سلام دوست عزيز . ببخشيد كه يه مدتي نبودمنقل قول:
سوني و دل جزء 4 توليد كننده برتر لپ تاپ هستن و بستگي به مدل هاشون داره و اينكه بخواي چي انتخاب كني
معمولا ميتوني سيستم خوبي با قيمت 1 ميليون و 200-300 هزار تومن بخري
سلام دوست عزيز . ببخشيد كه يه مدتي نبودمنقل قول:
سوني و دل جزء 4 توليد كننده برتر لپ تاپ هستن و بستگي به مدل هاشون داره و اينكه بخواي چي انتخاب كني
معمولا ميتوني سيستم خوبي با قيمت 1 ميليون و 200-300 هزار تومن بخري
salam to renge 1.100.000 ta 1.200.000نقل قول:
تو قیمت 1100 بهترین مدل های لپ تاپ چیست؟
behtarin gozine dell vostro 1510 hast .
salamنقل قول:
دوستان هر پیشنهاد دیگه ای دارن که کمکم کنه ممنون میشم بفرمایید تا قیمت 2 میلیون اگر چیز بهتری سراغ دارید حتی از سونی بگید لطفا.
ممنون
in gheymati ke beshoma dade hatman 9 cell bode
dar zemn ma 1530 ba graphic 8400 nadarim hamashoon 8600 gt ddr 3 hastan .
in system ke neveshti hamoon xps m1530 hast ke khodet mikhay begiri va faghat cpu bejaye 2.5 shode 2.6
behtarin entekhabet hp dv5 - 1070 hast ke be marateb az xps m1530 behtare.
movafagh.....
نقل قول:
behtarin entekhabet hp dv5 - 1070 hast ke be marateb az xps m1530 behtare.
راستش اول این مدل رو انتخاب کردم ولی نظرات رو که در مورد داغ کردن بیش از حد اون بود رو دیدم پشیمون شدم + باطری 6 سلی:41:
حالا 100% هم معلوم نیست XPS بگیرم:31: چون هرچی باشه این مدلیه که تو خونه و پشت یه دستگاه قیافشو دیدم:19: یه موقع دیدین رفتم پایتخت از مدلش خوشم نیمد و رفتم سراغ همون اچ پی:46:
البته اینم بگه زیاد هم بدم نمیاد برم طرف سونی:20: اونم به خاطر دیزاینهای خوشگلش :31:
در هر صورت فردا که دیگه شد امروز میرم پایتخت :8:
دوستان یه سوالی درباره کارت گرافیک
من گیمر که نیستم و بیشتر واسه کارهای درسی....لب تاپ میخوام.اما خوب نمیتونم از بازی های اسپورت هم بگذرم!!!
یه مثال میزنم تا کارایی کارت گرافیک رو بفهمم
مثلا من میخوام بازی فیفا 2009 رو بازی کنم که تو سیستم مورد نیازش نوشته گرافیک 512 میخواد
حالا من اگه کارت گرافیکم 9200 جی اس از لب تاپ 1050 باشه که 256 هست و تا هزار و خوزده ایی هم شیر میکنه ایا بازی 2009 فیفا رو جواب میده؟
سلام.
راستش من قصد خرید لپتاتپ دارم. چه جالب!!!!!!
اول از همه می تونم تا 1.600.000 یا نهایتا 1.700.000 هزینه کنم.
1-رم واسم خیلی خیلی خیلی مهمه.
2-CPU فقط Core 2 due و حداقل 2.2
3-گرافیک چندان واسم مهم نیست.در حدی که بتونم PES 2009 رو بالاترین حالت بازی کنم.
3-مانیتور 15 باشه بهتره.
4-اینهم واسم مهمه حداقل 200 گیگ هارد داشته باشه.
5-باطری خوبی داشته باشه . اگه بخوام فیلم نگاه کنم یا موزیک گوش کنم چقدر باطری نگه می داره؟6 یا 9 ؟
6-اگر مدلی با این مشخصات بود و قیمتش کمتر بود هم عیبی نداره.چه باحال !!!!!!!!
در کل می خواستم HP بگیرم ولی مثل این که داغ می کنه.بنابراین بین سونی و دل یک مدل بگید.
ممنون.
يك لب تاب تا سقف 400 هزارتومان..لطفا راهنماييم كنيد
دل ایراندی و لهستانی خیلی با هم از نظر کیفیت فرق دارن؟
چون شدیدا اختلاف قیمت دارن!! کسی می تونه توضیح بده؟
زيمنس از بهترين هاستنقل قول:
ببين دوست عزيزنقل قول: