دوستان امروز بالاخره دل رو زدم به دریا و رفتم آرامیس امپسیبل خریدم.
نامرد گرونش کرده بود. 100 خریدم. ولی باز میارزید چون بوش واقعا تک هست و تو آمازن یکی فقط موجود هست به قیمت 99 دلار
مبارکم:31:
Printable View
دوستان امروز بالاخره دل رو زدم به دریا و رفتم آرامیس امپسیبل خریدم.
نامرد گرونش کرده بود. 100 خریدم. ولی باز میارزید چون بوش واقعا تک هست و تو آمازن یکی فقط موجود هست به قیمت 99 دلار
مبارکم:31:
به به مبارک باشه.یه ریویو بده ما هم حالشو ببریم:31::11:نقل قول:
علی جان اولش بوی میوه توت میده که با چرم مخلوط شده باشه. بعد از حالت میوه ایی در میاد و چوب و ادویه به چرم اضافه میشه. واقعا تا به حال ندیده بودم ادکلنی رو که به این وضوح تغییر رایحه بده.نقل قول:
موندگاری خوب و پخش خیلی خوبی هم داره من که رازیم ازش
قابلتو نداره عزیز
فرق بین عطر و ادکلن:نقل قول:
عطر یا همون perfume درجه ی خلوص حدوداً 40 درصد داره. یعنی هر 100 گرم عطر 40 گرم مادّه ی معطّر اوّلیه و 60 گرم حلّال هست. برای عطر از حلّال الکل و یا حلّال روغنی استفاده می شود.
معمولاً خانم ها از مواد خشبو با غلظت بالاتر استفاده می کنند. یعنی مواد معطّر غلیظ تر برای خانم ها و مواد معطّر رقیق تر برای آقایون طرّاحی می شه.
ادوکلن یا مایع کلن (شهری در آلمان) درجه ی خلوص بین 15 الی 20 درصد داره. یعنی در 100 گرم ادوکلن 15 الی 20 گرم مادّه ی اوّلیه هست و مابقی حلّال.
معمولاً کارخونه های فرانسوی (خانه های مد) ادوکلن را با درصد پایین تری تولید می کنند مثلاً 15 درصد. فرانسوی ها بیشتر به زیبایی رایحه اهمیّت می دهند تا موندگاری و کارخانه های آمریکایی به دلیل اهمیّت کارکرد عطر برای آمریکایی ها (موندگاری، تصاعد، حجم و ... عطر) ادوکلن را با درصد 20 درصد تولید می کنند.
می تونم بگم به دلیل وضع مالی ایرانیا یا به این دلیل که ما اصالتاً اقتصادی فکر می کنیم شبیه به آمریکایی ها فکر می کنیم. یعنی موندگاری برای ما بسیار مهمّه.
علی رغم عطر که می تواند دارای حلّال روغنی هم باشد ولی ادوکلن صرفاً پایه الکلی تولید و به بازار عرضه می شود.
اگر منظور شما از لوسیون همونیه که ما ایرانیا بهش می گیم مام زیر بغل باید بگم هدف اصلی ساخت و استفاده از این محصول خوشبو کردن بدن (زیر بغل) نیست. بلکه هدف اصلی اون پر کردن حفره های عرق زیر بغل برای جلوگیری از تعریقه.
با توجّه به اینکه تعریق باعث دفع سموم و تنظیم دمای بدن می شه استفاده از این محصول رو به شما پیشنهاد نمی کنم.
ولی باید خدمتتون عرض کنم در این محصول نیز از مواد معطرّ امّا با غلظت کم، یعنی حدوداً 3 درصد استفاده می شه. یعنی در 100 گرم این محصول، 3 گرم مواد معطّر خالص و 97 گرم، بقیه ی مواد تشکیل دهنده ی این محصول است.
شریف عطّار
چاکریم داداش.ان شالله بزنی همیشه حالشو ببری.من تو بد منجلابی گیر افتادم:27:نقل قول:
این Baldessarini رو تست زدی؟
دشمنت بیوفته تو منجلاب:27:نقل قول:
تو چه منجلابی؟
کدوم نمونه بالدسارینی رو میگی؟
شرکت های فشن لباس، معمولاً خودشون عطر رو طرّاحی و تولید نمی کنن. بجز چنل، کلوین کلین، ایوز سنت لورنت و ... . بلکه این شرکت ها نوع عطر مورد نیازشون رو به خانه های عطّاری (perfumery house) سفارش می دن و این خانه ها با استفاده از عطّارهای (perfumers) باتجربه ای که در استخدام دارن عطر را طرّاحی و با مارک اون برند خاص تولید و به شرکت فشن برای فروش در بازار تحویل می دن.نقل قول:
در تأیید حرف شما باید بگم: بهترین هدیه عطره.
شریف عطّار
دوستان سلام
من تقریبا کل این تاپیک رو خوندم ولی چیزی در مورد ادکلن فارینا1709 ندیدم..تو ایران پیدا میشه؟کسی چیزی در موردش میدونه؟
منجلابه تنوع طلبی:31:نقل قول:
کد:http://www.basenotes.net/ID26122178.html
نقل قول:
عوامل موثر در قیمت عطر:
مواد اوّلیه: برخی مواد اوّلیه که معمولاً طبیعی هستند قیمت بسیار بالایی دارند. مثلاً اسانس روغنی گل رز که در کشور ما به گل محمّدی هم شناخته می شه یکی از گران ترین مواد اوّلیه هاست. (کیلویی حدوداً 4 میلیون در ایران و حدوداً 4 هزار دلار تقریباً 7 میلیون تومن در اروپا)؛
بسته بندی: معمولاً هزینه ی مواد اوّلیه و حلّال حدوداً بین 5 الی 15 هزار تومنه و هزینه بسته بندی شامل ظرف شیشه ای و کارتن، بخشی از هزینه ی عطر رو تشکیل می ده؛
تبلیغات: شرکتی که تبلیغ می کنه می بایست هزینه ی اون رو از گرده ی مشتریاش در بیاره. لذا شرکتی که تبلیغ بیشتری داشته باشه طبیعتاً باید محصولات گران تری به بازار عرضه کنه؛
برند: شرکت های معتبر به دلیل اسمشون عطرهاشونو گرونتر می فروشن و ...
تفاوت برندها
برخی از برندها مثل چنل دارای سابقه ی طولانی هستند و بهترین عطرهای دنیا رو به بازار عرضه کردند. امّا می تونم بگم در تولید عطر برند حرف اوّل رو نمی زنه و زیبایی رایحه ی عطر که یک موضوع شخصی و بسته به سلیقه ی فرد استفاده کننده از عطر داره و عملکرد عطر (ماندگاری، انتشار و ...) عامل تعیین کننده، در تعیین خوب یا بد بودن عطر داره.
شریف عطار