و حدس میزنم خاصیتش توی سرعت هم از دست رفته باشه.
همیشه وقتی این بحث شکایت پیش مییاد کنجکاو میشم که آیا کسی تابحال شده که به اون شماره پیگیری شکایت که باید خود مبیننت بده، دسترسی داشته یا نه؟ من که توی این چند ساله اشتراک و بارها تماس و حتی دو بار اعزام کارشناس به محل هرگز همچین کد و شمارهای رو ندیدم.نقل قول:
سلام
از دوستان کسی از آریا شهر و فردوس شرق-سلیمی جهرمی و یا اطراف هست ؟
لطفا بگه وضعیت از نظر سرعت و سیگنال منطقه چطوره؟
من داخل منزل نمیتونم کانکت بشم ولی مودم رو بیرون که میگیرم سه تا چراغ روشن میشه!کسی میدونه bs های این منطقه کجاها هستند؟
من گلستان هستم . سیگنالم قوی و سرعتم خوبه. البته جلوی خونه بازه و طبقه پنجم هم هستم. rssi بین 35 تا 38 هست. 2مگ دارم سرعت روی 262 هست. جای دکل ها رو نمیدونم.نقل قول:
ممنونم.نقل قول:
فکر کنم منظور شما cinr بوده.
شما چند تا bs در scanner دارید؟یعنی چند تا دکل پیدا شده؟
نه منظورم rssi بود. البته یه منفی نذاشتم.نقل قول:
این وضعیت سیگنال:
4 تا bs دارم
ممنونم.پس باید حداقل یکی دوتاش رو بتونم من بگیرم چون در مناطق دیگه مشکلی نداشتم.نقل قول:
به پشتیبانی زنگ زدم میگم bs ها در این منطقه کجا هستند میگه شما به سیگنال دقت کن و.......
بی زحمت شما اینها رو هم پاسخ بده شاید یه نتایجی گرفتم:
1.شما حدودا کجای گلستان هستید؟
2.مودم شما رو به کدوم جهت هستش؟
3.اگه ممکنه از وضعیت scanner هم یک عکس بذارین.
ممنونم :n16:
1. یک خونه تا بلوار فردوس فاصله دارم و شمال بلوار فردوس هستم.نقل قول:
2. به سمت جنوب هست و دیدش هم خیلی خوب هست و ساختمون های اکباتان هم به خوبی دیده میشن.
3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا دوبار که از طریق سایت شکایت کرده بودم این شماره را میداد، ولی آخرین بار بعد از اون قطعی های چند روزه که شکایت کردم شماره نداد.نقل قول:
بازم ممنونم.ولی در این عکس شما،دکلی پیدا نشده.چون باید مشخصات rssi و cinr داشته باشه مثل عکس زیر که دوتا پیدا کرده(امروز صبح،انتهای اشرفی اصفهانی):نقل قول:
البته اینکه در اسکنر گاهی مشخصات هچ دکلی پیدا نمیشه برای من هم اتفاق افتاده در حالیکه کانکت بودم.
سرویس 2 مگ 3 گیگ ماهیانه گرفتم اینم سرعتش 3 روزه گرفتم زدم پشتیبانی میگه خیلی خوب داره سرعت بهت میده چون یک به چهاره این طوریه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n04:
واقعا 30 تومان دادم این سرعت باشه میگه از سرور ایران دانلود نکن سرعت پایینه از ماکروسافت دانلود کن سرعش بالاست میگم ماکروسافت میخوام چه کار میگه پس همینه دیگه
سرویس 512 میگرفتم 60 تا 70 کیلوبایت دانلود میداد 2 مگ هم گرفتم 70 تا 80 سرعت دانلود میده 4 تا دکل رو امتحان کردم همین طوریه مدم هم بیرونیه و بهترین حالت سیگنال رو دارم -44db
عجیبه. برای من سرویس 2 مگ 1 ماهه یادمه شبیه 1 مگ نوروزی سرعت میداد.نقل قول:
فکر کنم بنده بارها و بارها توی تاپیک های مختلف این انجمن گفتم از هیچ سرویس دهنده ای 2 مگ نگیرید .2 مگ کلا نوسانش زیاده خودشون هم دارن میگن .حداکثر 1 مگ بگیرید ولی با ثبات ترین تعرفه در تمام سرویس دهنده ها 512 هست برای همینه که 80 درصد مردم حتی ادارات با اینکه از جهت هزینه مشکل ندارند اما از 512 استفاده میکنند.نقل قول:
نباید اینطور باشهنقل قول:
سرعت های دیگه ای که گرفتی چطور بودن؟ ا
یه دلیل مهم برای سرعت بدت اینه که به مزخرف ترین ip مبین نت (یعنی افروزنت) وصل شدی. سعی کن IPت رو عوض کنی. حدیدا برای من ای پی 5 مبین نت خیلی خوب شده.
512 گرفتم ماه پیش خوب بود سرعت 60 تا 70 میداد ولی 2 مگ داغونه حالا دارم سعی میکنم ای پی های دیگه هم تست کنم
من که از تهران اومدم چند روز مشهد ، جلوی بازار رضا هتل داریم ، انواع آیپی ها رو میده اینجا همشونم سرعت توپ ، 178 از همه بهتره ، 130 هم عالی هست ، 91 هم خیلی خوبه حتی با سرور خارجی ۲۶۰ پایین تر نمیاد سرعت دانلودش
فقط آیپی 94 بدرد نمیخوره که ماله افروز هست
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
پ می خواستی اونجا سرعت خوب نباشه. کلا هرچی به حرم نزدیک تر باشی سیگنال قویتر میشه. مبین نت که جای خودش :n06:نقل قول:
ما هم التماس دعا داریم :n12:
همونطور که دوستان گفتن با آی پی های مختلف امتحان کنید. برای من هم هیمنطوره، در تست سرورهای خارجی سرعت پایینی دارم، باید مدام آی پی عوض کنم تا آی پی مطلوب خودمو پیدا کنم. مثلاً یه بار با آی پی رنج 5 سرعت خارجی پایینی داشتم، آی پی 130 گرفتم سرعتم عالی شد. شمام همینکارو بکن. البته در تست سرورهای داخلی همه ی آی پی ها خوب جواب میدن. در حال حاضر ظاهراً رنج 5 خوب جواب میده:نقل قول:
[QUOTE=faramobile;7829129]من که از تهران اومدم چند روز مشهد ، جلوی بازار رضا هتل داریم ، انواع آیپی ها رو میده اینجا همشونم سرعت توپ ، 178 از همه بهتره ، 130 هم عالی هست ، 91 هم خیلی خوبه حتی با سرور خارجی ۲۶۰ پایین تر نمیاد سرعت دانلودش
فقط آیپی 94 بدرد نمیخوره که ماله افروز هست
اونجاکه همه چی اوکی هست من پارسال با ایرانسل کانکت بودم از هتل ترنم التماس دعا. الانم که اون هستی :n02::n02: عزیز اگر از پنجره هتل یک وب بدی ما هم یک سلامی بدیم به اقا:n03:
قربونت آرش جان ، محتاجیم به دعانقل قول:
بله اینجا همه وصلن به بالا ، ولی خیلی خوبه جدا هر بار مودم رو خاموش میکنم یه آیپی رنج جدید میده که یکی از یکی بهتر هست ، تا الان ۶ رنج مختلف گرفتم بدون هیچ زحمتی ، فقط و فقط هم این آیپی افروز سرعتش داغونه ، بقیشون عالی هستن
[QUOTE=tap10;7830038]مخلصم داداش ، خواستی یه پیام بده ساعتی که هستی بگو از هتل وب بدم مستقیم وصل شی چون طبقه ۹ هستیم راحت میبینی حرم رونقل قول:
خلاصه دم مشهدیا گرم خیلی وضعشون خوبه اینجا الان شبی ۶ گیگ راحت دانلود میکنم اینجا سرعت هم اصلا زیر ۲۶۰ نمیاد
تازه هتل هم واسه این طبقه یه ۱ مگ نامحدود مبین نت گذاشته اونم پسوردش رو گرفتم الان چند ساعت دارم دانلود میکنم باهاش زیر ۱۲۵ نمیاد و کلا خیلی عالی کار میکنه
[QUOTE=faramobile;7830108]اره قبول دارم. خداییش خدا نعمت رو واسشون تموم کردهنقل قول:
برادرم مشهد زندگی می کنه از مخابرات ADSL می گیره تازه اوج سرعتش شب ها تو ساعت رایگانه سرعت تا 600 هم میره ماهی 10 تومن میده. این سری رفته بودم پیشش خط اش قطع بود. گفت مخابرات یه مقدار گرونش
کرده دیگه واسم نمی صرفه پولم رو بدم بالاش!!! :n29:
ببخشید یه سوال حاشیه ای داشتم
اگه از اکانت اپلودباز دو نفر استفاده کنیم ایا مسدود میشه؟ یعنی از دو سیستم متفاوت
نه فکر نکنم.نقل قول:
یعنی چی دو نفر همزمان؟؟ اگه برای دانلود میگی که 1000 نفرهم با هم دانلود کنن مشکلی نیست اصلا واسه همین کاره
اگه دسترسی به اکانت تون رو می گی بازم بی معنیه. نهایتش اینه که وقتی یوزر اولی وصل هست دومی رو نمیزاره وارد بشه
فکر کنم من تا الان شده این کار رو بکنم یعنی یه لینک رو با pc گذاشتم یکی رو با لپ تاپ.
برای اطمینان بیشتر تو تاپیک خودشون بپرس.
یه سر اومدم مبین نت ببینم چه خبره دیدم دارین از نت مشهد تعریف میکنین!!:n04:نقل قول:
والا اینجا شرکتا که بدترین سرویس دهی رو دارن! 1 مگ پارس که خودم دارم شبی شانس بیاری 1 گیگ بزنی با سرعت ثابت 66!! میمونه مخابرات که خودم تست نکردم. برادر شما کدوم مرکز مخابراتی هستن؟و طرحی که داشتن چی بود؟
دوستان مبین نتی تو مشهد غیر از اطراف حرم جاهای دیگه تست کردین ببینین چطوره؟
طرح و مرکز مخابراتش رو نمیدونم ولی کوهسنگی میشینن. مخابرات مثل مبین نت نیست که منطقه به منطقه کیفیت فرق کنه معمولا تو استان تقریبا برای همه یجوره.نقل قول:
مبین نت ظاهرا تعطیل کرده و رفته!!!
از صبح هر یک ساعت، 5 دقیقه کانکت میشه و دوباره پر...
خدمات مشترکینم که کلا جواب نمیده!
سایتم که بالا نمیاد!
فکر کنم واقعا تعطیل کردند!
حالا این مودم رو به کی بفروشم:n02:
[QUOTE=arash59b;7830122]ولی تا جایی که من شنیدم اینترنت مشهد داغونه همه دارن ازش مینالن .احتمالا اینی که گفتی جزو استثناعات مخابراته...:n09:نقل قول: