دوستان یه سوال دیگه بلاخره مکمل سوخت که اکتان بنزینو میبره بالا ضرر داره یا نه ؟
مصرف بنزینو بیشتر میکنه ؟
Printable View
دوستان یه سوال دیگه بلاخره مکمل سوخت که اکتان بنزینو میبره بالا ضرر داره یا نه ؟
البته تیپ2 ها از سال 89 ای بی اس و از سال 90 دوایربگ وای بی اس دارننقل قول:
از اساتید کسی نیس جواب بده
مکمل سوخت که اکتان بنزینو میبره بالا ضرر داره یا نه ؟
استفاده از هر گونه مکمل در همه خودروها ممنوعه.نقل قول:
سلام دوستان
ماشین من تیپ 5 مدل 90
در حین رانندگی یدفعه دیدم صدای کشیدن شدن یه چیزی رو زمین داره میاد زدم کنار دیدم اون آهنی که زیر عقب ماشینه و جای لاستیک زاپاسه یه ورش در رفته افتاده پایین...مجبور شدم علی الحساب با یه طناب ببندمش...
زاپاس هم ندارم یعنی خالیه جاش
شب بود نتونستم ببینم چی شده
به نظرتون چطور این اتفاقا افتاد و چطور میشه مشکل رو حل کرد؟
مرسی.
نقل قول:
هچی نشده - احتمالا ضربه خورده پیچش در رفته - بری یه تمیرگاه سریع برات درستش میکنن - فقط یه پیچ میخواد تا بشه مثل اولش
چرا ممنوع شده ؟نقل قول:
اینطور که خود ایران خودرو می گه به علت تقلبی بودن و غیر استاندارد بودن مکملهای موجود در بازار باعث آسیب دیدن قطعات سوخت رسانی و موتور در دراز مدت می شه. البته به شخصه تو ماشین های داخلی هم تغییری تو قدرت و مصرف ماشین باهاشون ندیدم. موتورهای ماشینهای داخلی اونقدر پیشرفته نیستن که مکمل و ... (اگه استانداردش رو بتونید پیدا کنید!) توشون تاثیر داشته باشه.نقل قول:
سلام آقا من یه 206 V8 مدل 85 دارم که جدیدا احساس میکنم کند اولیش کم شده . آیا راهی هست که شتاب اولیه رو زیاد کنه من پدال گازمو چک کردم و چیز عجیب اینه که 5 سیمه .اما شتابش با پدالهای 2 سیم یکیه
در مورد چیپ افزایش دهنده شتاب آیا توصیه میشه یا نه ؟ با نرم افزار چطور با دیاگ زدن حل میشه مشکل یا نه در ضمن ماشینم بعضی وقتا رو LCD type B الارم میده anti poloution faild که میگن ایراد از سنسور اکسیژنه.
نقل قول:
حروف EL یعنی بدون پشت سری عقب و تهویه اتوماتیک و اینه برقی و باند عقب
+ EL ها قاب رنگی آینه رو هم ندارن !
یه سوال دارم > امروز پدرم رفت یه V8 ثبت نام کرد ! الان من تو اینترنت خوندم که وی 8 ایرانی شده و یه سری چیزاشم عوض شده و دو ایربگ هم نمیدن ! در صورتی که پدر من کلاس 27418 ثبت نام کرده که تو برگش هم نوشته دو ایربگ !! یعنی چی بلاخره !؟