حمید جون اون صندوق صدقات رو چجوری وارد کردی.
حمید جون اون صندوق صدقات رو چجوری وارد کردی.
سلام به همه برو بکس ادیت!:26:
خوب یه آموزش می خوام بزارم که این آموزش رو آقای میر محمد توی سایت Persian-gta قرار داده بود .
من گفتم که اون آموزش رو اینجا هم قرار بدم تا بچه ها استفاده کنند:34:
______________((((آموزش قرار دادن هر چی که خواستی در بازی جی تی ای))))_____________
برنامه های مورد نظر :3ds Max==Zmodeler==collEditor
بعد از طراحی مدل شما در Zmodeler مدل خود را به (با استفاده از اسکریپ SA_MAP_IO ) تری دی مکس منتقل می کنیم.البته روش بالا به دو روش می باشد یعنی با دو فرمت متفاوت (3ds.dff) بعد از وارد کردن در برنامه 3ds Max فایل را از برنامه 3ds Max با فرمت 3ds ایکسپورت کرده.شاید شاید فکر کنید این کار می توانید در برنامه Zmodeler می توان با این فرمت ایکسپورت کرد,اما در این صورت کار شما به نتیجه نمی رسد.خوب حالا یکی از فایلهای اصلی col را به دلخواه از GTA3.img بیرون بکشید و از برنامه CollEditor فایل(با فرمت 3ds) رو ADD کنید.توجه داشته باشید نام کول فرعی شما باید نام یکسانی با فایل dff داشته باشد تا یکدیگر رو پیدا کنند.یعد از این کار فایل اصلی کول را ذخیره می کنیم و بعد وارد GTA3.img می کنیم در این صورت ما فایل را جایگزین کردیم(نمونه فایل اصلی col در GTA3.img فایله sfe_9 میباشد
:exclamati*توجه داشته باشید که مدل شما باید ابعاد طبیعی داشته باشد اگر از حد اندازه بزرگ باشد کول آنرا نمی تواند اجرا کند
:exclamati*توجه داشته باشید که فایل سبک باشد و در بازی فایل سبک اجرا شود
:exclamati*توجه داشته باشید سعی کنیدDummy را در مرکز شئ قرار دهید
:exclamati*در برنامه CollEditor فایل اصلی کول را Open کنید
اگر مشکل کوچیک داشتید می تونید از خودم سوال کنید در غیر این صورت با آقای میر محمد تماس حاصل کنید
ایمیل آقای میر محمد===Mir_gta_pes@yahoo.com.sg
ایمیل خودم===ali_scan_raper@yahoo.com
با تشکر از آقای میر محمد
نقل قول:
با اموزشي كه مسعود جان گذاشت تو همين تاپيك اگه سرچ كني پيدا ميكني
البته بايد اضافه كرد كه : اون آموزش در صفحه ي 401 قرار دارد و نيازي به سرچ كردن نيست. ولي تمامي اين لينك ها خراب هستند.نقل قول:
آقا یه نفر بیا به ما کمک کنه ,من نمی دونم این فایلهای txd یا همون تکسچر رو چه جوری درست کنم
بهتر بگم مثلا من یه صندوق صدقات می خوام بزارم آموزش قرار دانشم توی بازی بلدم منتهی نمی دونم چه جوری باید فایل txd واسش ساخت
کمک کنید(اگه آقا مسعود میومد می تونست کمک کنه)حالا هر کدوم از شما ها استادین هم می دونیین خواهشا کمک کنید
با تشکر
عزیزم اون پچ Sas یا دانوش سیتی رو به دلایلی نمی تونم بفروشم (اینم برای 600000000000000000000000 دمین بار)نقل قول:
جناب دانوش خان
شما داری پات رو از گلیمت فراتر میذاری
ببین حاجی خودتم خوب میدونی که مشکلت چیز دیگه ای هست ...
و در ضمن اگه شما گرافیست و عاقل (حرفای خودت) بودی انقدر دانوش سیتی افتضاح نبود و جناب عاقل شما چطور دانوش سیتی رو که مثلا زحمت کشیدی پاش نمیفروشی
من گرافیستم و ادعا هم میکنم گرافیست حرفه ای هستم و همینجا میگم کارهای مجید جان کارهای خوبی و در حد خودش عالی .
من نه دشمن توام نه دوست مجید
"ببین حاجی خودتم خوب میدونی که مشکلت چیز دیگه ای هست ..." چه مشکلی؟والا من که مشکلی در خودم نمیبینم!
"و در ضمن اگه شما گرافیست و عاقل (حرفای خودت) بودی...." و کلمه ی " البته فکر نکنی من عاقلم!! " رو خواننده های گرامی باهم مقایسه کنن.
اصلا به من چه....اون پست رونادیده بگیرین.
من منظورت رو اینجوری برداشت کردم که یعنی کارام بسیار زشت هست و اصلا به درد نمی خوره. و برای کسانی که اصلا از گرافیک سر در نمیارن قشنگ هست. خوب کسی جلوی شما رو نگرفته شما میتونی همین رو هم بساز ما قبولت داریم. البته بدون کمک از کسی.
یعنی نری کار یک نفر رو برداری و یک تکسچر اضافه کنی.(قصد توهین نداشتم.)
مجید من کی قصد توهین داشتم بابا منظورم این بود که:
آیا من و افراد دیگه استاد و یا دبیر گرافیک هستیم که از ما نظر دقیق می خوای؟... منظورم فقط همین بود و بس!
در ضمن پست هایی رو که از 27 خرداد 87 تا همین دیروز دادن رو یه نفر دیگه داد؛یعنی من نبودم.
سوال رو واضحتر بگو.نقل قول:
سلام
آقا یه نفر بیا به ما کمک کنه ,من نمی دونم این فایلهای txd یا همون تکسچر رو چه جوری درست کنم
بهتر بگم مثلا من یه صندوق صدقات می خوام بزارم آموزش قرار دانشم توی بازی بلدم منتهی نمی دونم چه جوری باید فایل txd واسش ساخت
کمک کنید(اگه آقا مسعود میومد می تونست کمک کنه)حالا هر کدوم از شما ها استادین هم می دونیین خواهشا کمک کنید
با تشکر
سلام دانوش جون
بابا بی خیال کل بشید لطفا,شما می تونی مشکل منو حل کنید؟ممنون میشم
با تشکر
آخرین اخطار
لطفا بحث را منحرف نکنید و اگر مشکلی دارید با پیام خصوصی مطرح کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا آخرین پست خود را ویرایش کنید .
این هم آخرین حرفم هست در زمینه عوض کردن بحث که با آقای محسن دیدیدی دارم؛خب الان همه اون پستم رو خوندن و همه بد فکر میکنن راجع به من؛آیا این درسته که همه بد فکر کنن و مقصود اصلی خودم را به آن ها ندهم؟