-
خواهش ميكنم..من خوشحال ميشم تجربه هاي خودم را در اختيار بقيه بگذارم.
اون موتور دومي رو هم چك كنين و اگر سالم بود و بخصوص اگر سرعت چرخش بيشتري داشت اون رو بجاي فن نصب كنين..حتي اگر بوشهاي اون دومي كه خريدي خراب بود براي اون بوش سالم بگذار و استفاده بكن( در صورت داشتن سرعت بيشتر و سلامتي آرميچر) گريس هم كه چيز خاصي نيست..اندازه يه انگشت كوچك به هر سمت بزنين كافي..تميز كردن با بنزين هم خوبه. توي برقكاري خودرو هم معمولا با بنزين يا گازوئيل قطعات استارت..فن..دينام و اينجور چيزها رو تميز ميكنن..البته بعدش بايد خشك بشه.
-
خوب طبق برنامه فن تمیز شد و بعد گریس کاری شد.نتایج بدست آمده حاکی از آن است که هر دو فن صدا دار هستن و مثه دریل صدا میدن.فقط اینکه سرعت فن خودم بیشتر از اون یکی فن هست.پس نتیجه میگیریم که باید بره تراشکاری برای بوش.
علی اقا مورد دیگه ای هم هست که من باید بهش توجه کنم؟؟تراشکاری ها کارشونو بلدن یا طبق معمول .....توش؟؟چطوری حالیشون کنم تا اون نتیجه دلخواد عایدم بشه؟؟؟(اگر حالیشون بشه)
-
فن خود ماشين كه سرعت بيشتر داره و فن جديد كه گرفتين هردو داراي بوش هستند. يكي در جلو و يكي در عقب. طبق تجربه من بوش قسمت جلو كه شافت آرميچر از اون رد ميشه بيشتر در معرض فرسايش هست و بوش عقبي كمتر..الان شما بايد ببيني فن ماشين اولي كه سرعت بيشتر داره كدوم بوش خراب هست؟ و فن جديد را هم چك بكن ببين كدام بوشها سالم هستند؟
احتمال زياد بوش جلويي فرسوده شده. پوسته جلويي كه ارميچر به اون وصل شده رو را در يه محل ثابت كن( مثل گيره) منتها فشار زيادي به اون وارد نشه. اگر از كسي هم كمك بگيري تا با دست بگيره خوبه. بعد يك تكه چوب مثل تخته محكم و قطور رو روي سر شافت آرميچر بگذار و با ضربات مناسب و نسبتا محكم چكش روي اون چوب آرميچر رو از بوش جدا بكن. مراقب باش آرميچر زمين نخوره و صدمه نبينه. وقتي كه خارج شد بوش اون رو هم چك بكن و در صورت فرسوده بودن اون رو در بيار( البته كمي در آوردن اون مشكله اما شدنيه).
بعد بوش قسمت عقب اون موتور فن جديد كه گرفتي رو هم در بيار كه ساده تره. اين بوش دومي رو كه احتمالا سالم هست رو به جاي اون فرسوده قديمي بگذار و دوباره همه چيز رو ببند بر عكس حالت باز كردن. اينجوري يه بوش اصلي آمريكايي رو براي فن ماشين تعويض كردي.
اگر انجام اين كارها براتون سخته يا وسيله لازم رو نداري ببر پيش يه برقكار خودرو و براش توضيح بده. اون انجام ميده. البته مراقب باش كه صدمه نزنه..ممكنه يه برقكار هم باشه كه بتونه بوش سالم براش جور بكنه..
ترشكاري اگر بوش بسازه از جنس برنج و خيلي نرم هست و اصلا مثل مال خودشون دوام نداره..من توصيه ميكنم اول از راههايي كه توضيح دادم و درد سر و هزينه كمتر داره جلو بري.
موفق باشي
-
-
خب منم گفتم يه كمي دنگ و فنگ داره!!
شما اول ببين كدوم بوش سالمه و كدوم خراب..براي در اوردن بوشها بايد حداقل يكي از اون لبه هاي پروانه اي شكل حلقه نگهدارنده رو كج كني تا بتوني با لبه آچار و اهرم كردن اون و انجام چند سري حركات آكروباتيك و ژيمناستيكي اون رو در بياري!! جدي گفتم و اصلا شوخي در كار نيست!!..ممكنه يكي از اين لبه ها حتي بشكنه اما مهم نيست بقيه هم ميتونن كار اون يكي رو انجام بدن..
وقتي كه بيرون آمد اون جديده و البته سالم رو جاش بگذار..و دوباره همه رو ببند و آزماشي بكن ببين صدا رفع شده يا نه؟
اگه دقت بكني يه نمد دور تا دور اون بوشها هست..زير همان واشر خورشيدي لبه دار..اون رو كاملا با روغن تميز پر بكن
-
اما بنظرم بوشهایی که این دو تا فن دارن با هم فرق میکنه.چون فن خودم یکم کوچیکتر از اون یکی فن هست.شکل بوش هاشونم فرق میکنه.
حالا یه سوال.
اگر بوشهایاین فن عوض بشه موقع کارکرد هیچ صدایی ازشون در نمیاد؟؟؟و اگر هر دو بوش خراب بود تکلیف چیه؟؟
-
آفرین به پشتکار diyukis و کامارو عزیز خوشم میاد پاکار هستید.
-
چند سال پيش همين مشكل صداي فن كولر براي يه نوا پيش آمد. فن رو باز كردم و ديدم بوش جلويي خرابه.يه فن دست دوم از روي كامارو باز كرده بودم و ديدم كمي از اين يكي كه مال نوا بود بزرگتره و البته تندتر هم ميچرخه. من و دوستم با هم بوشها رو دوتا يكي كرديم و اوني كه بزرگتر و سريعتر ميچرخيد رو روي نوا كار گذاشتيم..ديگه صدا نميداد و شدت دمش باد هم بيشتر بود.
شما هم ببين ميتوني آرميچرها رو جابجا ببندي؟ اگر اينجوري بشه يعني بوشها با هم از نظر اندازه قطر داخلي مساوي هستند و مشكلي نيست كه احتمال 99% هم همينه..
اگر دوتا بوشها سالم باشن و روغن و گريس بزني قائدتا نبايد صدا بده..اگر هيچ كدوم از بوشها سالم نبود بايد براشون بوش سالم گير بياري..توي اوراقيها..برقكاري ماشين..فروشندگان ابزار و بوش و اورينگ..بلبرينگ فروشها..تعمير كنندگان وسائل برقي خانگي و يا ابزارآلات برقي مثل دريل ..سنگ جت..اره برقي..
-
سري به يكي از تعميرگاههاي قديمي آمريكايي زدم.موتور يه كاپريس رو تعمير كامل كرده بود. يك 305 .اين مدل داراي يك تسمه هست احتمالا از انواع انژكتوري مدل 90 بوده كه به كاربراتوري تبديل شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينهم يك موتور 454 كه چندتايي از اونها را داشته و اغلب روي وانتهاي جمس و شورلت سوار كرده.
-
عبادات دوستان مقبول درگاه خداوند.
اقا شما بگید من چه گلی به سرم بگیرم؟؟از دست این مثلا فنی کارهای گرگان کجا فرار کنم؟؟؟ای خدا یعنی من موندم کی به اینا اجازه فعالیت داده.بخدا اینا همشون تعویض کارند
امروز صبح رفتم اواپراتور و رادیات کولرو بدم برام تست کنم که نشتی داره یا نه.
رفتیم سراغ یکی که گفت من آر 12 ندارمو از این حرفا!!!!
رفتیم مغازه یکی دیگه اواپراتور و رادیاتو نشونش دادم بعد شروع کرد صغری کبری چیدن که:عمر این ماشینا تموم شده اینا دیگه نو نیستن که کار کنند!!!اصلا بیخیال کولر این ماشینا باش.اینا دستتو میزارن توو پوست گردو و اینکه آفتابه خرج لحیمو و اون رادیات الان سولفاته شده بدرد نمیخوره اون اواپراتور هم نیست تو بازار اونم خرابه(اقا چشمی تشخیص داد که خرابه) و از این جو خزعبلات که دو زار نمی ارزید حرفاش برام.لپ کلام آقا این بود برو همه چیرو نو بخر بیار من برات راستو ریستش کنم.
اقا یکی نیست بهش بگه مرد نا حسابی اگر بخوام نو بخرم که دیگه نمیدم دست تو.هیچی اقا ما هم دست از پا درازتر برگشتیم.فکر کنم تابستون امسالو بیاید بیخیال کولر بشم.حداقل اینکه اینجا توو شهرستان کسی نمیتونه کار منو راه بندازه.
پیشنهاد دوستان چیه؟
راستی یه مشکلی .آمپر آب ماشین از کار افتاده.
احتمال دادم از فشنگی باشه.رفتم یه مغازه فشنگی بگیرم ازش دیدم میگه باید ببینی آمپر آب مال چه ماشینیه تا فشنگی همونو بدم؟؟؟دلیلش هم این بود که اگر متفرقه باشند احتمال داره دما خطا دار باشه.همچین چیزی رو من تا حالا نشنیده بودم.حالا برای آمپر آب چه پیشنهادی میدید؟