میشه . حیف که رزرو ها رو شبانه رایگان نمیده وگرنه فردا دو سال سرویسمو شارژ میکردم تقدیمت میکردم:n02:نقل قول:
Printable View
میشه . حیف که رزرو ها رو شبانه رایگان نمیده وگرنه فردا دو سال سرویسمو شارژ میکردم تقدیمت میکردم:n02:نقل قول:
نه داداش این حرفا چیه... :n16:نقل قول:
یه سری خیلی دیگه قضیه رو انقلابی کرده بودن... واسه همین من یه ذره بشون گیر دادم....:n02:
هر کی هر نظری داره بگه.... همه داریم با هم مشورت میکنیم دیگه.....
پس شاید واسه همین یهو حرفشونو عوض کردن گفتن رزرو قبول نیست!!!!نقل قول:
صد در صد به خاطر همین و اینکه تمام سرویسهای جدید با تمدید یک ساله قبل از 10 آذر باید استارت بخورن حتما . به خاطر همین دو دلیل گفتن که سرویس رزرو جزو این طرح جدید شبانه رایگان نیست.نقل قول:
512:نقل قول:
اوائلش حدود 40-50 کیلوبایته، اواخرش نزدیک صبح به 120-130 میرسه. روزها ولی سرعتش 450-500 هست.
:n08:نقل قول:
اینو مگه یادت نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا کارشناسهای فروش رو برای یک تحقیق علمی با ماشین زمان فرستادن به دوران دایناسورها! کارشناسا دارن بررسی میکنن ببینن اگر دایناسورها اینترنت پر سرعت داشتن چی میشد! :n19:
من 26اذر قرادادم تموم میشه2.5گیگ دارم512 دارم
تافردا صیرمیکنم ولی چون شیانه برام مهم نیست احتمالا دست نمیزنم بهش
من هنوز یه ماه از قراردادم مونده یعنی اگر قبل از 10 آذر یه ساله دوباره تمدید کنم تا یه سال دیگه رایگان شبانه دارم؟ دوباره فردا نزنن زیرش بگن پارس انلاین تصمیم گرفته هدیه سرویس های قبل از ده آذر رو هم برداره؟نقل قول:
من با یکی از کارشناساشون چت انلاین کردم (اقای مهدوی)
گفت فقط سرویسایی که قبل از 10 اذر شروع به کار میکنند دارای دانلود رایگان شبانه هستند و اگر استارت استفاده از سرویس بعد از 10 اذر باشه دیگه دان رایگان نداره
کاملاااا دروغ و فیک...نقل قول:
سلام من الان یکم عجولانه تصمیم گرفتم و طرح 2 مگ یکساله 4 گیگ گرفتم و این طور که از نظرات دوستان بر میاد شبانه رایگان به من تعلق نمی گیره چون سرویس فعلیم 28 آذر تموم میشه
حالا چکار کنم؟یعنی یه کلاه گشاد سرم رفت؟!