نقل قول:کد:http://www.xbox360iso.com/forumdisplay.php?f=24
نقل قول:کد:http://www.xbox360iso.com/forumdisplay.php?f=24
نمیدونم تا چه حد اعتبار داره چون ساعت 4 صبح هست حس دنبالش رفتن نیست ولی جایی خوندم این خبر رو راجع به کپی خور شدن این new xbox 360
تا فردا که صحت و تایید رسمی رو در بیاریم !نقل قول:
درایو این دستگاه توسط C4eva حک شده (این خبره جدیده)، باید منتظر فریمور باشیم تا 1 ماه آینده احتمالاً بیاد البته بازم گمانه هست ممکنه زودتر هم بیاد یا دیرتر.
خدا به داد برسه اگه حک نشه. قول میدم ارکید میره بالای ۳۲۰ تومننقل قول:
تا فردا که صحت و تایید رسمی رو در بیاریم !
سام بچه ها امروز یه مشکل برای من پیش اومد
داشتم بازی مترو 2033 بازی می کردم که یهو تصویر بازی واسه 2 - 3 ثانیه رفت و مشکی شد و دوبره برگشت می خواستم بدونم مشکل از چی بوده ؟
اقا سریعا مارو با خبر کنید :دی............اگه کپی خور بشه من slim میگیرم:8:نقل قول:
سلام من سه تا سوال داشتم یکی اینکه وقتی کنسول رو باز میکنم چه جور کنم تا تو پروفایلم باشه من الان وقتی کنسول رو روشن میکنم بعدش باید برم پروفایلم رو انتخاب کنم تابیاد
دومی اینکه جای کابلی که جلوی دسته هست چیه
سوم وقتی بازی مورتال کامبت رو میزارم هیچی نمیاره و اجرا نمیکنه
سلام به تمام دوستان عزیز
من قیمت یه xbox 360 رو میخوام.
از مدل هاش هم سر در نمیارم لطفا راهنمایم کنید.
نه عزیز برنامه ریزی داخل Nand اختصاصی هست.نقل قول:
ممنون ایشالا میام ازت یکی میگیرم.
100% امکان داره ولی خب زیاد نیستن که این کارو بکنن چون همه الان رقابتوشن سره اصل بودن جنس هست. ولی خب باز هم باید خیلی حواستون رو جمع کنید.نقل قول:
هیچی سامان جان داستان خاله خرسس :31: زیاد بهش توجه نکن.نقل قول:
نه , تو تست هایی که انجام شده یکی هستن.نقل قول:
بستگی به نوع باطری و میزان mAh داره. بگید تا بهتون بگم چقدر شارژ کنید. در ضمن مدل شارژر رو هم بگید.نقل قول:
اووووووووفففففففففف :31: داداش اینطوری در عرض 1 هفته باطری میپوکه !!! :31:نقل قول:
یه زمانی قرار بود Platform اصلی بازی Xbox 360 باشه !!!نقل قول:
نه عزیز مشکلی نیست نگران نباش .نقل قول:
شما قسمت My Xbox وارد پنجره ی دوم شو و بعد وارد قسمت Profile شو و وارد Auto Sign-In شو و گزینه ی Windows Live رو Enable کن.نقل قول:
اون برای شارژ باطری های Li-ion هست که توسط سیم مخصوص شارژ میشن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی هیچی نمیاد ؟! قبلا سالم بوده ؟ iXtreme درایوت LT هست ؟
سه مدل دارهنقل قول:
الایت=یه دسته سیاه+یه هارد120+کنسول سیاه رنگ+هدست+آداپتور
آرکید=یه دسته سفید+کنسول سفید رنگ+هدست+آداپتور
باندل ادیشن=کنسول با رنگ ها وطرح های مختلف+دو دسته+یه بازی اصل+آداپتور+هدست
قیمت الایت350تا370
آرکید رو نمیدونم
باندل هم 450 تا 500
تمامی ایکس باکس ها مثل هم اند فقط محتویات ورنگشون فرق داره
موقع خرید دقت کن بردش جاسپر باشه
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
ممنون از پاسخت نمیدونم درایوم چیه ولی فکر کنم از ریجن باشه رو قوطیش نوشته بودpalرو دی وی دیntscاز کجا بفهمم ریجینش چیه تازه این بازی رو سه ساعت پیش گرفتمنقل قول:
اقا قضیه ی این چیه ؟ هارد هم داره ؟ جائی هست که بتونم ببینم پک هاشون رو ؟نقل قول:
نقل قول:
آرکید=یه دسته سفید+کنسول سفید رنگ+هدست+آداپتور
داداش ارکید که هدست نداره!:31:نقل قول:
باندل ادیشن هم یه هارد 250 داره که جا انداختی
جوابمرو ندادین ها
این واقعیه؟؟؟:18:
سلام من یک سوال دارم این که با xbox 360 که بخوام انلاین بزنم ایا به مشکل پینگ لگ برخورد میکنم یا نه ممنونم با
ADSL 512+
بله این یه چیزی برای ایکس باکس7200 هستش مثلا الان کینکت اومد اون موقع هم اون میادنقل قول:
خب اگه اشکال از ریجن باشه خود کنسول بهش اشاره میکنه که این ریجن به کنسول سازگار نیست !!!نقل قول:
این مال ایکس باکس جدیده و هنوز به بازار نیومدهنقل قول:
واقعا این کلاه رو سرت میخواد قرار بگیره ؟؟؟ !!!:27: خیلی خنده داره !!!نقل قول:
شما میگی Xbox 720 ... ولی بالای عکس نوشته Xbox 360 ...
چنین مدل چرتی رو هیچ شرکتی نمیسازه !!! ضایع ـه که ساختگی و تخیلیه !!!
دوست عزیز xbox 720 وجود نداره و نخواهد داشتنقل قول:
بله این یه چیزی برای ایکس باکس7200 هستش مثلا الان کینکت اومد اون موقع هم اون میاد
خیلی مسخرس 720=360*2
کسی جواب نمیده:41:نقل قول:
احتمال زیاد مشکل از همونی هست که گفتم , iXtreme .نقل قول:
یا اینکه دیسک بازی مورد داشته باشه.
آره چیش خنده داره !!نقل قول:
بالاخره باید چندین طرح مطرح بشه تا یکیش به مرحله ی اجرا برسه .
همین kinect هم ممکن هست با مدل های مختلفی طراحی شده و بعد به این صورتی که ما میبینیم ساخته شده.
این چیزی که شما داری میبینی در مقابل TV LENS ها هیچی نیست.
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
نه عزیز اصلا مشکل پیدا نمیکنی ولی برای اطمینان کد زیر رو در Run وارد کن و بعد OK کن و مقدار Ping رو ببین :نقل قول:
ping 4.2.2.4 -t
باید زیر 300 باشه.
نقل قول:
منظورم اینه که بخاطر محدودیتی که کنسول ها در قابلیت به نمایش درآوردن(ضعف سخت افزاری قطعات ازجمله گرافیک و cpu ) فکر نمیکنین یه مقدار (خیلی) ضعیف باشن برای موتور گرافیکی CRYENGINE3........ و این بازی رو به کیفیت pc نمی تونن اجرا کنن:27::27::27::27::27:
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
حالا خودتون قضاوت کنین میخواین برید LED بگرید که چی ببینید(منظورم اینه که اگه یه کنسول + یه مانیتور و یه دسته و .... + دردسر های یه کنسول مثلاً سوختنش بگیرید تازه بعد از چند و قت هم باطری لیتومی اونا از کار میافته و باید عوض بشه و ... اصلاً ارزش خرید داره) من نظرم رو یه PC حدود 950 تومن که خیلی کارها باهاش میشه کرد به جز بازی:31:
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
حالا خودتون قضاوت کنین میخواین برید LED بگرید که چی ببینید(منظورم اینه که اگه یه کنسول + یه مانیتور و یه دسته و .... + دردسر های یه کنسول مثلاً سوختنش بگیرید تازه بعد از چند و قت هم باطری لیتومی اونا از کار میافته و باید عوض بشه و ... اصلاً ارزش خرید داره) من نظرم رو یه PC حدود 950 تومن که خیلی کارها باهاش میشه کرد به جز بازی:31:
دوست عزیز شما لطف کن با همون gpu خوش باش و اینجا پستی ندهنقل قول:
چون مشخصه دنبال چی هستی
امروز رفتم یه مغازه ....xbox slim رو میگفت 400...فکر کنم قیمتش خوبه ، نه ؟
مطمن بود ؟نقل قول:
نسب به جاهای دیگه که 450 و 485 قیمت دارم که عالیه
از نحوه نوشتاری پست شما کاملا مشخصه که سطح اطلاعات شما درباره کنسولها چقدر بالاست!:31:نقل قول:
بی زحمت دیگه بیشتر ازین مارو از گمراهی نجات ندین که یه وقت مدیونتون بشیم!
داش پدرام قضیه این ه ک شدن X360s چی شد؟نقل قول:
واقعیت داشت؟
اخه من چیزی در سایت XT ندیدم!
والا شهاب جان منم امروز خیلی گشتم تو سایت های مختلف چیزی دستگیرم نشدنقل قول:
این رو هم یکی که کاربر فعال هم بود تو انجمن PT گفته ود که اتفاقا میثم هم اونجا پست داد
نمیدونم حالا منبعش کجا بوده چون چیزی نگفته
در جواب این جمله فقط میتونملبخند بزنم:27:نقل قول:
و دیگر هیچ...
باتری من: VARTA 2500mah 1.2v Power Accuنقل قول:
شارژرمم: VARTA type 57062
دیگه همین...
میثم جان گفت 1.5 کافیه... هنوز امتحان نکردم...
سلام.نقل قول:
بله این یه چیزی برای ایکس باکس7200 هستش مثلا الان کینکت اومد اون موقع هم اون میاد
اول اینکه ۷۲۰۰ نه ۷۲۰. :20:
دوم اینکه تا سال ۲۰۱۴ هیچ کنسولی از طرف ماکرو سافت بیرون داده نمیشه
بچه ها این slim کپی خور میشه ؟! )):
تنها چیزی که دیده شده این بوده....نقل قول:
<c4eva> 9504TEST - Hello world Slim! [ Commence utter chaos in 5, 4, 3, 2, 1... GO ]
این یعنی چی حالا ؟
منم مثل شما دقیق نمیدونم.نقل قول:
این یعنی چی حالا ؟
برداشتم این بود که تیم c4eva کاملا کار روی اسلیم رو شروع کردن
چقدر ارزون میفروشن اینجا : :20::19:
کد:http://www.bestbuy.com/site/Microsoft+-+Xbox+360+250GB+Limited+Edition+Halo%3A+Reach+Bundle/1175349.p?id=1218229981941&skuId=1175349
شما اصل مطلب رو نگفتی دوست عزیز ! نوع باطریت چیه !؟ Ni-MH , Ni-Ca , Alkaline !!؟؟نقل قول:
یعنی چیزی تا شمارش معکوس برای Release شدن ه کش نمونده. البته فکر کنم :31:نقل قول:
دوست عزیز شما اگه بری PC خدا هم بگیری باز نمی تونی بازی هایی که اصلا برای PC وجود نداره رو روی PC اجرا کنی. شما برو 2 تومن پول یه PC بده، نتیجش این میشه که تا حداکثر تا دو سال بعضی از بازی هارو با اخرین جزییات می تونی اجرا کنینقل قول:
ولی می تونی با 600 تومن (360 و مانیتور HD) حداقل تا 4 سال همه بازی ها رو با اخرین جزییات اجرا کنی.
حالا هر چقدرم پول دسته و باتری سوخته و اپدیت های هر چند وقت یکبار فریمور و... رو بدی بازم نمیشه 2 میلیون.
باید ادم انصاف داشت خدایی
=============================================
حالا بدبختی های خودم:
1. تازه مانیتور 2261 گرفتم با کابل HD ، ولی وقتی مانیتور رو جا به جا می کنم تصویر برای یه مدتی سیاه میشه و دوباره بر می گرده. بعضی مواقع هم اصلا بر نمی گیرده و سیاه می مونه. انگار که کابل از پشت شل باشه یا یه همچین چیزی. چی کار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز بزرگ عکس ها :
سمت راستی :
سمت چپی :کد:http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/new360/DG16D4S_BOTTOM.jpg
کد:http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/new360/DG16D4S_TOP.jpg
خوب ظاهرا خبر حک این دستگاه صحیح بوده
این متن رو دوست عزیزمون خلیل در بازی سنتر زدن :
منبع :نقل قول:
تیم Xecuter با همکاری نزدیک تیم های Jungle & C4E برای چند هفته برروی مدل جدید X360 موسوم به Xbox 360 Slim مشغول پیدا کردن راهی برای Dump Firmware درایو Philips Lite-On DG-16D4S FW ver: 9504 (حک کنسول) بودند.
دیروز (Aug 14, 2010) پیغام کوتاه ی از C4eva در IRC #Fw ارسال شد که معنی خبرهای خوشی را در آینده ی نزدیک می داد!
:
<c4eva> 9504TEST - Hello world Slim! Commence utter chaos in 5, 4, 3, 2, 1... GO
در نهایت، بالاخره امروز (Aug 15, 2010) تیمxecuter سایت خود را با خبری خوش آپدیت کرد (متن ابتدایی پست)
اکنون بعد از هفته ها صبر و انتظار می توان با خوشحالی فراون به یکدیگر بگوئیم که Xbox Slim نیز حک شد.! تیم xecuter با پخش خبر رسمی به همراه کلیپی از اجرای بازی Crackdown 2 نسخه ی Backup (کپی) نظر تمام مشتاقان حک شدن Xbox Slim را به خودشان جذب کردند
به طور وضوح مشخص است که این گروه (ها) راهی برای Patch کردن Orig Firmware درایو کنسول پیدا کرده اند و توانسته اند با موفقیت بازی های Backup را برروی کنسول اجرا کنند.
همچنین تیم xecuter در Website خوب از روند موفقیت آمیز پروژه سخن گفتند و نیز اشاره شده است که هنوز کارهایی زیادی برای انجام دادن تا زمان عرضه محصول نهایی بطور رسمی وجود دارد.
همچون سابق این Firmware و روش Dump Firmware درایو نیز به صورت کاملاً رایگان است و می توان نوید این خبر را داد که به زودی در دسترس همگان خواهد بود.
به جای نقطه چین هم که میدونید بازی سنتر باید بگذاریدکد:http://forum.----------.com/showthread.php?p=1096297#post1096297
اینم لینک اون کلیپ که بازی crack down 2 رو اجرا کردن
اینم لینک دیگری برای اون دوستانی که youtube براشون فیل هست :کد:http://www.youtube.com/watch?v=BbRvrwWoSJY
کد:http://www.mediafire.com/download.php?o5ztmc1bjsd
ای ول. بله ویدو رو دیدم . کاملا حقیقت داره. امیدوارم اولین نفری باشم که با slim کپی شده بازی میکنه:31: