یعنی هیچ کسی اینجا 256 و 512 توی تهران نداره بگه سرعتش شبا چقدره؟
البته نسبت به میزانی که خطتتون کشش داره. مثلاً مودمتون تا 1 مگ هم نمیکشه، خوب مسلماً سرعتتون به 100 ک هم نمیرسه!
Printable View
یعنی هیچ کسی اینجا 256 و 512 توی تهران نداره بگه سرعتش شبا چقدره؟
البته نسبت به میزانی که خطتتون کشش داره. مثلاً مودمتون تا 1 مگ هم نمیکشه، خوب مسلماً سرعتتون به 100 ک هم نمیرسه!
این هم یک دلیل دیگه مبنی بر اینکه پارس انلاین از تخلیه کاربرا ترسیدهنقل قول:
شما همونی نبودی که میگفتی همه برید تخلیه باز هم باید برم از آرشیو پستات حرف هات در بیارم آخه چند بار تناقض گویی هات رو ثابت کنم
میدونم الان سریع این پست گزارش میدی مثل دفعه های قبلی :n08:
داداش تازه اول کار منتظر تخلیه بالاتر از 10 در صد کاربرا باشید بعد به ریس پارس آنلاین فتاح بشینه تنهایی کلا پهنا باند استفاده بکننه
512 10 گیگ با تمدید یک ماهه = 371 تومن
512 10 گیگ با تمدید یک ساله = 334 تومن
512 2 گیگ با 100 گیگ حجم = 340 تومن که 4 گیگ هم ترافیک بیشتر داره!!!!
خوب داداش گلم شما داری پول یک سال رو پیش پیش میدی این رو هم در نظر بگیرنقل قول:
ضمنا معلوم نیست تو این یک سال چه بلاهایی سرتون بیارن دستتون هم به جایی بند نیست
من سر جام نشستیم همینجام اتفاقا.:n02:نقل قول:
خوب,اول جمله ت گفتی سرویس کم حجم
همه تخلیه و بحث ها سر همین حجم هست ولی نه حجم پایین که اگر بود همه می موندن دیگه! مشکلی نبود که!
بعد شما که میگی 16مگ اوضاع خطوط مسی رو نمی دونی طرف خطش 8بکشه هنر کرده 16ببندن براش؟! اون جنبه تبلیغاتی داره....
درمورد آخر جمله هم که میگی 16مگ آیا سرعت شبانه هم 16نمی گیم اصلا 8مگ هست؟!!!
من به شخصه درباره این ساعات رایگان(سرعت سرویس) خوش بین نیستم اصلا چون پارس آنلاین رو دیدم....
جون هر کی دوست دارید جواب این بابا رو ندید بذارید واسه خودش پست بده خوش باشه با خودشنقل قول:
نمی دونم شما اصراری داری نا امیدی ایجاد کنید و بگی اعتراض شما هیچ فایده ای ندارهنقل قول:
netstat عزیز منم میدونم اینجا چقدر بازدید کننده داره ولی باید قبول کنی اکثرا آدم حرفه ای میان اینجا و نبض بازار اینترنت هم دست همین حرفه ای ها هست
یعنی مثلا خود من به 10 نفر پیشنهاد میدم کجا برند یعنی 10 نفر در اختیار من هستند و همچنین خیلی دیگه از کاربرا اینجا
پس اگه اینجا جو اعتراض داشته باشه یقین بدون روی شرکت دزد انلاین تاثیر میزره
بابا این بنده خدا داره همینو میگه که 100 گیگو بعدا اگه دید شرایط خوبه بگیره... ولی اگه شرایط خراب بود کمتر ضرر میکنه...نقل قول:
منم گفتم چند روز جوابش ندم و ندادم ولی دیدم داره دور بر میداره فکر میکنه هر حرفی میتونه بزنه :n23:نقل قول:
حالا شما سرویس معرفی کردید ok من هم یه پیشنهاد دارم:
سرویس 8مگ 1ساله با 22گیگ ترافیک با هزینه سالیانه 245هزارتومن و هزینه ماهیانه 24هزارتومن و دانلود شبانه ماهی 200تا350گیگ (بسته به استفاده کاربر) +یک بسته 20گیگی 56 تومن ( ماهی 25 جمع)
این بهتره یا اینترنتی شرکتی که معلوم نیست فردا باشه نباشه سرعتش کم بشه نشه...
در این پیشنهاد هم بنا بر صرفه اقتصادی برای کاربر گذاشته شده وگرنه ماهی 25هزارتومن 2تا قوطی شیرخشک هم نمیدن....