من ازon*speed استفاده میکنم اکانتش را خریدم!نقل قول:
بدون برنامه فکر نمیکنم اعدادش به دردت بخوره ...
توی تنظیمات idm قسمت ------ 127.0.0.1 و پورت 5405
میتونی از چیز پی ان استفاده کنی و ------ را ست کنی توی idm...
Printable View
من ازon*speed استفاده میکنم اکانتش را خریدم!نقل قول:
بدون برنامه فکر نمیکنم اعدادش به دردت بخوره ...
توی تنظیمات idm قسمت ------ 127.0.0.1 و پورت 5405
میتونی از چیز پی ان استفاده کنی و ------ را ست کنی توی idm...
دوستان این نتایج تست دانلود من هستش خوشبختانه شب و روز فعلا فرقی نداره
اکو 512
رپیدشیر با اکانت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رپیدشیر همون لینک با V*p*n
هاتفایل با اکانت بدون v*p*n
با سلام.اینجانب فیضی هستم.لطفا در صورت داشتن مشکل فنی شناسه خود را بفرمایید.در ضمن در حال حاضر به علت مشکل افت سرعت از سمت مخابرات ایران شاهد افت سرعت سراسری میباشیم(این مشکل افت سرعت بسیار زیاد بوده و در اکثر مراکز فقط دسترسی به سایت شاتل امکان پذیر میباشد.مخابرات نیز به همکاران بنده جوابگو نمیباشد.و بنابر این زمان برطرف شدن مشکل نیز معلوم نیست).این مشکل سراسری بوده و از مخابرات ایران است.و بنده از زمان برطرف شدن آن اطلاع ندارم.در ضمن باز نشدن جی میل از مخابرات میباشد.. جهت بررسی مشکلات مالی خود با امور مشترکین تماس حاصل نمایید
.................................................. ........................
اينم آخرين سرويس شاتل! ديگه زحمت رفتن تو چت نكشيد.
دوستان شما هم با youtube مشکل دارید ؟
چیزی پخش نمیشه
با v*p*n مشکل حله ولی بدون اون ارور میدهنقل قول:
موفق باشید
ما چیزی به عنوان قرارداد ندیدیم!نقل قول:
فقط یه فاکتوره ، آرم شاتل روشه!
گفتن یوزر پسوردتون رو بعدا میفرستیم در خونتون!:31:
منم شدیدا همین مشکلى که ۲ تا پست بالا گفت رو دارم و متاسفانه اىنترنت تعطىل شده .
بجز ۳ - ۴ تا ، هىچ ساىتى باز نمىشه . حتى همىن P30 رو هم ارور مىده و اىن پستم دارم با گوشى مىدم .
بابا خوب بنده خدا ها راست ميگن. خدا وكيلي من 3 سال هست كه شاتل دارم خيلي كم قطع شده يا مشكل سرعت داشتم و هر بار هم كه قطع شده بود يا مشكلي بود با تأكيد ميگفتن مشكل از طرف شاتل هست تأمل (:31:) بفرمايين تا مثلاً 1 ساعت ديگه حل ميشه و ميشد. ولي اينبار واقعاً سراسريه. دوست منم صبانت داره از قبل از دهه... خيلي راضي بود ولي الآن اونم مشكل داره. جيميل اينا هم كه مطمئن باشين سراسريه. شك نكنيد. بايد قبول كنيد كه مسائل س*_يا**_سي چند هفته هست وضعمون رو داغون كرده. تازه باز شاتل نسبت به بقيه اين طور كه ميخونيم بهتره! اينبار ديگه واقعاً بايد تأمل بفرماييم ببينيم چي ميشه :31:نقل قول:
ما هم دلمون خوشه والا:41:
به سلامتی مخابرات و شرکت های ISP:10::2::2::2:
اینجاست که باید بگیم ما با س.یاست کار نداریم ، ولی سیا.ست با ما کار داره!نقل قول:
ای وااااای هرروز یک قصه ی جدید ، هرروز یک داستان ، هرروز یک بلا ، هر چی میشه پاشون رو میذارن رو سیم اینترنت اه اه :19::19::19:
سوال المپیاد 88 کامپیوتر : نام 5 سایت که ف.*ی.*ل.*تر نیستند را ذکر کنید
خیلی عجیبه.من الان با 70 تا دانلود میکنم.
تا دیروز 15 بود.
مورد مشابه داریم؟
لینکشو بزار ببینیم . به احتمال زیاد مال لینکشه . من که هنوز با همون 5 و 6 دانلود میکنم. صفحه ی مدیا فایر اصلا لود نمیشه , چه برسه ازش دانلود کردنقل قول:
اما 2shared تا 16 جواب میده . اما فایل های من اونجا نیست
دانلود از لینک مستقیم:8::8::8::10:
یه دو هفته ای هست دارم دانلود میکنمش . ایشالا دیگه امشب تمومه :31:
دو روزه اومدی شاتل انقدر ادعا میکنی. این حرف رو به بچه پنچ ساله بزنی میفهمه خالی بستی.نقل قول:
نامه رو فکس هم کرده باشند . باید اول بره امور اداری شماره بشه بعد بره امورمشترکین بعد .....
قسمت آخرش رو شما بگو که ادعا می کنی. همه اینها حداقل اگر فقط نامه شما تو مرکز باشه یک روز اداری وقت میبره.
واسه منم سرعتش برگشت روی همون 15- 16 .نقل قول:
تا 1:30 خوب بود. نامردا قطع کردن. دوباره که وصل شدم مثل قبلش شد. جغدهای بی معرفت.
محتوای مخفی: لینک
واسه منم ایشالله فردا تموم میشه.:31:
خدا صبر و حوصله تو رو به حضرت ایوب بدهنقل قول:
چطوری با این سرعت 400 مگ را میخای بگیری72 درصدش هم رفتی
واقعا با همین سرعت بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی عجیبه!!!:18::18::18::18:
چند هفته ای بود سرعت شبانه ام خوب بود ها دوباره از دیشب خراب شده م همون فیلم قبلی شده لینک های سرورهای معروف سرعت کم بعضی سروها سرعت زیاد
نمیزارند یک ماه خوش باشیم:41:
ساعت 2.5 یا 3 دسترسیم قطع شد
هرچی هم کانکت رو میزدم ارور718 میداد
میگن لحظه ای که مشکل دارید تماس بگیرید با شماره 23089
من روحم هم از شماره خبر نداشت
دوست مور مشابه داشتیم
با سلام به تمامیه دوستان گل و عزیز P30world ای :31::10:.
میبینم که این مدتی که من اینجا پست ندادم تاپیک 100 صفحه :18: جلو رفته !!! :31:
ایول داره بخدا .
من اگر جای این مدیران عزیز ، در عرض 3 سوت این تاپیک رو می بستم ، تا دیگه انقدر اینجا اسپم بازی نشه :31: . ( خداییش شوخی کردم . کسی ناراحت نشه . من خودم فقط از کل پستایی که توی این انجمن دادم 100 تاش فقط توی این تاپیک بوده )
دوستان عزیز
اینبار جدی جدی مشکل از مخابراته . یادتون میاد می گفتم یکی از آشنایانمون توی مخابرات کار میکنه ؟؟
دیشب که دیدمش گفت 100 % تا پنجشنبه مشکل همگیه مراکز مخابراتیه کشور حل میشه . ( اینو میدونم که برای قزوین همین امروز حل میشه:31: ) .
علت این قعطی های طولانی و پشت سرهم ، هم مخابراته . میدونید چرا ؟
بخاطر ه*ک شدن سرورهای مخابرات ایران از خارج از کشور ( که البته این موضوع Top Secret میباشد (درست نوشتم ؟ )) .
بیخودی می گن کابل فلان جا پاره شده . چون این مسئله چیزی نیست که اعلام رسمی بشه .
ولی در کل مطمئن باشید که تا پنجشنبه مشکل حل میشه . ( حالا اگر مشکلتون پنج شنبه حل نشد ، نیاید اینجا فحش من بدید :31: . این آشنامون تو قزوین کار میکنه . ولی به من گفت که مشکل رو تا پنجشنبه حل میکنن ؟! )
اینترنت من دیشب کاملا قطع بود . از یک هفته پیش تا الان ، تقریبا روزی 8 ساعت قطعی در 24 ساعت داره . ولی کاریش نمیشه کرد . ایشاا... درست میشه .
راستی دوستان
از حق نگذریم ، اینجا پست زیاد داده میشه . یه کمی از من یاد بگیرید :31::10:.
ویرایش: اشتباه شد
پسوردت شماره خطتی هست که رانژه شده همین الان زنگ بزن و شماره اشتراک رو از 23099 بگیر . بگو شماره خطم اینه شماره اشتراکم رو گم کردم.نقل قول:
اینجا و اونجا نداره تمام مراحلی که گفتم باید طی بشه. حالا تو یک مرکز 4 روز طول میکشه و تو یک مرکز دیگه 1 روز ولی مطمئن باش برای یک نامه کار نمی کنند. شما میری شاتل اگر قبل ساعت 9 قرار داد ببندی نامه میره مرکز اگر نه فرداش می فرستند اینها که به خاطر یک نامه پول پیک نمی دهند . اصل امضاء حتما باید بره مرکز یا حداقل اصل مهر شرکت باید باشه اینجوری بود که هر کی فکس میزد به مرکز. تو مرکز هم به این صورته نامه ها رو میگذارند جمع بشه بعد واحد به واحد کارهاش رو می کنند.
از اون جالبتر ،امروز زنگ زدم پشتيباني شهرمون،خبر نداشت رانژه شده، گفت فرمتونو تازه امروز فرستاديمنقل قول:
هر چي بهش گفتم اطلاعات ما رو بده بريم ، گفت الا و بلا كارشناس بايد بياد!
ضمنا من ديروز بعد از ساعت 9 ،يعني ساعت 11 ثبت نام نمودم
اون شماره اي كه گفتي براي تهرانه ديگه؟؟
نقل قول:
از اون جالبتر ،امروز زنگ زدم پشتيباني شهرمون،خبر نداشت رانژه شده، گفت فرمتونو تازه امروز فرستاديم
هر چي بهش گفتم اطلاعات ما رو بده بريم ، گفت الا و بلا كارشناس بايد بياد!
ضمنا من ديروز بعد از ساعت 9 ،يعني ساعت 11 ثبت نام نمودم
اون شماره اي كه گفتي براي تهرانه ديگه؟؟
بالا قبض پرداختید یوزرنیمت هست پسورد هم شمارخ خططتون هست
خودت وصل شو دیگه کارشناس نمیخواد
چه پیشرفتی کردیم
دوستان
من شناسایی شدم رفت :40:
اینم تست من
تو سایت اسپید تست رفتیم
چطوری تست کنیم بگید لطفا تا عکسش بزاریم براتون
وقتی که رفتی تو سایتس یه همچین صفحه ای برات باز میشه vنقل قول:
باید اون ستاره زرد رو فشار بدی تا تست(برای نتیجه ی بهتر تست خودش انتخاب کرده که کدوم نقطه برات بهتره) کنه اما جدیدن اون ستاره زرده اررور میده (و اون سه تا ستاره دورو ورش ) پس یه جای نزدیک تر رو انتخاب کن و روش کلیک کن...بعدش یه سرعت سنج میاد و تست رو شرو میکنه . صبر کن تا صفحه ی زیر رو ببینی V
بعد دور اونا که من کادر قرمز کشیدم ( رو یکیش )کلیک کن و لینک اون عکس رو بگیر اینجا بزن ... شب هم این کا رو بکن ببینیم وضعت چه جوریه :27:
آرا همش با همین سرعت بوود... گفتم که یه چند هفته میشه دارم دانلودش میکنم :20:بالاخره دانلود شد:8:نقل قول:
نمیدونم که دیروز هم دوستان مثل من مشکل داشتن...
حدود ساعت 8 شب بود که یه کار مهم و صحبت مهمی هم از طریق یاهو یا اسکایپ داشتم که متاسفانه اصلا هیچکدوم و حتی جیمیل هم کار نمیکرد...
جالب اینجاست که یکی از همسایه های ما اشتراک آسیا داشته و از طریق اون کارم را انجام دادم..!
اما نکته جالب اینجاست که وقتی پشتیبانی زنگ زدم (بعد از حدود 16 نفری که پشت خط بودن) و چندباری که خودشون قطع میکردن!!! بالاخره موفق شدم ارتباط برقرار کنم..!!!!!!!!!!
وقتی گفتم چی شده گفته از مخابراته و قطعه ... !! وقتی بهش گفتم که من با قیلتر شکن سایتها را بازمیکنم گفت:
فکر کنه که قضیه همون قیلترینگ باشه....!!! گفتم : مرد حسابی الان ساعت حدود 9 شبه !!!! ساعت اداریه مگه....
گفت اونا 24 ساعته هستن ... گفتم مگه من از مخابرات سرویس گرفتم که اونا باید جوابگو باشن... و....
الان هم که با یه نفر دیگه صحبت کردم و به هیچ طریقی حاضر به عذر خواهی ساده هم نیستن...!!!
چقدر اینا عوضی هستن.!!!
فکر کنم تو این روزها من بهترین سرعت رو داشته باشم:
این به خاطر مشکل خود سرور, سرعتش پایینه:
این یکی باکو هست:
فقط من نمیدونم چرا صبح که بلند میشم میبینم هیچی نمیره. یعنی تا یه ساعت خاصی دانلود میشه و بعد از اون همه دانلود متوقف میشن و احتمالا Send / get میشن.
نگاهی به دانلودهای شبانه اخیر:
فکر میکنم اگر شب ها خودم بلند شم و کنترل دانلود ها رو خودم به عهده بگیرم, حداقل 2.500 دانلود میشه.
خوش به حالت ....
واسه من که زیر 1 گیگ دانلود داره...
میشه بگی سرویست چیه؟
به سرویس که ربطی نداره. فکر کنم چون تو منطقه ما کسی زیاد از اینترنت استفاده نمیکنه و فقط یه کافی نت میشناسم که این اطراف باشه و از شاتل استفاده کنه. من اکو 512 دارم ولی میدونم احتمالا با 128هم همین طوری خواهد بود.
من تهران نیستم. مشهدم.
بله مال تهرانه شما زنگ بزن بهت میگهنقل قول:
دوستان یکی بگه ما بیایم آرت 1 یا نه ؟!
ماهی 2 بار دارم شارژ میکنم هی تموم میشه اه
سرعت دانلود و آپلودش چطوره ؟ یکی از speedtest.net بذاره
من 3-4 شب سرعت دانلود از رپیدشرم خوب بود ولی 2-3 شبه سرعت به شدت کم شده و حدود 200MB بیشتر دانلود نمیکنه ولی از سایتهای دیگه مشکل سرعت ندارم مال شماهام همینطوره؟
از مخابراته و همه ISP ها با سايت هاي شير مشكل پيدا كردن و مورد حمله كاربرهاشون قرار گرفتن :31:نقل قول:
دوستان مطمئنید که فلش الان بازه؟
من هنوز مشکل دارم
برای من که مشکلی نداره!نقل قول:
سلام دوستان
کسی میتونه وارد این سایت بشه؟
کد:http://www.secondlife.com
یعنی شما youtube رو راحت باز میکنی؟نقل قول: