قسمت اول: خیلی قشنگ اومدی! من باید به تمام اعضای خونواده درس بدم!! :21:نقل قول:
قسمت دوم: عجب بابای مغفلی!:18::31: :دی
Printable View
قسمت اول: خیلی قشنگ اومدی! من باید به تمام اعضای خونواده درس بدم!! :21:نقل قول:
قسمت دوم: عجب بابای مغفلی!:18::31: :دی
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 5 (5 کاربران و 0 مهمان)
huti_421, bbbita, Kurosh Nobody, starpars, vanish
زنه گفت بله ؟
گفتم شماره تلفن بانکتون !!!
زنه گفت منظورتون شماره حسابه ؟
دیدم بد ضایع شدم گفتم نه خیر خانوم مگه متوجه نمیشید عرض کردم شماره ی تلفن بانکتون رو می خوامم
گفت شما چه شماره ای رو گرفتید و با کی کار دارید گفتم
مگه شماره ی شما 1854 ( ماله آی اس پی 1844 هست ) تلفن گویای بانک پاسارگاد نیست شبعه ی فلان جا :))
زنه گفت نه اشتباه گرفتید و من صحیح و سالم قطع کردم :دی
بله ! در جریان هستم :31:نقل قول:
بسی تاسف خوردیم و به همین خاطر عنوان شما از کاربر فعال کلوپ گوشی به این عنوان تغییر کرد! ( ایده تغییر عنوان شما از اینجانب بودا :31:!!! )
فکر کنم سری بعد که بری و برگردی بشی کاربر فعال انجمن ترش :31:
پ . ن : افراد کمی تو انجمن هستن که عنوان حال حاظر شما رو دارن .برو حالشو ببر
اگه ثبت شده بود که دیگه سوتی نمیشدنقل قول:
خوب جمعش کردی... یاد بگیرید. سوتی هم میدید زود جمعش کنید.نقل قول:
حدس زدم کار تو باشه :دینقل قول:
ایده تغییر عنوان شما از اینجانب بودا
تبلیغات توی فرم ممنوعه:31::31::31:نقل قول:
eh؟نقل قول:
مشتری میپرونی ؟ دارم برات وایسا... اصلا هم شبیه کریس نیستی بیشتر شبیه رونالدینیو هستی :دی
اینجوریه؟ :31:
پس تو هم DJ LiveEvil نیست همون DJ Pashmak هستی :31:
به دلایل امنیتی از گذاشتن عکس معذوریم :31:نقل قول:
بابا خوشگل :دی عکس خودتو بزار جا آواتور ما هم مفیوض بشیم :دی
زیرآب میزنی؟نقل قول:
بابا اینا کلاهبردارن. از این آموزشگاههای تقلبی ... شما تشریف بیارید آموزشگاه ما شهریه هم تخفیف میدیم از بیت رهبری نامه بیارید...
اصلاً شونصد درصد تخفیف میدم
آتیش زدم به سوتیهام بدو بدو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه جوری گفتی آبجی جونم من دلم آب شد:دی
نقل قول:شانس که نداریمنقل قول:
یه وقت دیدی یکی از مدیران فقط قسمت اول را خوند و یک اخطار دیگه هم به سمت ما پرتاب کرد ؛ البته خیلی نگران نباش من جا خالی میدم
اگه دوست داری برات اون مثلث پایین اواترت رو فعال کنم:31::31:نقل قول:
یه سوتی توی کلاس زبان نقل از یکی از بچه ها
معلم داشت املا می گفت بعد کلمه signرو گفت بنویسید یکی هم این وسط پرید کفت اقا مثل سینه نوشته میشه از همه جالب تر اونجایی بود که دستشو اوورد جلو و مثل این که توی دستشه:31::31: گفت مثل سینه نوشته میشه؟؟/
معلمه هم هیچی نگفت:31::31::31: