ما که چند وقته فیلم ندیدیم:دینقل قول:
سایت داخلی انیمیشن میذارن بیشتر
رفتم سراغ انیمیشن:n08:
Printable View
ما که چند وقته فیلم ندیدیم:دینقل قول:
سایت داخلی انیمیشن میذارن بیشتر
رفتم سراغ انیمیشن:n08:
داداش لینک انیمیشناتم به ما بده.:n02:
سلام دوستان
دوستانی که تهرانن ترجیحا مرکز سعادتمند اوضاع شاتل محدود 6-8 مگ چطوریه الان؟ تک لینگ اسپید تست و دانلود روزانه و شبانه و پینگ؟؟؟؟
در ضمن زنگ زدن گفتن تو مرکزتون پورت خالی شده 4500 هزینه پیک میشه و........ مگه اینترنتی نیست؟ از یه طرف اینترنتی تخفیف داره از طرف دیگه پیک میفرستن پول میگیرن؟؟!!!!
ممنون.
هر کی انیمیشن با کیفیت میخواد یا چند تا فیلم مثل هوگو یا مستند میخواد بره سایت
پی سی دانلود
:n16:
اگه پیک بیاد دم درتون پول پیک رو هم میگیرن
2 سال پیش از من 2 تومن گرفتند
من میگم پیک نمی خوام میگه نه من باید یک قرارداد با شما داشته باشم میگم همه جا تو سایت انجام میدن. خلاصه الان موندم چیکار کنم 1 ماه صبر کردم تا پورت خالی بشه تا پس فردا هم وقت داده وگرنه دوباره میرم تو لیست انتظار. بعدشم 6 یا 8 هردو محاسبه میکنه میگه 59 هزار نمیدونم پول نصب و چرا میگیره از الان داره میچاپه که!نقل قول:
دوستان این و لطفا جواب بدین:
دوستانی که تهرانن ترجیحا مرکز سعادتمند اوضاع شاتل محدود 6-8 مگ چطوریه الان؟ تک لینگ اسپید تست و دانلود روزانه و شبانه و پینگ؟؟؟؟
4.2.2.4نقل قول:
Minimum 273 Maximum 276 Average 274
8.8.8.8
Minimum 193 Maximum 197 Average 194
:n12:
سلامنقل قول:
دوست عزیز من مرکز عاطف هستم و الان مرکز ما تقریبا نیمه خالی هست در نتیجه کیفیت نت شاتل بشکل محسوسی در روز بالاست.
اما شما که مرکزتون پر هست، اصلا توصیه نمی کنم که اشتراک بگیرید چون سرعت خوبی نصیبتون نمیشه. یکی از دوستانم در مرکز دیگه، همین وضعیت رو داشت و وقتی گرفت، دو روزه پشیمون شد و قراردادش رو فسخ کرد و و پولش هم بر باد رفت!
الان تو مرکز ما، پارس آنلاین تکمیل هست و فکر کنم یک یا دو یوزر دیگه میتونه تو این مرکز بگیره که 100 درصد اون یک یا دو نفر، کیفیت خوب نصیبشون نمیشه چون ترافیک مرکز بالاست. من خودم میخواستم پارس آنلاین برم و خطم روی 9 مگ بسته بشه و پول کمتری نسبت به شاتل پرداخت کنم اما چون مرکز تقریبا پر بود، فعلا پشیمون شدم.
به نظر من شما برو مرکز مخابراتی و آمار شرکت هارو بگیر و ببین کدوم شرکت ظرفیتش از همه خالی تر هست. از اون اشتراک بگیر.
ممنون از پاسخ و لطفتنقل قول:
راستش چندبار از شاتل پرسیدم میگفت پورت خالی نه امکان ارایه نداریم. نمیدونم حالا تجهیزات قبلا نداشتن برای 6-8 مگ یا اینکه پر بوده و الان خالی شده خودشون که میگن امکان ارایه نداشتیم و الان میسر شده!
یک سوال دیگه اینکه میشه انلاین وسط سرویس از 6 به 8 تغییر داد؟
واگر ممکنه از تک کانکشن خارجی و داخلب با idm و اسپید تست و پینگ 8.8.8.8 قرار بدید
ممنون.
خوب تا قرداد رو امضا نکنی که نمیشهنقل قول:
به من گفتند یا خودت بیا نمایندگی شاتل یا اگه نمتونید پیک بفرستیم