منم که همینو گفتم. :n13::n13::n13:نقل قول:
Printable View
منم که همینو گفتم. :n13::n13::n13:نقل قول:
سلام بچه ها جریان چیه مثل اینکه کسایی که تا 12 امشب تمدید کنن قانون 1/3 بهشون نمیخوره درسته؟
من الان 14 روز از قراردادم مونده مثلا یکساله تمدید کنم همه چیز صفر میشه سرویس 1ساله رو خطم فعال میشه؟
نقل قول:
گرون منظورت چقدره ؟؟؟ چقدر در ماه میخوای هزینه کنی ؟؟؟
khoodet جان.نقل قول:
داغ نکن دوست عزیز. همون طور که خودت هم گفتی، من نه کارمند پارسآنلاینم نه کارمند هر شرکت اینترنتی دیگهای. تو یه صنف دیگهای مشغولم. در ضمن من از این شرکتهای ISP دفاع نمیکنم. فقط میگم وقتی یه قضاوتی میکنیم و یه تعبیری به کار میبریم یه کم بیشتر دربارهاش فکر کنیم. حداقل با اون شدت و حدت حکم صادر نکنیم.
شما میگی شرکت 28 میلیون میده بابت اون لینک. من که قیمت قبلی ارزونترش رو گفتم. اما همه هزینههای اجباری شرکتها که این نیست. یه عامل دیگه که اگه وزنش از قیمت پهنای باند اینترنت بیشتر نباشه، کمتر هم نیست بحث انتقال پهنای باند به محل مصرفه. شرکت زیرساخت این پهنای باند رو در نقطه بخصوصی به این شرکتها با این قیمت میفروشه. شما فرض کن این نقطه مرکز شهر تهران باشه اصلن. بالأخره از اون جا تا محل مصرف چه تو تهران و چه تو شهرهای دیگه هم باید این پهنای باند منتقل بشه. این انتقال خودش خیلی هزینهبره واسه شرکتها.
قبلن هم این بحث تو این تاپیک یا تاپیکهای دیگه مطرح شده. من همه جا هم گفتم اطلاعات دقیقی از این بخش هزینهها ندارم. اما فکر میکنم به طور متوسط وقتی به محل مصرف میرسه هزینه تمام شدهاش تا 70 - 80 میلیون تومن بالا میره. همین پهنای باند رو شرکتها تا الآن که شبانه رایگان 5 یا 6 ساعته هم در هر روز داشتن بین 90 تا 120 میلیون تومن میفروختن.
اصلن مبنای قیمتگذاری خود سازمان تنظیم هم تقریبن یه همچین قیمتهاییه. من اگه جای شما باشم میگم «شرکتها جنسی رو که براشون در میآد 70 تا 80 میلیون تومن به ما میفروشن 120 میلیون تومن.»
در مورد طولانی شدن مطلبها هم، چارهای نیست. وقتی در حد یه 4 - 5 تا جمله مینویسی، همیشه برداشت و تعبیر اشتباه ازش میشه. منم همه جا سعی میکنم تا جایی که بتونم خلاصه بنویسم اما کامل هم باشه.:n11:
داداش معلوم نیست تو این یک سال روی حرفشون بمونن ممکنه سرعتتون اونقدر بیارن پایین تا خودتون برید انصراف بدیدنقل قول:
به نظر من به دزد انلاین اعتماد نکنید
بچه ها این داستان هر 1گیگ برای شرکت می افته 500تومن دقیقا از کجا آوردید؟! اگر منبع حرفتون هم بگید ممنون میشم ببینم مبنای محاسبه چیه
خیلی جالبه من الان توی صفحه وزیر ارتباطات بودم یکی کامنت گذاشته که ظاهرا دارن شرکتهای خصوصی پهنای باند خودشونو که باید در اختیار مردم بذارند قاچاق می کنند! :n04:
چه خبره پشت پرده این شرکتهای دزد که ما بی خبرانیم.... :n36:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارسال سازمان تنظیم مقررات یه مصوبه داد که قیمت هر لینک STM-1 که معادل پهنای باند 155مگابیت در ثانیه میشه رو به شرکتهای PAP به قیمت 24 میلیون تومن بفروشه. البته از آبان امسال این قیمت شد 28 میلیون تومن.نقل قول:
محاسبات هر گیگ 500 تومن رو هم دوستمون netstat انجام داده. اما به طور خلاصه اگه بخوام بگم. شما با این لینک 155 مگابیتی اگه 24 ساعته به صورت فول ظرفیت در یک ماه دانلود کنی از نظر تئوری میتونی 50 میلیون مگابایت یا حدود 49 هزار گیگابایت ترافیک دانلود ایجاد کنی:
حالا اگه اون 24 میلیون تومن در ماه رو تقسیم کنی به 49 هزار گیگ هر گیگ میشه حدود 490 تومن. البته با قیمت جدید 28 میلیون تومنی، هر گیگ میشه 570 تومن.کد:(155/8) * 3600 * 24 *30 = 50'220'000 MB / 1024 = 49'043 GB
این قیمت فقط یه قیمت تئوریه. در واقعیت خیلی با این فرق میکنه.
نقل قول:
آخه اون STM1 که حجمی نیست که بگیم دقیقا همین قیمت در میاد!
این 570تومن هم سقف قیمته
اینم بگم که شرکت پول STM1 رو داده در هر صورت حتی اگر کسی استفاده ای نکنه ازش ولین این نکته هم در نظر بگیرید که این همه حجم هایی که داره خورده میشه توسط شرکتهای مختلف و باز خرید حجم دوباره در 1دوره توسط مشترک سود شرکت هم چند برابری میکنه!
یا مثلا طرح میزاره که اینترنت 8مگ 3ماهه با 4گیگ حجم میفروشم بهتون 42تومن! که این یه طرح سود آوره برای خود شرکت تا مشترک!
به نظر من هم اگر این قیمت واقعی بود که نیست شاتل نمی اومد قیمت 100گیگ حجم رو بزنه 192هزار تومن...
یا می بینیم های وب زده 40گیگ 30 هزارتومن 30 روزه!...
پس مشخصه براشون می صرفه خوبم می صرفه....
داداش من که میگم 500 تومن با سودش گفتمنقل قول:
شما حساب کن هر ماهی بگو 30روز هست که میشه 720ساعت
شما با 150 مگ تو هر دقیقه میتونی 1.08گیگ دانلودکنی که میشه تو هر ساعت 64 گیگ تقریبا میتونی دانلود کنی
حالا 64 گیگ ضربدر 720 ساعت کن میشه 46.5 ترابایت دانلود در هر ماهی
خوب شرکت ها از هر لینک میتونند تقریبا 46 ترا استفاده بکنند و بفروشند
خوب 46 ترا ضربدر 3700 تومن(تعرفه هر گیگ) کن که میشه 172.5 میلیون
خوب هر لینک میخره 28 میلیون و با این تعرفه ها متونند تا 172 میلیون بفروشند
این تازه اینترنت هست و الا اینترانت رو 4 میلیون میخرند و به 172 میلیون میتونند بفروشند
خوب الان خود شما 28 میلیون و 4 میلیون تقسیم بر 46 ترا کن ببین هی گیگ براشون چند درمیاد
تازه دزدیشون میفهمی
واینکه دوست عزیزمون گیر داده این تعرفه ها مصوب هست بهتر برن بینند قبل این مصوبه تعرفه شرکت ها چند بود
صبانت هر گیگ 5 هزار تومن
شاتل 4500
پس مصوبه فقط قصدش ایجاد سقف بود تا شاید این شرکت ها از رو برند