نقل قول:
این بازی در ژاپن تحت نام Biohazard 4 شناخته، و ریلیز شده است... کلا آخرین انیمیشن ساخته شده هم از این بازی با اسم Biohazard : Degeneration ساخته شد...
Printable View
نقل قول:
این بازی در ژاپن تحت نام Biohazard 4 شناخته، و ریلیز شده است... کلا آخرین انیمیشن ساخته شده هم از این بازی با اسم Biohazard : Degeneration ساخته شد...
نسخه HD این بازی به بازار اومده
به این صورت که برای ریجن NTSC-J بر روی دیسک عرضه شده و بقیه ریجن ها باید از شبکه دانلودش کنند .
اما یه نسخه توی بازار وجود داره که میشه روی همه ی ریجن ها اجراش کرد .
شما بازی رو میگیرید و با فلش یا دیسک باید بریزیدش روی هارد و بازی کنید .
احتمالا نسخه ی کد ورونیکا هم به همین صورت قابل اجرا خواهد بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از اطلاع رسانی،برا خود من خیلی عجیب بود که با این روش روی کنسول های عادی هم اجرا بشه!آخه اگه اشتباه نکنم همچین چیزی بی سابقه بوده!امیدوارم Code Veronica X هم همینطور باشه........در واقع امیدوارم بقیه بازی ها هم همینطور بشن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Leon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو سایت زبده یه لینک دانلود پی سی پیدا کردم واسه HDش.یه نفر تو نظراتش نوشته بود که نسخه تبدیلی WIIه.کسی چیزی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به درد نمیخوره فقط اینو می تونم بگم
\نقل قول:
به درد نمیخوره فقط اینو می تونم بگم
با حرفــــ حامد عزیز موافقم
اول اینکه :
1. فقط رزولیشن رو بردن بالا اونم تازه بطور چشمگیری افزایش پیدا نکرده ( 1024x768 شده 1280x720 )
2. من با اینکه این بای رو در ps2 بازی کرده بودم اما تا 1-2 رفته بودم:دی
اما تو 360دیگه تا اخر رفتم ... با اینحال این بازی نتونست خاطرات نسخه 2 و 3 رو برام زنده کنه و بیشتر من رو به نسخه پنجم نزدیک تر میکرد !
کلا دوستانی که این بازی رو بازی نکردن به نظر من بهتره بازی کنن !
من قبلیا رو بازی نکردم ولی به نظرم نسخه 4 عالی بود بعد این بازیای قبلی به دلیل گرافیک پایین حال نمی ده
نسخه 5 هم بد نبود کلا من بعد این بازیای اول شخصو حال نمی دن چون با جویستیک نمی شه بازی کردشون و کیبورد اصلا حال نمی ده
نسخه 4 که واقعا عالیه ، البته من خودم نتونستم تمومش کنم ولی نسخه 5و تموم کردم ، به نظر من 5 از 4 بهتره!! ولی خب حس ترس کمتری نسبت به 4 داره:10:
من 4 رو تو تموم مراحل تموم کردم و همه اسلحه ها رو آزاد کردم منتها یه چند جا تو بازی هست که باید تو یه تایم خاص زامبیا رو بزنی (تو وسطای بازی در جاهای مختلف فکر کنم این مراحل از داخل قلعه شروع می شه)
کسی تونسته این مراحل رو بره؟
5 هم خوب بود ولی تموم کردنش راحتتر بود
منظورت اون تابلو ها هستش ؟نقل قول:
من همش رو تموم کردم ، بهتره که Rapid Firing رو انتخاب کنی راحت تمومش میکنی - چیز خاصی هم بهت نمیده کلی پول میده با یه سری عروسک .