نقل قول:
نتایج تقریبا اواسط شهریور جواب ها میاد. پارسال 17 اومد.
شما خودت رو قبول شده بدون.ولی شیرنیش رو یادت نره ...
نقل قول:
نتایج تقریبا اواسط شهریور جواب ها میاد. پارسال 17 اومد.
شما خودت رو قبول شده بدون.ولی شیرنیش رو یادت نره ...
زیر 19 ام باید بیاد ... پارسال 17 ام بود ... ( شروع ثبت نام دانشگاه ها معمولا از 20 به بعد هست ... پس باید یه چند روز زودتر نتایج اومده باشه !!!) ... ( اینو دیگه نمیتونن به تاخیر بندازن .. )نقل قول:
متاسفانه من از رشته برق و استاداش اطلاعات دقیقی ندارم ولی جایی که درس خوندن و ... رو می تونین از اینجا ببینین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکاناتش رو هم همون بالا می تونین ببینین ولی خوب دانشکده ها کنار هم هست و از لحاظ محوطه واقعا سرسبزو خوبه .بوفه هم داره و توی سطح دانشکده و محوطه و توی تک تک اتاقای خوابگاه و در کل کتابخونه هاش وایرلس هست به صورت رایگان.
کتابخونه مهندسی نزدیک دانشکده های مهندسی هست و محیطش هم خوبه.یک بخش 24 ساعته هم داره.زبان انگلیسی خیلی مهمه.امتحانات بخش ما که کاملا به زبان انگلیسی هست.کلیه ی کتابهایی هم که دارن درس می دن به زبان انگلیسی هست
مهندسی مواد تو مهندسی 1 هست و با دانشکده مهندسی شیمی یکی نیست
دستغیب برای پزشکی ها هست.مفتح برای مهندسیا
----------------------------------------
ساختمان مهندسی شیمی و نفتش رو خود وزارت نفت ساخته و خیلی خرجش کرده به خاطر همین قشنگ از آب در اومده.
نیمه دوم شهریور :20:نقل قول:
آخرین خبری که دیدم نتایج آزاد 20 به بعد میاد
الان این خبر رو بخونید :
با توجه به پرمتقاضي بودن رشته هاي پزشکي، دندانپزشکي و داروسازي به خصوص در دانشگاه علوم پزشکي تهران اين افزايش ظرفيت به داوطلبان در رتبه هاي بالا که نمرات مشابهي دارند براي پذيرش کمک مي کند.
به گزارش مهر، در دفترچه کنکور سراسري سال 90 ظرفيت پذيرش در رشته هاي پزشکي، دندانپزشکي و داروسازي دانشگاه علوم پزشکي تهران 335 نفر با احتساب بورسيه ارتش اعلام شده است که با افزايش ظرفيت به 585 نفر خواهد رسيد
با این وضع تا 400 منطقه 2 و تا 250 تا 300 منطقه 1 و 3 احتمال قبولی تو این 2 رشته ی دانشگاه تهران رو دارند .
البته من رتبم 1317 منطقه 2 شده نه 400 منطقه 1 !!!!!!!!!! اگرم یزد بیارم با خوش شانسی میارم :4: درس نخوندیم دیگه ...
آقا خیلی مرسی :31:نقل قول:
اینا رو گفتم آخه اگه کسی تو خلیج چنین وسایلی رو میبرد سنگسارش می کردن:دی :21:
البته بردم رو از شیراز گرفتم 2 سال پیش بالان یکی از تراک هاش شکسته باید ببرم همونجا بینم گیرم میاد تو ملاصدرا یا نه...(از پرسپولیس خریدمش تو ملاصدرا)
در مورد معالی آباد هم آره بچه که بودم بابا بزرگم اونجا یه خونه داشت حیف که فروخت....:13:
پس در کل همه چی تو این دانشگاه آرومه و من چقد خوشحالم :دی... فقط نمیدونم اگه شهرسازی آوردم خوشم میاد یا نه... خدا کنه با توجه به کاهش ظرفیت دخترا تو معماری من بتونم اونو بیارم...:46:
ایشا.. شما هم به هدفتون میرسید...:20:
آزاد زودتر از اینا میاد. حداقل یه هفته قبل از اینی که گفتی میاد.نقل قول:
خب این خیلی دیره .. ازاد باید حداقل همزمان با سراسری بیاد که کسایی که شک دارن کدوم رو برن تکلیفشون مشخص بشه ...نقل قول:
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------
کسی اینجا المپیادی نیست ؟ ... از یکی از دوستان پرسیدم میگفت اگر 1 ترم معدل A بیاری + المپیادی هم باشی لازم نیست ترم دوم هم A بیاری ... میتونی با همون 1 ترم درخواست تغییر رشته کنی. .. و بعد باید 1 ترم تو اون رشته جدید هم A بیاری ( یا بالا تر از معدل قبلیت ) تا با درخواستت موافقت کامل بشه ..
یه جایی دیدم برای دانشگاه های صنعتی اصفهان ، اصفهان ، یزد و کاشان ( دانشگاههای که معمولاَ بچه های اصفهانی انتخاب می کنن) ظرفیتای پارسال و امسال مقایسه کرده بود از بین دانشگاههای بالا دانشگاه صنعتی اصفهان و کاشان کاهش کاملاَ محسوس دانشجو داشتن و یزد تا حدودی افزایش ظرفیت ( البته برای رشته برق کاهش داشت) ، اصفهان هم ثابت بود
البته با توجه به سهمیه بندی کردن از نظر تعداد برای دختر و پسر نمیشه حدس زد این (کاهش ظرفیت + سهمیه بندی ) به نفع پسرا میشه یا به ضررشون
اما با قطعیت تمام میگم به ضرر 100% دخترا تموم میشه .
من فقط ماله اصفهانو دیدم ولی هر دانشگاهی که ظرفیتاش کمتر شده و تعداد بندی هم کردن به ضرر دخترا شده . اینو به راحتی میشه حدس زد و می بینید چند روز دیگه نتیجشو
اگه اطلاعات دقیق و موثق می خوای باید بری دانشگاه قسمت استعداد های درخشان اونجا این کارو انجام میده .نقل قول:
کسی اینجا المپیادی نیست ؟ ... از یکی از دوستان پرسیدم میگفت اگر 1 ترم معدل A بیاری + المپیادی هم باشی لازم نیست ترم دوم هم A بیاری ... میتونی با همون 1 ترم درخواست تغییر رشته کنی. .. و بعد باید 1 ترم تو اون رشته جدید هم A بیاری ( یا بالا تر از معدل قبلیت ) تا با درخواستت موافقت کامل بشه ..