همون سرعت اسمیه والسلامنقل قول:
Printable View
همون سرعت اسمیه والسلامنقل قول:
این سرویس چه شرکتیه؟ اگه شاتله که شاتل فورا کاربر پر مصرف رو محدود میکنهنقل قول:
قبول! من توی این شرایط الان میگم هر کاربری بر اساس شرایط خودش تصمیم بگیره که میخواد تمدید کنه یا تخلیه... الکی یه جوری نشون ندین که اگر یه کاربر اینجا تمدید کنه پارس پیروز میشه یا اگه تخلیه کنه پارس شکست میخوره!نقل قول:
بحث اعتراض جداست... شما اون اعتراضت رو در هر صورت باید پیگیری کنی... کما اینکه مشکل دانلود شبانه هنوز برای کاربرای جدید وجود داره... و کلی مشکلات دیگه هم تو اینترنت هست که باید با پیگیری من و شما حل بشه...
یعنی فقط 60 کیلوبایت بر ثانیه؟ سرعت دانلود روزتون چقدره؟نقل قول:
اینجا دوستان بسیاری با سرویس 256 میگفتن شبا هم سرعتشون مثل روز روی 500 اینا هست. من سرویسم 2 مگه و سرعت اسمیش میشه 240 کیلو ولی شبا سرعتم روی 650 ـس
دوستان عزیز چرا جر و بحث؟
تخلیه باعث شده پشیمون بشه تا حداقل کاربراش حفظ کنه
یه مدت که بگذره بازهم کاربر جدید نداشته باشه
اطلاعیه اش تغییر میده
بله شاتلهنقل قول:
درباره محدودیت هم به پستهای که بچه ها در تاپیک شاتل 3,4 صفحه آخر نوشتند خوب دقت کنید به سوال جواب خواهید رسید. و چیزی که من گفتم رو هوا نیست خودم رسیدم به حجم دانلود شبانه به راحتی خدمت شما: (مصرف 1ماه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلام آخر امشب
وقتیدوستتون دچار مشکل ناخواسته میشه بجای اینکه با لگد بزنید بره ته دره دستشو بگیرید. دوستان شما هم هنگام مشکل یاری رسان شما خواهند شد بیشتراز اونی که تصور کنید
دوستان شبتون قشنگ :n16:
آخه عزیز در 99 درصد مراکز مخابراتی بعد از 30 40 گیگ محدود میشی و اینکه ما از کجا بدونیم عکست فیک نیستنقل قول:
خب پس تو هم بالاخره یاد گرفتی اون روشو؟ :n09:نقل قول:
یادته چقدر به شاتل بد میگفتی؟ :n08:
نقل قول:
الان این گفته شما توی تاپیک شاتله
نقل قول:
ما اینجا شبی 12 - 13 دانلدو میکنیم بعد میگیم خب دانلودم خوب بود :n10:
من اگه شبی 8 هم بگیرم ناراضیم اون شب
حالا شما فرمودین که شبی 1 گیگ
من کمی گیج شدم...!