1- آره می دونم:rolleye: ممنون معلوم شد که خیلی خوش سلیقه هستید;)نقل قول:
2-این همون نیست که تو فیلم stay alive بازی کرده؟
Printable View
1- آره می دونم:rolleye: ممنون معلوم شد که خیلی خوش سلیقه هستید;)نقل قول:
2-این همون نیست که تو فیلم stay alive بازی کرده؟
ممنونم از شما دوست خوبنقل قول:
به نظر من آدمها هیچ وقت اصلیت خودشون رو نباید فراموش کنن
و باید بهشم افتخار کنن
1-زیاد دید خوبی بهش ندارننقل قول:
2- 100% مسلمان
3- نه والا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-وقتی خونه باشم باهم هستیم وقتی بیرون باشم تماس تلفنی داریم .چند ساعتشو نمی دونم
5-ایام محرم
6-خوشبختانه هیچ کدوم
7-بله باید امتحان کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- من همیشه می گم یا دوتا یا چهارتا
9-کی گفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلا دور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا
نقل قول:
با کمال میل حتما:)
1-از همون جا که مهران میاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2-نظر شما چیه که همه به سعید عیدی بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- بله. نه زیاد.من بیشتر با دوستان یا فامیلم هستم
4-100% یکی از پر شکوه ترین مجالس به حساب می یاد
5-سایتهای خبری.موزیک.درسی
6-اینجا بیشتر سرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متاسفانه نه
خواهش می کنم
اینم یه نوع سیاست و زرنگی با یه تیر دو نشون می زنننقل قول:
هم از سالی سوال می کنن هم با مهران بیشتر آشنا
می شن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- چون مهران مشکلات موبایلم رو درست می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2-N70
3-منظورتون رو نفهمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- 19
5-100% ایرااااااااااااان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
اينا رو جواب ندادی ها حداقل اگه جواب نميدی بگو تا پسته الکی نديمنقل قول:
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
نقل قول:
1- مطمئنن چنین اتفاقی نمی افته اگر هم بشه که محاله منم میام میشینم پیشت که تنها نباشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-همه چی که داریم شکر خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس اندازش می کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-خوبه نه زیادش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش جیگملی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-نه نمی تونم.هررررررررررررررررگزز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2-قفل کردن و حذف کردن و...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-بله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-اصلا .خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]