اینم تست من ( تبریز )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم تست من ( تبریز )
پینگ من با باکو 540 هست واسه این دوستمون فرید 54 هست :))
سرعتا رو ببینین :دی
ولی پینگ خیلی موثره ها !! الان رفتم یه ذره سی اس بزنم !! پینگ 220 بود در صورتی که یه پسره شاتل داشت پینگش نهایتآ 30 بود !!!
اینم همین الان :((
فقط میتونم بگم خاک تو سرم که رفتم شاتل گرفتم !! حیف ISP قبلیم نبود !!!
برای چندتا از بچهها که مشکل داشتن امشب خوب شده بود تا حدودی
شماهم یه کم صبر کنید مشکل حل میشه حتما.....
و مجدد میتونید شاتل را بر اوج بلندی ببینیم....
فقط یه کم صبر نیازه
بابا من نمی فهمم چرا اینقدر غر می زنید ؟؟ اگه با شاتل مشکل دارید برید یه isp دیگه ... مثلاً صبا نت ... این که این همه عزا گرفتن نداره ... اعصاب خودتون رو الکی چرا خورد می کنید ... منم اگه یه روزی شاتل برام بد بشه میرم یه جای دیگه ... این همه شرکت ...
راستی چند نفر از تهران هستند که مشکل دارند ؟؟ همۀ کسانی که مشکل دارند اکو دارند ؟؟
تایید میشه فقط باید صبر کنید!نقل قول:
انشالله جواب مکاتباتم داده بشه!
تایید میشه اعصاب ما را هم خورد کردن:31::13::19:نقل قول:
eco-512 دیشب 1 تا 7 صبح لینک مستقیم با ida فقط 500 مگ دانلود داشتم ساعته 6 تا 7 هم قطع و وصل
میشد و سرعت حدود 7-8 کیلو بایت بود ! میانگینش میشه 26 kBps !!! یعنی از نصف سرعت که قبلا داشتم
هم کمتر !
یکی از دوستان گفته بود که دانلود شبانه رو می خوان بردارن !
می خوام بگم عزیزم ! خط 512 که پینگ تایمش تو ساعات اداری بالای 900 ms هست و محدودیت دانلودت برای
سه ماه 5 gig ( میشه روزی حدود 56 مگ سند وریسیو ) اگه شبانه رایگانش رو برداری که دیگه چیزی ازش
نمی مونه !
عزیز سیاست به مرگ بگیر که به تب راضی بشه مال جای دیگه هست ما خودمون خطم روزگاریم !
فقط خواجه حافظ شیرازی (خدا بیامرز ) نفهمید کارمند های [محترم] شاتل تو این تاپیک دارن پست میدن و ....
:27::21:نقل قول:
برای کجاست جناب خطم روزگار؟! ( اگه نمی تونی اینجا بگی پ.خ بده)
همه می دونن من پشتیبان شاتل هستم!:10:
در صورتیکه پولتون رو پس میدهند چرا که نه !!!! فقط اول مطمئن بشید که پولتان را پس میدهند وگرنه :13:نقل قول:
من چند روزی نبودم ولی سرعت art1 به حالت اولیه برگشته فکر کنم ahriman دست به کار شده خودش وارد عملیات شده :27:
راستی برنامه Hide Ip رو میخوام نصب کنم ، آیا شاتل با این حرکت مشکلی داره ؟!!!
:31::27:نقل قول:
نه فکر نکنم مشکلی داشته باشیم:27::31:نقل قول: