سلامنقل قول:
میتونید ایرفونهای t-jays و cx300 II sennhieser رو مد نظر داشته باشید
اگر بتونید افزایش بودجه بدید الویت با ایرفونهای t-jays هستش
موفق باشید.
Printable View
سلامنقل قول:
میتونید ایرفونهای t-jays و cx300 II sennhieser رو مد نظر داشته باشید
اگر بتونید افزایش بودجه بدید الویت با ایرفونهای t-jays هستش
موفق باشید.
سلام
بهترين هدفون تا ٢٠٠ دلار چيه ؟ ميخوام از دبي بگيرم از همه نظر بگيد
Sent from my iPad using Tapatalk
شما بسته به درجه اهمیت در خرید وقت بزار و لینک راهنمایی خرید که در امضاء من هست رو بخون سپس با کمی سرچ و جستجو در اینترنت مخصوصاً در فروم مثل head-fi کمی دیدت رو گسترده و معنیدار کن و نهایتاً اسم سبک موسیقی که دوستداری رو بگو اگه کاملاً نمیدونی توی مشخصات آهنگ نگاه کن و یا اسم گروه و خواننده رو جستجو کن و سورسی که قراره هدفون باهاش استفاده بشه یا منبع پخش هم قراره خریداری بشه و آیا در حرکت قرار استفاده بشه یا فضای بسته توی گوش باشه یا روی گوشنقل قول:
اگه روی گوش باشه جم بشه بره تو پک کوچک یا ابعاد ملاک نیس
کمی بسته به وقت و حوصلبه و درجه اهمیت شما حوصله کن و تو نت مطالعه حداقلی داشته باش چون سوال کلی شما هیچ جواب قانع کننده ایی برای خود شما نخواهد داشت.
سلام...
دوستان عرض شود که من یه هندزفری کوچیک مربوط به گوشی نوکیای (خیلی خیلی ساده!) مادرم و وصل میکنم به لپتاپ و سیستم و موزیک گوش میکنم که خشخش میکنه گاهی روی بعضی موزیک ها و با صدای بلند...
میخوام با یه هزینه ی زیر 50 تومن! یه چیز خوب بخرم...!!
اپشن هام یه سری هدست طرح بیتز! به قیمت 28! تومن و یه سری هدست Hs-833 به همون قیمت هستش!! hs رو تست کردم و صداش به نظرم خیلی خوب اومد و باحال بود! ولی میترسم سیمش کوتاه باشه!(راستش اصلا سیمش رو حواسم بهش نبود!)
اون طرح بیتس هم از اینا بود که خم میشه دستگیره هاش و اینا، میخواستم بدونم از این دو مدل، کدومش عمر بیشتری داره؟( بیتس رو به این خاطر دوست دارم که میشه سیمش رو جدا کرد و یه سیم دیگه (مشخصا بلند تر!) بهش وصل کرد!!...
اما اونیکی به نظرم کلا قیافهی بهتری داشت ولی به نظرم قدری ظریف میاومد که ممکن بود بشکنه! :)...
از این دوتا کدوم رو بخرم بهتره؟ یا توی این رنج(زیر 40 تومن اینا!) هدست بهتری هست؟! اصلا فرق زیادی با هم دارن؟؟؟ ضمنا، من تو ایلام هستم و اپشنهام زیاد نیستن! :)
-------------
سورس مورد استفادهی بنده، لپتاپ و گاهی سیستم اصلی هستش...
فیلم تماشا میکنم باهاش، موزیک الکترونیک، گاهی متال! خلاصه همه جور موزیکی گوش میکنم و خورهی بیس نیستم ولی از بیس مناسب هم بدم نمیاد!...
در حال حاظر، همینایی که دارم راضیم میکنه ولی میخوام یه چیزی داشته باشم که گوش رو اذیت نکنه و خشخش نکنه و البته اگر خواستم به گوشیم وصل بکنم، باز مشکل زیادی نداشته باشه! :)
یه مددی برسونید عزیزاننقل قول:
سلام.نقل قول:
CX300-II نسبت به قیمتش بد نیست اما در نظر داشته باشید که بیس قوی دارد. XBA-10 صدای متعادل تری دارد و نسبت به قیمتش ارزش خرید بالایی دارد. متناسب با سبک موسیقی که گوش میکنید و جنس صدای مورد علاقه تان یکی را انتخاب کنید.
برای خیلی از کاربران CX300-II انتخاب کم ریسک تری است زیرا بیس قوی آن به خوبی با سلیقه اکثریت کاربران همخوانی دارد اما بیس XBA-10 ممکن است برای بعضی ها ضعیف باشد....
موفق باشید.
به نظرم پاور بیتس عالیه، هم واسه اینکه از بوجه ای که میخوای خرج کنی خیلی کمتره، هم شیکه و کیفیتش عالیهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک ها همه رو با کد میزاشتی ما هم نگاه میکردیم خوبنقل قول:
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
متاسفانه این مدل نوش تو بازار پیدا نمیشه و منم میخوام حتمی جنس نو بگیرم...(جنس نوش زودی خراب میشه وای به حال دست دومش :( )نقل قول:
به نظرم پاور بیتس عالیه، هم واسه اینکه از بوجه ای که میخوای خرج کنی خیلی کمتره، هم شیکه و کیفیتش عالیه
توصیۀ کلی:
ep630 صدای بسیار گرم. با بیس زیاد و تریبل نرم. قیمت حدود 50 تومان
فیلیپس she3590 صدای V شکل. با بیس اندکی کمتر از ep630 ولی تریبل بیشتر. این تریبل بیشتر، ممکنه اختلاف بیس 3590 رو در مقابل ep630، بیشتر از اون چیزی که واقعاً هست نشون بده. قیمت حدود 30 تومن. اگر اصل باشه، در مقابل قیمتش کیفیت بسیار خوبی داره.
مونوپرایس، صدای کاملاً متعادل. خبری از بیس زیاد اصلاً نیست. قیمت حدود 70 تومن، در مقابل قیمت کیفیت خوبی داره.
سونی mh1c صدای گرم. بیس تقریباً زیاد. تریبل نرم. کیفیت خوب. قیمت حدود 110
LG Quadbeat HSS-F420 هدفونی که صداش فلت نیست، می شه گفت U شکل هست. گزینه بسیار خوبی هست. قیمت دلاریش زیر 20 دلاره. بیسش از لحاظ مقدار، به اندازه ep630، فیلیپس3590 و سونی mh1c نیست. تریبلش از لحاظ مقدار بیشتر از ep630 و سونی mh1c هستش ولی کمتر از 3590 هست.
سونی xba10 بیس بیشتر از خط فلت. برای همین به هیچ وجه مناسب کسایی نیست که بیس زیاد دوست دارن. قیمت حدود 150