نقل قول:
در مورد داغ کردن : داغ کردن یه امر طبیعی نیست. گرم کردن یه عمر طبیعی هست . به طور مثال وان ام 7 با نسخه اسنپ 600 خیلی کم تر از اس 4 اسنپ 600 داغ می کنه خب این امر طبیعی نیست و حتما یه چیزی هست که اس 4 داغ تره.
اینی که شما میگین من نمیدونم از کجا خوندین ولی بیشترین بحثی که به اس 4 بوده برا داغ کردن رو نسخه هشت هسته ای بوده!!!!!
در مورد گرم کردن و داغ کردن بنده چیزی که تجربه کردم رو بتون میگم من خودم به شخصه با اپل کار کردم اپلی که سی پی وی دو هسته ای داره و با کیفیت خیلی بالایی ساخته میشه از نظر مردم چنان داغ کرده بود که در برابر داغ کردن اس 4 هیچ بود
گرم کردن و داغ کردن من تو اکثر گوشی ها بر خوردم باشون
اس 4 مصرف بهینه تری داره تو حالت 8هسته ای به دلیل دو سی پی یوی مجزا که به طور عادی اون سی پی یوی ضعیف فعال هست و به مراتب سی پی یوی به طور مثال 1.2 گیگا هرتزی از یه سی پی یوی 1.9 گیگاهرتزی مصرف پایین تری داره
در مورد صفحه نمایش اصلا قابل مقایسه نیستن حالا عکسایی که گذاشتین باز نشده ولی Super AMOLED تنها عیبش خوب نشون ندادن رنگ سفید هست
ولی مصرف کمتر ، کیفیت بالاتری رو داره از نظر اشباع رنگ ها هم باید بگم امر سلیقه ای هست که باید خریدار ببینه با رنگای گوشی به مشکل میخوره یا به شخصه ایرادی نمیگیرم بش
در مورد LCD هم که اکثر HTC ها ازش بهره مندن باید گفت عمق رنگ مشکی رو به خوبی نشون نمیدن و به سفیدی میزنه
همینطور مصرف بالاتر و زاویه دید کمتری رو دارن!!!
نقل قول:
مصرف خوبی هم از منابع بخصوص رم نمی کنه.
این موضوع ارتباط مستقیمش با سیستم عامل هست یعنی اندروید این ایراد به همه دستگاه های اندرویدی وارده و اصلی ترین تفاوت اندروید و IOS سر همین موضوع هست
این موضوع رو یه جوری بیان میکنین انگار سامسونگ با این مشخصات از عمد این کارو میکنه
نقل قول:
درسته جبران میشه ولی برای یه سری از بازی ها و یا .... دیتا دار حتما توی حافظه داخلی ریخت که اگر بخوایم تو حافظه بیرونی بریزیم باید گوشی رو روت کنیم و مشکلات خودش.....
چه مشکلاتی؟اندروید یه سیستم عامل باز هست و به راحتی میشه تغییرات دلخواه درش ایجاد کرد اصلا اگه شما بخواین از تمام قدرت گوشی اندرویدی
تون لذت ببرین باید روت بشه تا به خیلی چیزا دست رسی داشته باشین
نقل قول:
گوشی های رده بالای بازار اکثرا یا از پلاستیک مات و جنس خوب ساخته شده اند یا از پلی کربنات (پلاستیک داریم تا پلاستیک:n02:) مثلا شما جنس بدنه وان ایکس ال رو که حدود 700 هزار تومان قیمت داده رو با جنس بدنه اس 5 مقایسه کنید که 1.6 قیمت داره. (کاملا ناامید می شید ازش)
کاملا سلیقه ای صحبت میکنین اینایی که شما میگین اصلا ایراد نیستن که یکی با وجود این بحثا نظرش رو عوض کنه
شما یه گوشی 700 تومنی رو با اس5 مقایسه میکنین؟؟
مگه شما داری پوله بدنه میدین فقط که اومدین میگین گوشی 700 تومنی بدنه خیلی بهتری داره نسبت به گوشی 1.6 میلیون تومنی؟
در پشت چرمی اس5 که رو اس 4 و نوت ها هم قرار داده شده اتفاقا خیلی مناسب هست و حس خیلی خوبی داره تنها فریم پلاستیکی مشکل هست اونم از نظر شما!
در کل همه گوشی ها ایراداتی بشون وارده و هیچ گوشی ای بدون ایراد نیست ولی باید ایرادات اصلی رو گفت نه اینکه صرفا بدنه و یک سری موضوع های سلیقه ای مد نظر گرفته بشه
موفق باشید:n16: