تاپیک نوین نتو یه سر بزن. شبانه اش که ظاهرا محدود شده!نقل قول:
Printable View
تاپیک نوین نتو یه سر بزن. شبانه اش که ظاهرا محدود شده!نقل قول:
نقل قول:من تازه مشترک شدم 128-512 kbps محدود در چند جمله عرض کنم از 8 صبح خوبه تا 8 شب یعنی شما تا 512 میتونی استفاده کنی. بین 8-11 وضعیت میره رو ی متوسط به پایین و پینگ هم به مراتب میره بالا. دانلود شبانه روی حداقل سرعت بسته شده یعنی شما سرویس منو داشته باشی ساعات رایگان با 128 میتونی دانلود انجام بدی. اگه به یک اینترنت متوسط راضی هستید انتخاب بدی نیست. در مجموع برای شهرستانها حق انتخاب زیادی نداریم .:sq_8:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهشا هر جایی می رین برین فقط پارس آنلاین نیاین !!! چون وضعیت به شدت خرابه یه چیزی شدید تر از خراب !!! یه جورایی همین امروز فرداس که جلو دفترشون دست به خودسوزی بزنم!!! دانلود شبانه نهایت 40 مگ !!! سرعت دانلود متوسط در روز فقط 10 کیلوبایت!!!! 20 روزه همه کارام خوابیده !! یه ماهه فیسبوک نرفتم !!!! کارم شده هر روز یه ساعت صبحت کردن با پیشتیبانی و ... آخرش هیچی که هیچی ..........
تایید میشهنقل قول:
منم پارس دارم و کاملا ناراضی هستم ، حتی حداقل سرعت رو یعنی 32 کیلو رو هم برای سرویس 256 ندارم .
دانلود شبانه که الان کلا بیخیالش شدم . کل شب رو فقط 300 مگ میگیرم که اصلا به روشن موندن کامپیوتر نمی ارزه .
مکس نت دیشب داغون بود امروز حسابی از خجالت ما درومد. بابا مارو بیشتر ازین شرمنده خودت نکن :sq_13:
Ping>C:\Windows\System32\PING.EXE google.com -t
Pinging google.com [74.125.143.139] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.143.139: bytes=32 time=135ms TTL=47
Reply from 74.125.143.139: bytes=32 time=137ms TTL=47
Reply from 74.125.143.139: bytes=32 time=138ms TTL=47
Reply from 74.125.143.139: bytes=32 time=135ms TTL=47
Reply from 74.125.143.139: bytes=32 time=134ms TTL=47
جدیدا نمیشه از سایت speedtest.net تست سرعت گرفت :sq_3: قضیه چیه ؟ تو یه کارد قرمز رنگ مینویسه : configuration liad failed
شما هم همین مشکل رو دارید ؟
یه چند روزه پینگ اذیت میکنه :sq_11:
دوستان مخابراتی از netbill چه خبر ؟ الان 4 روزه که نمیتونیم اکانتمون رو چک کنیم :41:
بعده مدت ها موفق به گرفتن تست شدم :sq_6:
نقل قول:منم دقیقا شرایط دوستان رو داشتم ! هم سرعتم کم بود و هم اینکه شبا بیشتر از 600 مگ نمیتونستم دان کنم ! اونم با سرویس 512 که یه ماه قبلش تا 3 گیگ هم باهاش دانلود میکردم !نقل قول:
خلاصه زنگ زدم به پشتیبان تهران و گفتم که سرویسم رو بزار رو 2 مگ ( چون نویز اپ استریمم زیاد بود ) و بعدش کمی سرعت شبانه بهتر شد ولی سرعت روزانه کماکان کم و حول و حوش 40 بود ! بعدش زنگ زدم به پشتیبان ارومیه و بهش گفتم خط رو رو 4 مگ ببند ولی اپ استریم رو همون 512 بمونه ! خلاصه بعد نیم ساعت بحث و سه چهار بار رفرش کردن خطم توسط جناب ! پشتیبان بالاخره مشکل حل شد و سرعت روزانم درست شد !الان حدودای 300 و کمی بیشتر هست !تا 500 هم میرسه !تستش رو پایین پست میزارم ! شما هم بهتره تماس بگیرید و بهشون بگید که سرعتتون کم شده ! اگه لازم بود بهش تیم هم بدید تا خودش وخامت اوضاع رو متوجه بشه !
سرعت شبانم هم بعد از اون ماجرا بهتر شد و شبی حداقل 1.5 گیگ رو میگیرم ... عکس اونم میزارم :
سرویس 512 محدود ، منطقه پیام
تست سرعت :
دانلود شبانه :