نقل قول:
یکی هم جواب مارو بده ممنون میشم
Printable View
نقل قول:
یکی هم جواب مارو بده ممنون میشم
خب برای رفع کامل این مشکل باید چیکار کرد؟نقل قول:
اگه امکانش هست توضیح بده .. تشکر :n16:
گفتم که باید حروف دوباره تایپ و جایگزین بشن ...!نقل قول:
روی language bar تو نوار وظیفه کلیک کن ببین فقط دوتا "فارسی" و "انگلیسی" داشته باشی..
(مگر اینکه زبان دیگه ای مثلا آلمانی هم بخوای داشته باشی ولی عربی مربی نباشه ..!) :n01:
شاید روزیکه اسامی رو تایپ می کردی کیبورد عربی هم نصب بوده .. اینو تو تعمیر صدها کامپیوتر کاربران تجربه کردم که زحمت کشیده بودند! و موقع نصب ویندوز اونرو هم نصب کردن ...!
نقل قول:
نه گلم ... من خودم خوراکم رو ایناس :n02:
ویندوز رو جدیدا خودم نصب کردم و جز فارسی و انگلیسی چیزی نبوده و نیست ....
پس مشکل از اینجا نیست ... !
عزیزجان میشه گفت (به روش معمول) راهی نداره .. پیش فرض اکسل اینه که سل به نسبت فونت بزرگ بشه که خوب منطقی هم هست چون در غیر اینصورت فقط بخشی از کلمه یا جمله نمایش داده میشه که خوب بی معنی میشه ..نقل قول:
باز هم اگه اصرار داری اینطور بشه و ظاهر کار برات مهم نیست فعلا فقط میتونی بعد از بزرگ کردن فونت،بری بصورت دستی Row height سل رو بدلخواه تنظیم کنی ..
(اگه ردیفها زیادن اول همه کارهارو بکن تایپتو بکن بعد یکجا همه سرسطرها رو انتخاب کن و کلیک راست و دادن پارامتر دلخواه ...!
به نظر من این میتونه از فارسی ساز باشه دقیقا اتفاقی که برای من پیش اومد موقعی که اونها رو تایپ کردی فارسی ساز رو سیستم بوده بعد پاکش کردی یا برعکس اون موقع فارسی ساز نداشته الان نصب شده برای این کار یا مجددا فارسی ساز رو نصب یا حذف کن یا برای سرچ کردن کلمه همون کلمه ای رو که تو سلول نوشتی کپی کن و برای سرچ کردن پیست کن ببین جواب میده یا نهنقل قول:
عجب بابا :n02:نقل قول:
من میگم مال اینا نیست باز میگین ماله اینه :n02:
من 2 ماه پیش ویندوز عوض کردم ، بعد همون لحظه یکی فارسی اضافه کردم ( انگلیسی هم که داشت ) بعد تایپ کردم و دسته بندی میکنم اما درست دسته بندی نمیکنه
نه زبانی حذف شده نه زبانی اضافه شده .... !:n23:
البته حواسم نبود احتمال داره کلا از کیبوردت باشه حتی وقتی که فقط کیبورد فارسی نصبیده باشی ..! ( حتی کد اسکی ویندوزها هم شاید فرق داشته باشه) :n13:نقل قول:
خیلی از کیبوردا رو دیدم که اینجوریه .. حتی الان مال خودم اینجوریه ..! چون تورکه ..! :n01:
برای امتحان این فایلو می فرستم بگیر و حروف رو بترتیب الفبا تو کادرش وارد کن ببین صد در صد باید تو ستون" کد" ، بدلیل بزرگتر بودن کد بعضی حروف نسبت به قبلی ، با ارور نشون میده ..! مگر اینکه نیم درصد این مشکل نباشه و همه به ترتیب باشن...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
الان این فایل رو گرفتم ... چی هست؟ چیکارش کنم؟
حروف رو بترتیب الفبا تو ستون حرف تایپ کن بیا تا آخر ببین کد حروف تو ویندوزت بترتیب نیست ..!نقل قول:
چون اکسل به همین ترتیب سورت میکنه ..!