از سایت tplink . ورژن مودمت چنده؟نقل قول:
Printable View
از سایت tplink . ورژن مودمت چنده؟نقل قول:
اقا پویا شما فرمودید زمان بالا اومدن کامل کامپیوتر شما 10 تا 15 ثانیه هست!میتونی مشخصات کامل سیستمت رو شرح بدی؟مخصوصا مدل هاردت رو؟ضمنا روش شر کردن از روی فلش رو بلدی؟اگه بلدی میتونی توضیح بدی چطور با گوشی اندرویذی دارای dlna میتونم فیلم یا عکس رو از داخل فلش شر کنم و نگاه کنم؟!
دوست عزیز عرض نکردم زمان بالا اومدن کامپیوترم 10 ثانیه هست اینطوری که سرعت نور میشه :n04:نقل قول:
عرض کردم به فرض مثال اگر دو دقیقه زمان ببره از موقعی که من دکمه کیس رو می زنم که روشن شه تا زمانی که ویندوز بالا میاد بعد از بالا اومدم کامل ویندوز حدود 10-15 ثانیه هم اضافه تر از اون زمان می بره که مودم به اینترنت وصل بشه.
من همیشه مودم و کیس رو با هم روشن می کنم. یعنی حدود همون 2-3 دقیقه مودم وصل میشه. در مورد Share کردن هم در تاپیک های مربوطه یا در انجمن مربوطه تاپیک ایجاد کنید و بپرسید تا راهنمایی شوید چون مربوط به اینجا نمیشه.
موفق باشید
کی این حرف رو زد بنده خدانقل قول:
گفته بعد از بالا اومدن سیستم 15 ثانیه طول میکشه که وصل شه
یعنی مودم چیزی حدود 1 دقیقه تا کانکت شدن وقت می خواد
اقا پویا با تعویض سیم مشکل کانک حل شد و الان 1.24 ثانیه طول میکشه تا مودمم کانک بشه؟!و ضمنا گرمای مودمم هم یک مقدار کمتر شده!!ضمنا میتونید مشخصات کامل سیستمتون رو بفرمایید؟و از زمان روشن کردن کیس تا زمان کامل بالا اومدن ویندوز تایم بگیرید؟!
اینم اسکرین شات مودمم به نظر شما بهتر شده نویز یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چه سیمی رو عوض کردی که Line Attenuation از 56 شد 4؟ فیبر نوری زدی؟ ؟؟خیلی عجیبه !:n04: حتما توی تاپیک نویز هم بذار .نقل قول:
بهتر بود این پست رو توی اون یکی تاپیک می پرسیدید ولی به هر حال.نقل قول:
Line Attenuation شده 4 :n04: نکنه تو مرکز مخابراتی نشستید دارید تست می گیرید :n02: خط تون که خیلی عالی شده خیلی. اصلا و ابدا مشکلی نداره
بله اجازه بدید زمان رو اندازه بگیرم چون من اصولا خیلی برام مهم نیست. اگر می تونید آپدیتش کنید شاید گرماش هم حل بشه. مشخصات پی سی رو ؟ گرافیک 8600 1 گیگ رم 4 گیگ سی پی یو Core2duo E4600
سیستم قدیمی هست ولی خب هنوز هم خیلی خوب کار می کنه.
موفق باشید.
سلام
من یه مودم Tp Link TD-8811 دارم و روی پی سی ازش استفاده میکردم.. اخیرا شرینگ اینترنتی رسیورمو فعال کردم و مودم رو اونجا وصل کردم.. حالا میخوام بدونم که امکانش هست که روی پی سی یه مودم مشابه بزارم و بتونم از نت استفاده کنم؟ آخه یدونه TD-8811دیگه هم دارم .. اینکه همزمان بشه از نت روی دو تا دستگاه استفاده کرد مهم نیست واسم.. میخوام بدونم امکانش هست که اگه نیاز داشتم یکی رو قطع کنم و اون یکی رو روشن کنم؟ واسه اینکه اعصاب خرد کنه که مدام مودم و دم دستگاهو جدا کتم و بین دو تا دستگاه جا به جا کنم!
ضمنا تنظیم مودمم pppoe بدون کانکشنه
سلامنقل قول:
ببینید دو تا مودم رو می تونید رو یک خط وصل کنید ولی هر دوتا رو نمی تونید هم زمان با هم استفاده کنید. ولی نباید مشکلی باشه در وصل کردن دو مودم به یک خط که یکشون غیر فعال هست. باز هم تست کنید ولی قاعدتا نباید مشکلی باشه. البته نباید دوتا رو هم زمان روشن کنید
موفق باشید
نه داخل خونه هستم ولی سرعت اینترنت تغییری نکرده چرا؟ضمنا مدل هارد خودتون رو هم ذکر کنید؟
نقل قول:خیر نمیشه به احتمال زیادنقل قول:
چون mac مودم رو قفل می کنه isp و در صورت تعویض مودم به احتمال قوی باید خط ریست بشه تا بتونی استفاده کنی
درسته ولی خیلی از آی اس پی ها هم اینکار رو نمی کنند. من خودم تست کردم با دو تا مودم هر دوتا وصل می شدند ولی نه همزمان. دقیق یادم نمیاد هر دو تا با هم رو خط بودند و یکی شون روشن بود یا فقط یکیشون در یک زمان رو خط بود. ولی اینکه با دو تا مودم بدونه اینکه هر دوتا فعال باشن استفاده کنید شدنی هست.نقل قول:
والله من که زیاد وارد نیستم.. اونایی که شرینگ کردن چیکار میکنن؟ لطف کنین راهنمایی کنین ماهم همون کارو بکنیم.. باید مودم وایرلس بگیرم؟نقل قول:
زیاد ربطی به سرعت نداشت این مورد بیشتر به کیفیت خط بود. سرعت تون باید ثابت تر شده باشه البته برای آپلود. والا مدل هارد رو دقیق یادم نمیاد:n27: نمی دونم Segate یا WD هست اگر سوال سخت افزار داشتید در انجمن سخت افزار بپرسیدنقل قول:
راحت ترین و بهترین راهش مودم وایرلس هست. ولی عرض کردم خدمت تون شما تست کنید ببینید جواب میده که یک مودم دیگه هم روی خط باشه. البته باز هم بگم دو تا مودم رو با هم روشن کنید نمی تونید وصل بشیدنقل قول:
چرا سرعت دانلود از 4 مگ رسید به 2 مگ؟؟؟
اگر SNR بالاست احتمالا از ای اس پی هست.نقل قول:
اخه من اشتباه نوشتم در واقع سرعت دانلود از 4 مگ شده به 24 مگ یعنی بیشتر شده به نظر شما؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت دانلودتون شده 24 مگ ؟ :n04: :n04:نقل قول:
شاید Max Rate شده 24 مگ درسته ؟
به نظر شما چرا سرعت دانلود شده 24 مگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میگم سرعت دانلود و snr رو توی تاپیک مربوط به خودشون پیگیری کنین بهتر نیست؟ یکی میاد اینجا واسه مودم بعد میبینه در مورد نویز و سی پی یو ! و هارد! و سرعت دانلود کم و زیاد بحث شده!
همونطور که دوستمون هم فرمودند شما تو تاپیک مربوط پیگیر باشید تا مشکلتون حل بشه.نقل قول:
اقا پویا من درباره مودم 8968 خیلی تحقیق کردم همه دوستان گفتند ورژن 1 این دستگاه ورژن خوبی نیست و امار خرابی اون بالا هست چرا؟ولی از ورژن 2 خیلی تعریف کردند و گفتند بهترین ورژن 8968 هست علتش چیست؟مگه میشه یک شرکت به این بزرگی ورژن 1 رو بد بزنه ولی ورژن 2 رو خیلی خوب!!نظر شما چیست؟
اقا پویا من منتظر جوابتون هستم؟!!
سلام من قبلا این سوال زیر رو پرسیده بودم یکی از دوستان گفتند میشه و مشکلی نداره
سلام دوستان،من یه مودم tp-link 8951nd دارم که تو خونه کامپیوتر و گوشی و لپ تاپ به صورت بی سیم به اینترنت وصلن و یکی از خروجی های لن رو هم دادم به خونه داداشم(خط تلفن نداره و برد مودم هم تو خونش انتن نمیداد دیگه مجبور شدم با 60 متر کابل اینترنت رو بدم به خونش) حالا این داداش ما میخواد تو خونش اینترنت بی سیم هم داشته باشه،ایا با خرید این اکسس پوینت میشه این کارو کرد ؟ D-Link Wireless N150 DIR-600L
فقط یه سوال دیگه داشتم،وقتی اون اکسس پوینت همزمان روشن باشه مودم وایرلس تو خونه خودمون اینترنتش قطع نمیشه ؟ ینی میخوام همزمان دو تا مودم اینترنت بدن، هر مودم هم باسیم هم بی سیم
راستش نمی دونم چیزی نشنیدم من. من که خودم ورژن 1 دارم خیلی هم راضیم ازش. ولی هیچی بعید نیستنقل قول:
Isp ها اکثرا از ibsng استفاده میکنن
و هر یوزر رو روی یک آنلاین بودن قفل میکنن
یعنی همزمان ۲تا باهم نمیتونن آن باشن
چرا توو نظر سنجی زاکسل نیست؟!!!!
فکر کنم این نظرسنجی خیلی قدیمی باشهنقل قول:
اگر همزمان با باز کردن تایپک باشه ماله 6 سال پیشه :n02: :n02:نقل قول:
ولی خب مگه 6سال پیش چند نفر adsl داشتن؟؟؟؟
سلام
من یه مودم zoltrix- zw919 گرفتم . بعد همه ی تنظیمات و اینا رو انجام میدم . همه چی ظاهرا اوکی میشه ولی سرعت دانلود که مثلا باید 400 به بالا باشه 30 هست یا کمتر . صفحات سایت ها به روز باز میشن
مودم TP - Link داشتم باهاش هیچ مشکلی نداشتم . حتی الان یه مودم معمولی دیگه هم دارم که وقتی اونو وصل میکنم سرعتم عادی میشه و همه چی ردیفه
کلافه شدم از دست این مودم
لطفا منو راهنمایی کنید که چیکار کنم . ممنون از لطفتون
سلامنقل قول:
دوست عزیز بعضی از مودم ها یک قسمتی دارند که پهنای باند شما رو محدود می کنند مثلا اگر دانلود 10 مگ دارید می تونید روی 1 مگ محدودش کنید. بگردید دنبالش باید همچین گزینه ای باشه.
موفق باشید
سلام
دیگه از بس تو سایتا گشتم خسته شدم
:n04:
من یه مودم tp-link td-8951nd دارم که بدون هیچ مشکی با لن به کامپیوتر وصلش کردم و دارم از اینترنت استفاده میکنم...
حالا میخوام اینترنت رو ا روی گوشی 5800 داشته باشم...
کلا هر تنظیماتی که دوستان گفتند اعمال کردم ولی گوشی کانکت میشه ولی داده ارسال میشه ولی دریافت نمیشه حتی نمیتونم گوگل باز کنم.:n03:
وقتی توی گوشی میرم مینویسه شیر ناشناخته:n04:
اگه دوستان لطف کنن راهنماییی کنن ممنون میشم :n16:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز که جواب دادی
میشه لطفا بگی از کدوم فسمت تنظیمات مودم میتونم اینکارو انجام بدم ؟ این مودم خیلی گزینه های زیادی داره آدم گیج میشه .
عکس از صفحه مودم بزارید. خودتون باید بگردید ولی عکس از صفحه مودم بزارید تا بشه راهنمایی کردنقل قول:
شما مطمئن هستید که دریافت نداره ؟ از توی مودم چک کردید ؟ تنظیمات وای فای گوشیتون رو که دستکاری نکردید ؟ از صفحه مودمتون عکس بزاریدنقل قول:
سلام دوستان شرمنده میدونم بی ربطه ولی اگه جواب بدید واقعا کمکم کردید
قراره خونه رو عوض کنیم خونه ی جدید تلفنش ماهواره ایه گویا و دیگه نمیتونم از مودمه وای فای خودم و سرویسه اینترنت ای دی اس ال استفاده کنم میخواستم ببینم آیا راهی هست که مثلا وصلش کنم به سیم کارت رایتل و بعد با گوشیم و لپ تاپم جدا گونه وصل شم به مودم و استفاده کنم؟
ممنون
دوست عزیز راستش عکس هایی که قرار دادید چیزی معلوم نیست ولی شما دنبال Bandwidth Control یا همچین چیزی بگردید باید باشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
مودم رو وصل کنید به سیم کارت ؟ سیم کارت ها مودم مخصوص دارند که وصل می کنید به دستگاه. نه نمیشه مودم رو وصل کرد به سیم کارت. در بعضی اپراتور های خارجی میشه همچین کاری کرد که اینترنت سیم کارت رو روی مودم تعریف کنید ولی برای رایتل یا اپراتور های داخلی بعید می دونم
منظورم این بود که مودم اینترنتشو از سیم کارت بگیره و از طریق وای فای توی خونه پخشش کنه!