پرند و دماوند در استانه تحولی بزرگ قرار گرفت.
Printable View
پرند و دماوند در استانه تحولی بزرگ قرار گرفت.
500 راک تری جی و فورجی دیروز برای استانهای زاهدان و ایلام و کرمان و کردستان و گیلان و خراسان جنوبی و خراسان شمالی بار گیری شد. به زودی روانه سیستان و بلوچستان و هرمز گان خواهیم شد.
بسته 10 گیگ هزار تومنو حذف کردن؟
خب لینک داره شاید خاموشه در دست راه اندازی هست اینجوریه.اینجا هم داشت راه اندازی میشد اول اینجوری بود بعد تو خونه هم فول آنتن شد.از جای دیگه آنتن میگیره اینجوری هست احتمالانقل قول:
مهندس رضا وضعیت همراه اول توی بروجرد چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دو rru داره همراه اول هست دوستان گفتن اگه 2 تا rru داشته باشه نسل 4 هست.معمولا کار رو دکل تموم شده باشه تو کانکس یکم کار داره همراه اول در عرض 1 هفته راه میندازهنقل قول:
داداش اگه 3 تا باشه چی؟؟نقل قول:
من رفتم پیششون گفتن ایرانسل ولی نه 3جی میاد نه 4 جینقل قول:
سلام. دو سه سایت تجهیز و فعال شده است . بقیه سایتها تا اخر بهمن کار میبرد.نقل قول:
این سایت ها ک جدید فعال شده یکیش توی شهرداری منطقه 1 هست؟؟؟؟؟تو خیابون بلوار شهرداری؟؟؟4جی هم هست یا نه؟نقل قول:
بله. اکثر سایتهای اخیر فور جی است.نقل قول:
واسه من سواله دقیقا تو همین شهرداری ی انتن همراه اولم هست 3 جی هست بعد من زنگ زدم گفتن خاموشهنقل قول:
حالا چرا اومدن دقیقا بغل اون ی دکل دیگه زدن؟؟؟؟
نه اینجورم نیست به نظرمنقل قول:
من الان خودم ایرانسل با 1 rru هم دیدم و نسل 3 و 4 با 2rru هم دیدم
نقل قول:
rru چی هست؟ میشه یکم در موردش توضیح بدین؟
نقل قول:محتوای مخفی: سوال
نقل قول:
بله به جاش 20 گیگ 2000 تومن گذاشتن
شما خودتون تست کردین ؟نقل قول:
ي سوال من الان بسته يكسال ١٠٠ گيگ رو خريدم و حالا اگر اين ١٠٠گيگ تموم شه و امكان خريد بصورت حجم مثلا ١٠گيگ هست شبيه همون خريد هاي كه در سرويس ADSL ميكرديم.
ي توضيحي دوستان ميفرمايند ممنون ميشم.
7cEram
این قابلیت اینو داره مثلا تو یک ماه کل حجمشو مصرف کرد با اینکه تا 12 ماه هرماه یک مقدار حجم معین داره؟سرعت فرغ داره؟نقل قول:
ممنون،سرعتش هم خير و چند روزي هستي كه قطعي زياد داره.نقل قول:
7cEram
دوستان جایی هست که اعلام کنیم تو یک محله انتن دهی ضعیف هست تا پیگیری کنن؟
تو کوچه ما -101 تا -107 دسیبل انتن دارم!
200 متر به سمت جنوب، انتن میشه -65 دسیبل
250 متر به سمت شمال هم انتن حدود -80 دسیبل هست!
یعنی بنظر میرسه دکل ها خوب تنظیم نشده و کل کوچه ما نکته کور هست...
حالا سوالم اینه که اینو پیگیری میکنن یا نه!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله. وقتی این بسته 100 گیگی تموم شد می تونین یه بسته جدید انتخاب کرده و فعال کنین. البته همزمان با این بسته 100 گیگی می تونین از بسته های شبانه مثله 20 گیگ 2 تا 6 صبح یا 5 گیگ 6 صبح تا 12 ظهر و موارد مشابه هم استفاده کنین.نقل قول:
امشب یک ترکیب جدید رو امتحان کردم که در کمال ناباوری جواب داد ترکیب مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تی پی لینک
در این ترکیب شما خروجی یو اس بی مودم رو به ورودی روتر 3020 می زنید و اینترنت وارد روتر میشه و از طریق اون می تونید با کابل لن و یا وایرلس اینترنت داشته باشید.
1- مهم ترین مزیت این روش اینه که می تونید از طریق کابل لن اینترنت داشته باشید و این برای بعضی ها یک مشکل بود.
2- کیفیت اینترنتی که با کابله از وایرلس خیلی بهتره مخصوصا از وای فایی که مودمهای 4 جی می دن
3- وای فای مودمهای 4 جی خیلی ضعیفه و افت کیفیت در فاصله یه کم زیاد محسوسه اما وای فای این روتر خیلی قوی تره
4- از طریق همین یو اس بی، مودم هم شارژ میشه
نمونه تست همین ترکیب
ضمنا اگر کسی روتر ای دی اس ال داره که خروجی لنش می تونه به عنوان wan و اکسس پوینت کار کنه می تونه اینترنت مودمش رو که با دانگل یا سیم وصله از طریق وایرلس مودمش شیر کنه. کافی روی مودم و شبکه روتر کلیک کنه و اونها رو بریج کنه البته قبلش باید روتر رو از حالت dhcp خارج کرد و disable کرد. البته این کار توسط خود ویندوز صورت میگیره و لازمش اینه که سیستم روشن بمونه. آموزش کامل در
اگه سرعت خوب باشه و نیاز داشته باشین بدون هیچ محدودیتی می تونین کل 100 گیگ رو تو چند روز استفاده کنید. تا اوائل امسال بسته های این جوری در هر ماه سقف مصرف داشت اما از اواسط بهار این محدودیت ها برداشته شد و برنامه ریزی میزان استفاده از حجم خریداری شده با خودتون هست و هیچ محدودیتی وجود نداره. این بسته 100 گیگی را صبح ها که سرعت خوبه براحتی میشه تو چند روز تمومش کرد.نقل قول:
سلامنقل قول:
حسین جان 5.115 وصل میشه فقط هم همین هر چقدر قطع و وصل کردم. متاسفانه فقط همین ای پی وصل میشه. اما سرعتش واقعا بده انگار قطع باشه یا به نسل دو وصل باشی.
Sent from my iPhone using Tapatalk
میخوام مودم 3g با tplink router استفاده کنم، از من تنظیمات میخواهد
1 authentication type
2 dial number
3 apn
4 user and password
ضمنا کشور میخواد ایران تو لیست نیست، کدوم کشور انتخاب کنم؟
نقل قول:
داش چند تا سوال دارم
این روتر چند گرفتی ازکدوم سایت گرفتی چند روزه به دستت رسید؟ اونوقت مودم ایرانسل رو چجوری به این روتر وصل کردی؟ تنطیماتشو میگی بهم؟ چون یکی از دوستام داره نتونسته اینارو بهم وصل کنه؟ این روتر که داری مودم e3372 رو ساپورت میکنه؟
مرسی از راهنماییتوننقل قول:
فقط تنها موردی که متاسفانه فراموش کردم بنویسم این بود که میخوام فری (رایگان) انجام بدم
از این سایتها که مبلغی میگیرن و آنلاک میکنندو خودمم پیدا کردم
دنبال یه سایتی میگردم که بقول معروف هک کنه و شماره انلاک 16 رقمیشو بده
برا هواوی خیلی هست و این چون 16 رقمی هستش خیلی چرخیدم متاسفانه پیدا نکردم:n03:
- - - Updated - - -
مرسی از راهنماییتوننقل قول:
فقط تنها موردی که متاسفانه فراموش کردم بنویسم این بود که میخوام فری (رایگان) انجام بدم
از این سایتها که مبلغی میگیرن و آنلاک میکنندو خودمم پیدا کردم
دنبال یه سایتی میگردم که بقول معروف هک کنه و شماره انلاک 16 رقمیشو بده
برا هواوی خیلی هست و این چون 16 رقمی هستش خیلی چرخیدم متاسفانه پیدا نکردم:n03:
1. Autoنقل قول:
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. mtnirancell
4. خالی (نمیخواد)
کشور هم مهم نیست
طبق اموزش به رایگان میتونید انلاک کنیدنقل قول:
مراحل کار :
1- وارد این سایت شوید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بر روی دکمه Sign in with google کلیک کنید.
3- درخواست تأیید ورود از طریق اکانت گوگل را تأیید کنید. (روی دکمه Accept کلیک کنید.)
4- کد IMEI مودم، و مدل آن را وارد نمایید و بر روی دکمه CALCULATE کلیک کنید. (این دو کد را می توانید از روی مودم یا صفحه تنظیمات آن پیدا کنید.)
5- بر روی دکمه g+1 کلیک کنید.
6- کد لازم برای آنلاک کردن مودم شما ایجاد شده است. (کد قرمز رنگ)
7- مودم را با سیم کارت جدید به دستگاه وصل کنید، بعد از درخواست کد آنلاک، کدی را که از طریق سایت بالا ایجاد کردید را وارد نمایید و تأیید کنید.
نکته مهم : در وارد نمودن کدها دقت نمایید. اگر پس از وارد نمودن کد در مودم با خطا مواجه شدید از تکرار این روش بپرهیزید، چون اگر 10 مرتبه کد اشتباه را وارد کنید مودم از کار می افتد.
مرسی، امتحانش میکنمنقل قول:
نقل قول:1. Auto
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. mtnirancell
4. خالی (نمیخواد)
کشور هم مهم نیست
بهتر نیست برای کاهش هزینه و کابل تو کابل نکردن یدونه E3372 بگیرن دوستان + همین Tplink 3020 ؟نقل قول:
سلام . من هم ۴جی ایرانسل دارم هم adsl
۴جی ۶ یا ۷ مگ هم میرسه اما adsl
۱ مگ هستش. با این حال سرعت باز شدن صفحات و هچنین سرعت تلگرام با ای دی اس ال بسیار بیشتره. سرعت دانلود ایرانسل اما بیشتره. مشکل کندی سرعت باز شدن صفحات با ایرانسل چی میتونه باشه ؟؟؟
همونطوری که بنده در چند صفحه قبل هم گفتم 3G/4G ایرانسل علیرغم سرعت بالای دانلود ولی متاسفانه رو اکثر رینج آی پی هاش مشکل کندی سرعت باز شدن صفحات داره.نقل قول:
بنده از طریق ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال پیگیری این مشکل با ایرانسل هستم ولی بعید میدونم به نتیجه ای برسه.
اکثر کاربران از 3G/4G ایرانسل برای دانلود استفاده میکنن و ممکنه اصلا" مشکل کندی سرعت باز شدن صفحات رو تجربه نکرده باشن یا براشون اهمیتی نداشته باشه.
تست 3G ایرانسل در شهر اصفهان با سرور خارج
بسته 20 گیگ 2 تا 6 صبح
واقعا دست ایرانسل با این بسته با صرفه و کیفیت خوب اینترنتش به خصوص کیفیت بالای سرورهای خارج و پینگ خوب خارج درد نکنه ...
با فول کانکشن برنامه IDM سرعت دانلود بین 1.1 تا 1.4 مگ هست دیشب از 20 گیگ حدود 18 گیگ تونستم دانلود کنم ...
اینم تست تک کانکشن ایرانسل :
نقل قول:
وای خدای من گفتم که من روستا زندگی میکنم هیچکدوم از اپراتورها اینجا تری جی نشده یه مودم سیمکارت خور دارم با کابل افزایش طول یو اس بی ده متری چهار متر بالای پشت بام نصبش کردم دو خط انتن تری جی ایرانسل اومد فعلا دارم اینجوری استفاده میکنم یه کمک میخاستم به جای این کار چه کاری میتونم انجام بدم آنتن رایتل هم میاد بالا ولی سیمکالرت رایتل رو ریجیستر نمیکنه نمیدونم چرا ... حالا میخام نظرات شما دوستان رو در مورد راهکار واسه دریافت این سیگنال ضعیف داشته باشم
چند روز پیش یه بسته ۳۰ گیگ شش ماه فعال کردم امروز پیغام داده که حجم بسته تمام شده
راهی هست که بشه ترافیک مصرف شده رو چک کرد؟ من نمی دونم چطور ۳۰ گیگ توی چند روز تمام شده اتفاقا توی این چند روز هم اصلا سرعت نسل ۳ و ۴ خوب نبوده
چی بگم من که دیدم از rru معلومه همراه اول هست چون اینجا چند تا تجهیز شده دیدم گفتم نسل 3 رو میگمنقل قول:
ایرانسل معمولا از این نوع rru جایی ندیدم که استفاده کنه چی بگم دوستان بیشتر وارد تر هستن مهندس ها نظر بدننقل قول: