نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب بازی روی psp
نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب برنامه روی psp
نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب بازی روی psp
نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب نصب برنامه روی psp
از پايين به بالا جواب مي دم !
نصب نمي خواد كافيه بازي ها رو تو يه پوشه ISO كپي كنيد ... بعد از تو قسمت گيم به بازي ها دسترسي داريد ...نقل قول:
به شخصه كه هيچكدوم از الون ها رو PSP من اجرا نشدن !دليلشو هنوز خودمم كشف نكردم !نقل قول:
دلار الان 908 تومن خريدشه فروشش 923 تومن ! : ))))) البته قيمت هاي غير رسمي بازار اينترنتيه !نقل قول:
منم ضبط 8000 وات ندارم ! ولي در كل از نظر من كلا مقايسه كنسول ها با هم اشتباهه چون به جرات مي گم هيچ كدوم از كنسول ها چه از لحاظ سخت افزاري چه از لحاظ تعداد بازي و نوع بازي با هم هيچ شباهتي ندارن ديگه چه برسه كه كنسول رو با يه دستگاه ديگه مقايسه كرد .......
چرا اتفاقا كنج يه بار يه سال پيش بود فكر كنم قاب فابريك PSP مي خواستم بهم گفت دارم 70 تومن تقلبيش 35 تومن ! رفتم همون قاب فابريك رو از مغازه ديگه گرفتم 25 تومن كه تقلبي شم داشت مي داد 7 تومن !
موفق باشيد
همین که جاوید گفت. فقط بعضی بازیهای فرعی خیلی کوچولو یا بازیهایی که از PS1 تبدیل میکنید باید بریزید تو X:/PSP/GAMEنقل قول:
نصب بازی روی psp
این از اون هم راحت تر! باید بریزید تو X:/PSP/3xxنقل قول:
نصب برنامه روی psp
من به عنوان خوره ی فوتبال، همه ی فوتبالهای این 10 ماه اخیر رو خریدم و پی اس پیم راحت اجراشون کرد. بدون هیچ مشکلی!نقل قول:
به شخصه كه هيچكدوم از الون ها رو PSP من اجرا نشدن !دليلشو هنوز خودمم كشف نكردم !
به شدت موافقم خودمو کشتم اینو ثابت کنم البته به جز یه جا چون اکثر بازی های الان که به صورت مولتی عرضه میشن مخصوصا برا ps3 و x360 مثل همننقل قول:
اگر شما به من اثبات کنید گرافیک psp قابل تحمل هستش خودم میخرمش
musketeer عزيز اون عكس باتري كه گذاشته بودي(اوني كه دو تا باتري كنار هم بود) تو اون كه نوشته سريال روي هر دوتا باتري يه رنگه؟؟!!!
در باره اسپيكر هم كه بابا اخه شما هروقت بازي ميكنيد بهتون نميگن صداشو كم كن پس نتيجه :استفاده از هدفون براي psp
يا اينكه شما در محيط هاي شلوغ با موبايلتون چه جوري اهنگ گوش ميديد يا مگيريد در گوشتون يا با هدفون گوش ميكنيد پس نتيجه :استفاده از هدفون براي psp (البته اگه دوست داشتيد ميتونيد psp رو بگيريد در گوشتون بازي كنيد)
از گرافيك pc و ps3 وxbox360 كمتره :31:ولي از ds و موبايل بيشتره :18:و تقريبا در سطحps2 هست (تقريبا):20:نقل قول:
شما ميزان تحملت رو مشخص نكردي از نظر من يه پل گرافيكي فرض كن بين PS1 و PS2 بعد وسط اين پله PSP رو بزار يه مقدار خيلي زيادي هم حولش بده به سمت PS2 تا گرافيكش دستت بياد در ضمن اسكرين شات هاي زيادي از بازي هاي PSP تو نت هست كه مي توني از سرچ گوگل استفاده كني براي ديدن عكس بازي هاي مختلف ...نقل قول:
در آخر اينكه :
اينجا ستاد تبليغات PSP و بچه اي فعال اينجا هم نمايندگان رسمي سوني هستن و سعي در بالا بردن فروش PSP در ايران داريم كه مبادا حقوقمون كم بشه ! ما بايد به مشتري بقبولانيم كه PSP چيز خوبيه !
گرافیکش فوق العاده اس! شما توی یک LCD 4.3 اینچی از این گرافیک بالاتر نمیتونی ببینی. از نظر گرافیک کسی شک نداره که psp سطح بسیار بالایی داره. وقتی کلاک cpu اش 333 باشه دیگه میخوای تو چی کم بیاره؟!نقل قول:
اگر شما به من اثبات کنید گرافیک psp قابل تحمل هستش خودم میخرمش
عزیز جان! اون عکسو خودم گرفتم. روش که چیزی ننوشتم! جدا توضیح دادم که اون شماره سریاله و باید رنگش با بقیه ی نوشته های روی لیبل فرق کنه و مشکی باشه. نه مثل نوشته ها طوسی... آخه تقلبی ها که سریال چاپ نمیکنن روش! همه رو یجا چاپ میکنن و همش به یه رنگ در میآد.نقل قول:
musketeer عزيز اون عكس باتري كه گذاشته بودي(اوني كه دو تا باتري كنار هم بود) تو اون كه نوشته سريال روي هر دوتا باتري يه رنگه؟؟!!!
جاوید جان شما دیگه چرا؟ ps2 یه کنسول خونگیه. گرافیکش هم به این خاطر بالاتره که روی تلویزیون بازی میکنید باهاش. از نظر سخت افزاری psp یک مقدار کمی بالاتر از ps2 هست. البته اصلا اگه قرار باشه گرافیک یه کنسول دستی رو با یه کنسول خونگی مقایسه کنیم... به نظرم باید با رقیب مستقیمش یعنی DS مقایسه بشه. که از نظر گرافیک همون مقایسه نشه بهتره!!نقل قول:
يه پل گرافيكي فرض كن بين PS1 و PS2 بعد وسط اين پله PSP رو بزار يه مقدار خيلي زيادي هم حولش بده به سمت PS2 تا گرافيكش دستت بياد
به این میگن حرف حساب!! اصلا مگه به ما پورسانت میدن؟! شما اگه کنسول دستی لازم داری، توصیه میکنم psp بخری. ولی اگه همش می خوای تو خونه بازی کنی، خوب قربون شمایلت(!) یه کنسول خونگی بخر...نقل قول:
اينجا ستاد تبليغات PSP و بچه اي فعال اينجا هم نمايندگان رسمي سوني هستن و سعي در بالا بردن فروش PSP در ايران داريم كه مبادا حقوقمون كم بشه ! ما بايد به مشتري بقبولانيم كه PSP چيز خوبيه !
4320:نچچچ.CPU ی PSP سی و دو بیتیه،ولی مال PS2 صد و بیست و هشت بیتیه.خییییلی فرقشه.
4313:کنج؟کنج؟کنج؟کنج؟کنج؟کنج؟کنج؟کنج؟؟؟؟؟؟همون که بغل پایتخته؟اون که یه کلاه بردار واقعیه!حتی از یگانه هم خیلی کلاه بردار تره!چطور حتی پاتو توش گذاشتی؟وقتی یگانه Lair رو میگفت 65 تومن،کنج میگفت 90 تومن!آخه مگه از کلات سیر شدی میری کنج؟؟؟