من اعتبارم 21 آذر تمومه اگه الان یه ماهه بزنم باز شبانه رایگان میشه یا یک سوم کم میشه ازم؟ تو منطقه مخابراتی دانشگاه کدوم شرکت رو پیشنهاد میدین برم؟ غیر از خود مخابرات که افتضاحه تو این منطقه
Printable View
من اعتبارم 21 آذر تمومه اگه الان یه ماهه بزنم باز شبانه رایگان میشه یا یک سوم کم میشه ازم؟ تو منطقه مخابراتی دانشگاه کدوم شرکت رو پیشنهاد میدین برم؟ غیر از خود مخابرات که افتضاحه تو این منطقه
من فکر میکنم فردا دوباره یک چیزی دیگه میگننقل قول:
شاید بگن رزروام بله
الله اعلم
اتفاقا یارو یه جورایی به من همینو گفت... گفتش داریم سعی میکنیم که رزرو هم همین جوری باشه....نقل قول:
والا منم نمی دونم!
احتمالش هم هست ماشین زمان در مراحل اخر به مشکل خورده!:n19:نقل قول:
این استراتزیست های مارکتینگ پارس انلاین دوره ی اموزش ندارن در محضرشون کسب علم کنیم؟
شاید بالاخره قادر به حل 2+2=5 بشیم
1-2 ماهیه که دیگه خبری از باز گذاشتن سرعت نیست نهایت 2مگ هم که بگیری با 512 مخابرات هیچ فرقی که نداره بلکه تازه کمتره اگه شب قطع نکنند که برای من هی قطع میشدنقل قول:
گذشت زمانیکه سرعت باز بود 128 تا آخر جواب میداد. برای همینه که فسخ کردم چون اعتباری نیست حالا هرکی رفته تمدید کرده خود داند مثل گرون شدن دلاره فکرشو میکردید تو این چند روز؟
من فکر نمیکنم اینطوری بشه . اگه بخوان رزرو رو هم شبانه رایگان بدن پس اینطوری یه نفر چند تا رزرو میگیره بعد میگه آقا خودتون گفتین رزرو ها هم شبانه رایگان دارن. حالا خر بیار باقالی بار کن:n08:نقل قول:
رزرو یکی بیشتر نمیشه!نقل قول:
امتحان کن ببین میشه یا نهنقل قول:
کسی بعد از ده اذر تمدید کنه به نظر من سنگین تره تا قبل از دهم... ادم فکر میکنه یه جورایی به بازی گرفته شده و هر سازی این پارس آنلاین بزنه ما هم باید باهاش برقصیم !! در هر صورت من خودم اینطوری تصمیم میگیرم و بعد از این مدت باقیمونده قرار دادم تخلیه میکنم... الان مخالفین نیان علیه ما جبهه بگیرن کسی رو مجبور نمیکنیم هرکس با خوندن نظرات همه دوستان صلاح خودشو انتخاب میکنه
قبلا نمیشد امتحان هم کرده بودم... میخواستم دو تا بگیرم نشد.... :n04:نقل قول:
تو تا حالا تونستی بیشتر از یکی بگیری؟