کاملا مشهوده که مولتی کانکشن و به درد نخوره ان هم سرور ایرانینقل قول:
Printable View
کاملا مشهوده که مولتی کانکشن و به درد نخوره ان هم سرور ایرانینقل قول:
مودم جدید شرکت ایرانسل با عنوان TF-i60 با قابلیت 4G-4.5G-TD-LTE جهت دسترسی به پرسرعترین و با کیفیت ترین اینترنت کشور قیمت این مودم برای فروش 360 هزارتومان می باشد . خرید و مشخصات فنی بزودی @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lborz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونی حدودن کی میاد؟نقل قول:
این سرعت من با سیگنال حدودا -116 و cinr 3 هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما اگر cinr و sinr از 3 برسن به بالای 20 سرعت به چند افزایش پیدا میکنه ؟ تا 100 مگ میره ؟
پیش فروششو شروع کردیم یکی دوروزه میرسه دستمنقل قول:
با سلام به دوستان. دو سه روز پیش بود که درخواست مودم TD برای جایگزینی با مدل وایمکس داده بودم که بعد از 24 ساعت یه مسیج از ایرانسل اومد مودم آماده است و برو از فلان جا بگیر. رفتم موردم رو تحویل گرفتم و مدل 2101 بود. متصدی ایرانسل بهم گفت که فقط مدل 2101 رو جهت تعویض با وایمکس تحویل میدیم. مودم رو روشن کردم. خیلی سریعتر از مدلهای DT 350 و Z6000 ارتباطش با شبکه برقرار شد و برخلاف اون دو مدل دیگه، 2 آنتن از 3 آنتش روشن شد. باهاش کار کردم ولی سرعتش با اون دو مدل دیگه تقریباً برابر بود که حجمش تموم شد!
شماره سیم کارت رو به برنامه ایرانسل من دادم تا ببینم داستان چیه اینقدر زود 15 گیگی که گفته بودن باهاش میدن تموم شد، که دیدم یه ایمیل دیگه برای سیمکارت معرفی شده. به ایرانسل زنگ زدم و ایمیل خودم رو معرفی کردم.
حالا که وارد ایرانسل من شدم میبینم که حجم رو زده صفر! باز زنگ زدم 0936 گفتن بزنگ 0937707000 زنگیدم گفتن 15 گیگ هنوز فعال نشده!!! کلی دعوا پشت خط که من الان نیاز دارم این حجمو و اول پول میگیرین بعد خدمات ارائه میدین از این حرفا که اپراتور گفتشتقصبر من نیست و توجیح و ... . گفتش تا دو سه روز دیگه حجمت فعال میشه. تا ببینم چی مبشه.
سپاس از دوستان
بعیده رو TD تک کریر، ۱۰۰، معمولا تا ۸۰ بیشتر نمیرهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
مودم Alcatel Link Zone MW40v ارزون از دیوار خریدم، کسی تجربه این مودم داره؟
تو youtube دیدم امکان ussd داره ولی تو menu پیدا نکردم. میخواستم از ussd برای خرید بسته های افزایشی استفاده کنم
دوستان به یک نکته توجه کنند
چراغ های روی مودم ملاک نیست و اصلا فکر نکنند چون با یکی 3 چراغ روشن میشه و با دیگری یک چراغ پس اون قویتره ، ملاک فقط سیگنال و مخصوصا cinr هست که از داخل کنسول مودم قابل روئیته .من خودم مودم اولم tk-2510 بود که فقط یک چراغش روشن میشه و مودم تعویضی با وایمکس هم gp2101 بود که از سه چراغ دو تاش روشن میشه در حالی که سیگنال و سرعت رو که چک کردم در هر دو یکی است و هیچ تفاوتی ندارند پس انتخابتون رو بر اساس امکانات مودم قرار بدید نه قدرت و کیفیت ، و این رو هم در نظر داشته باشید معمولا هر مودم جدیدی که ایرانسل ارایه میده نسبت به مدل های قبلی مشکلات سخت افزاری و نرم افزاریش کمتر هست .
اتفاقا گوشی Redmi Note 4x ش عالیه.نقل قول: