من مرکز فرد اسدی هستم .نقل قول:
Printable View
من مرکز فرد اسدی هستم .نقل قول:
چند روزه که سرعت مخصوصا توی بازکردن سایت به شدت افتضاح شده . البته نه تمام شبانه روز، ولی خیلی از ساعات شبانه روز باکندی روبرو هستم.
سروییسی هم که گرفتم ۵۱۲ پرمصرف هست که باید تا ۸ مگ باز باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباهم این بود که چند روز پیش ۳ ماهه دوباره تمدید کردم وگرنه درخواست تخلیه میدادم.
چند هفته پیش هم دامادمون از پارس آنلاین داشت، بهش پیشنهاد دادم از داتک بگیره،تخلیه کرد همین سرویس ۸ مگ پرمصرف رو از داتک گرفت . اون موقع پارس آنلاین روی خطش تا ۴ مگ رو باز گذاشته بود.
از زمانی که تخلیه پارس آنلاین انجام شده بود، یک هفته طول کشید تا گفتن اینترنت شما وصل شده، در صورتی که کلا لینک وصل نشده بود.
داتک اصرار داشت که مشکل از خط شماست درصورتی که خط هیچ تغییری نکرده بود. حتی دامادمون زنگ زده بود یک برقکار تست کرده بود ، بعد به مخابرات زنگ زده بود و اون ها هم اومده بودن تست کرده بودن
آخر سر بازم داتک قانع نمی شد که مشکل از خود داتک هست!
نهایتا کارشناس داتک اومده بود که ظاهرا اصلا چیزی حالیش نبوده و وقتی دیده که مشکل از خود داتکه گفته آقا همه که مثل شما بلد نیستن! ما باید حتما خودمون بیایم چک کنیم و مشکل رو بررسی کنیم(یکی نیست به اینا بگه که وقت و پول مردم اصلا براتون مهم نیست یا نه؟!)
بعد ۳ روز هم که مشکل بطرف شد خط رو روی ۶۰۶ کیلوبیت بر ثانیه بستن! همون خطی که مثل آدم با پارس آنلاین روی ۴ بسته شده بوده!
یک موضوع دیگه هم هست ، مودم من linksys wag320n هست ، برای اولین بار توی چند آی اس پی که تا الان سرویس داشتم با همین مودم متوجه شدم که با داتک، مودم دائم در حال کار هست. وایرلس پسورد داره با wpa2 و تستی که کردم ، تمام وسایل رو ازش قطع کردم و توی dhcp هم غیر از یک کامپیوتر که با netstat چکش میکردم ترافیکی نبود . حتی خود مودم هم لاگ داره و تمام پکت ها رو میتونه لاگ کنه،
هیچی توی لاگ ها غیر از هر از گاهی چک کردن dns نشون داده نمی شد. ولی چراغ اینترنت مودم مثل وقتی که با دانلود منیجر با ماکزیمم سرعت دانلود میکنی، خیلی از اوقات دائم در حال روشن و خاموش شدنه!
پشتیبانی هم میگه این مشکلی نیست که بخواین نگران بشین، ترافیکتون سرجاشه! (یعنی چی؟!) ، تازه مودم نسبت به قبل داغ تر کار میکنه!
کسی همچنین مشکلی تا بحال نداشته؟!
تجهیزات داتک کلن ضعیف تر از بقیه شرکتاست؛ مثلا من با سرعت 4مگ، snr ام شده بود 23 در حالی که با همین rate تو شاتل snr ام 30 بود!!!نقل قول:
یه چیز دیگه ای هم که هست اینه که پشتیبانیش اصلا حالیشون نیست و خیلی سخت خطو بالاتر میبندن و تا ببینن snr ات از 13 میاد پایین تر، گیر میدن که خطت نمیکشه و این حرفا، در صورتی که شما باید بهش بگی خط منه و با مسئولیته خودم بالاتر ببند؛ اینجوری بالاتر میبندن...
در مورد 3ماهه تمدید کردنت هم، کاملا اشتباه کردی؛ تو این کشور با این وضع داغون، بهترین اینترنتم که داشته باشی، نباید بیشتر از 1ماه تمدید کنی...
در مورد بقیه مشکلاتتم، من باهاشون برخورد نکردم.
در ضمن موقعی که من ازشون سرویس گرفتم، 1روزه خطمو رانژه کردن!!!!!
سلام دوستان
من دوساله از داتک سرویس میگیرم و تا همین 4 و 5 ماه پیش راضی بودم « ولی تازگی ها سرعت دانلودم تو روز که افت کرده رسیده به 50 ، 60 کیلوبایت با idm و شبانه هم که اصلاً قیدشو زدم ( دیشب بعد از مدت ها گفتم برم یه فیلم 300 مگابایتی دان کنم ) به پشتیبانی ، صدای مشتری و .... زنگ زدم نتیجه نگرفتم که نگرفتم
دو سه ماه پیش اومدم شرکت دیگه ای رو انتخاب کنم تنبلی کردم ، ولی واقعاً دیگه به سطوح اومدم ، جالبه دانلود اصلا به کنار تازگی ها صفحه های وب رو هم به زور باز میکنه
سرویسن 512 حجمی 3 ماه هست ( جرات نکردم بیشتر ببندم )
دوستان چه شرکتی رو پیشنهاد میدن ؟؟؟؟ مهمه لطفاً راهنمایی کنید
مرکز مخابرات شهید زارعی ، سمت شهرزیبا (تهران)
دوستان شما شبانه دارید ؟
منم داتک دارم ولی چنین مشکلاتیو ندارم( تهرانم)!!!نقل قول:
البته چند روزه پینگ رفته بالا و بالطبع سرعته وبگردیم کم شده.
ساعت 2 تا 6 با 90% تخفیف( یک دهم از ترافیک کم میشه) و 6 تا 8 با 75% تخفیف.نقل قول:
دوستان داتک شبانه هم داره ؟ وضعیتش چجوریه ؟ شرایط ؟
پست بالاییتو نگاه کن،گفتم.نقل قول:
پس بالاخره از حجم کم میکنهنقل قول:
+
اینکه بالاترین سرویس ، سرعته دانلودش چقدر هستش ؟