یعنی ختما باید شماره حساب طرف رو بگیرم و با دونستن شماره کارتش نمی تونم براش پول بریزم؟ این که خیلی بده:n03:نقل قول:
Printable View
یعنی ختما باید شماره حساب طرف رو بگیرم و با دونستن شماره کارتش نمی تونم براش پول بریزم؟ این که خیلی بده:n03:نقل قول:
سلامنقل قول:
ملت به ملت هم میشه هم از همراه بانک و هم اینترنت بانک کارت به کارت کرد
مشکلی نیست
اون گزینهای که شما مدنظرتون بوده (که قابلیت وارد کردن رمز دوم رو نداشته)، فقط با شماره حساب کار میکنه.نقل قول:
برای کارت به کارت میتونید به قسمت بین بانکی (سحاب) برید و اونجا شماره کارت رو وارد کنید و البته رمز دوم و cvv2 هم قابل وارد شدن خواهد بود.
من از همون بخش سحاب می رفتم دیگه. اطلاعات رو وارد می کردم بعد فیلد مربوط به پسورد و cvv2 قابل دسترسی نبود. حتی توی وبسایت اینترنت بانک هم همین صورتهنقل قول:
شما باید از گزینه ملت به ملت استفاده کنی و ابتدا شماره حساب رو مشخص کنی بعد شماره کارت ملت رو بدی خودش شماره حسابسشو در میاره بهت میگه و اصلا نیازی به رمز دوم و .. نیست.نقل قول:
توی بانکداری اینترنتی هم گزینه حواله اینترنتی میشه نه سحاب
سلام. آیا به روش غیر حضوری میشه فهمید چک موجودی داره ؟ منظورم از طریق اینترنت بانک یا تلفن بانک یا ussd یا از عابر بانک؟
اونجوری که امروز خبر دادن سود روز شمار کلیه بانک های دولتی و خصوصی رو کردن 10 درصد
یعنی فاتحه بانک ها و جامعه با این کار خونده شد . ببینید کی گفتم بهتون .
نه دیگه به این شدت،حالا روزمار20%میدهند از چندوقت دیگه میتونی بگردی روزشمار18%پیداکنی..
اگه تا ابتدای ماه ، سپرده جدید باز کنیم کدوم بانک را پیشنهاد میدین ؟
سلام
طبق خبر شبکه TEHRAN
بانکها برای کاهش سود سپرده ی یکساله از 20% به حداکثر 18% به توافق رسیدند
سود سپرده ی 3 ماهه هم کمتر از 10% میشه اما نگفتند چند درصد میشه
درضمن سود اعلام شده باید علی الحساب باشه و آخر سال مابه التفاوت پرداخت بشه البته این مابه التفاوت معمولاً از نیم درصد بیشتر نیست
فعلاً معلوم نیست از کی اینها اجرائی بشه