از طریق مرورگرم میشه وارد تلگرام شدنقل قول:
Printable View
از طریق مرورگرم میشه وارد تلگرام شدنقل قول:
سلام حجم دانلود از سرورهای خارجی با وجود اینکه 4 برابر داخلی کم میکنه اما بازم نسبت به شاتل وضعیت بهتری داری
فقط یه سوالی که هست سرور های ایران لیچر ها هم داخلی حساب میشه؟
بعیده، اون حجم داخلی فقط شامل چند سایت بانکی، آموزشی و دولتی میشه
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
فقط و فقط و فقط همون ۵۰۰ سایتنقل قول:
همین و بس!
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
اقا این مشکل اپ اندروید برای شما درست شد ؟نقل قول:
من امروز سرویس جدید 4 مگ خریدم همینو زده ! اصلا اون 320 گیگ رو نزده ولی تو پنل درسته !
فکر کنم مشکلی نداره.نقل قول:
تو پنل سایتش حجمو بر اساس سرعتی که خریدی زده و همینم مهمه.
ولی تو اپ اندرویدیش ، حجم کل و با فرض سرعت حداکثر و سرعت حداقل زده. اون ۳۲۰ گیگ ، حجمیه که شما با سرعت حداکثر دریافت خواهید کرد ، وقتی ۳۲۰ گیگت تموم شد و ترافیکم نخریدی ولی هنوز زمانت مونده بود ، خب طبق قانون جدید هنوزم میتونی از اینترنت استفاده کنی ، ولی سرعتت میشه کف سرعت یعنی سرعت 16KB ، با این سرعت مثلا دیگه محدودیت حجم که نداری هر چقدر بخوای میتونی دانلود کنی تا وقتی که زمان سرویست تموم بشه.
مختصر بگم بخندی ، منظورش اینه ۳۲۰ گیگ و با سرعت ۴ مگ دانلود کن ، ۱۰۰۰۰ گیگابایت دیگه رو با سرعت 16KB دانلود کن. ما رو .... فرض کردن.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
خب این جوری پس عملا اپ اندروید دیگه کاربردی نداره چون اصلا حجم رو درست نمیزنه و فقط پنل درست میزنه !نقل قول:
اره ، اپ اندرویدش با این کارکرد فعلیش فقط برای خرید و تمدید ترافیک یا سرویس به درد میخوره. در مورد اطلاع از حجم باقیموندت باید همون پنل سایتو ببینی.
نه هنوز پنل اندروید درست نشده و حجم اشتباه میزنه و حجم تفکیک شده نداره و از همون پنل می بینمنقل قول:
سلام دوستان، برای شما هم تو این طرحهای جدید هایوب داره رو هوا حجم کم میکنه؟! کما اینکه به نظر من قبلا هم اینکارو میکرد اما الان دیگه شورشو در آورده!
من قبل این سرعتم روی ۱۶ مگ بسته شده بود و نهایتا ماهی 35گیگ مصرف داشتم، اما ۵ روزه که سرویس ۳مگ جدید رو گرفتم ( و تو این ۵ روز اینستا و تلگرام و این داستانا هم نبوده خودتون بهتر میدونین)، ۲۱ گیگ از ۲۴۰ تا رو کم کرده، جالب اینه جز ۳-۴تا آهنگ دانلودی هم نداشتم!
باید چیکار کنم چجوری ثابت کنم این قضیه رو؟ دیگه شورشو در آوردن دزدی هم حدی داره! من با سرعت مضخرف ۳ مگ چطوری تو ۵ روز ۲۱ گیگ مصرف داشتم تازه بدون اینستا و تلگرام و دانلود آخه!!:n41:
این ترافیک کلی شماست که شارز میشه سایت های داخلی پانصد تا سایت با ضریب یک و سایت های خارجی با ضریب چهار کم میشهنقل قول:
در اصل شما 60 گیگ دارید و از شما 5.25 گیگ از شصت گیگ شما کم شده
نحوه محاسبه عوض شده
بد نیست قبل از اینکه شخصی یا شرکتی را قضاوت کنیم اول اطلاعات کسب کنیم
سلام دوستان من تازه اومدم های وب الان یه 25 روزی هست که دارم از های وب استفاده میکنم ..تو پنل کاربری زده 60 روز استفاده کردی در حالی که 5 روز دیگه تازه میشه یک ماه..برا شما هم روزشمارش اینجوریه؟ حالا این مهم نیست الان تو پنل من مجموع آپلود و دانلود حدود 32 گیگ کم شده میخواستم بدونم این حجم کلی اینترنت داخلی و بین المللی هست یا فقط حجم بین الملل رو حساب کرده..ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی، از دیروز رددیت برام باز شده! کس دیگه ای هم براش به این شکل در آمده؟
اون از یوتیوب حالا هم این، اگه همینطور پیش بره بد نمیشه.
راستش من هیچوقت حجمم رو حساب نمیکنم چون نمیدونم چطوریه اما هر وقت وارد پنل میشم پنل های وب آپدیت میشه و حجم مصرف شده رو برام درست مینویسه اما وقتی وارد پنل نمیشم برای 60 درصدی جساب میکنه، نمیدونم چرا اما هست:n02:نقل قول:
سلام دوستان من تازه اومدم های وب الان یه 25 روزی هست که دارم از های وب استفاده میکنم ..تو پنل کاربری زده 60 روز استفاده کردی در حالی که 5 روز دیگه تازه میشه یک ماه..برا شما هم روزشمارش اینجوریه؟ حالا این مهم نیست الان تو پنل من مجموع آپلود و دانلود حدود 32 گیگ کم شده میخواستم بدونم این حجم کلی اینترنت داخلی و بین المللی هست یا فقط حجم بین الملل رو حساب کرده..ممنون
قاطی داره مثلا دیشب برای من عکس های سایت itunes باز نمیشد ! امروز باز میشهنقل قول:
یه چیزی، از دیروز رددیت برام باز شده! کس دیگه ای هم براش به این شکل در آمده؟
اون از یوتیوب حالا هم این، اگه همینطور پیش بره بد نمیشه.
یا مثلا سرعت باز شدن سایت gsmarena برای من به شدت پایینه !
های وب همینطوری که بدرد گیم نمیخوره اما باز قابل تحمل بود اما جدیدا دگه افتضاح شده و ب سرم زده برگردم همون شاتل !!!
همین ۴ مگ اینجا رو اونجا هم میگیرم و ترافیک خارجیشم یکسان هست
gsmarena هم رو شاتل کندهنقل قول:
احتمالا مورد از cdn هست
من سرویس جدید 4 مگ رو دیروز خریدم
دیروز که تست گرفتم سرعت دانلودم روی همون 3.5 بود از speedtest ( که خب مشکلی نیست و سرعت خوب بود )
ولی الان که تست گرفتم سرعتم اینه
پس اون ضریب اشتراک و این چیزا همش کشک بوده
سرعت دقیقا مثل سرویس قدیمی هست و همون نوسان ها رو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان ب طور اتفاقی از annex aاومدم لینک گرفتم دیدم میده!!!!
اینم وضعیت قبل و بعد
اون adsl2+ کی برای شما درست شد ؟ چون یادمه شما هم میگفتی رو adsl2+ لینک نمیگری و فقط روی g.dmt لینک میگیرینقل قول:
الان تست کردم اوکی شدنقل قول:
اره درسته اخرین بار چند ماه پیش بود که نمیگرفت
برای من که هنوزم روی adsl2+ لینک نمیگیره و فقط روی G.dmt اوکی هستنقل قول:
امه جمعآوری 3 روز پس از عدم تمدید سرویس به مخابرات ارسال میگردد.
واقعا بعد س روز تمدید نکنیم جمع میشه!!!!؟
شرکتای دگه هم اینطوریه؟
عمرا اگر جمع بشه. ولی اگر تا دو سه ماه تمدید نکنی شاید جمع بشه.نقل قول:
نه 3 روز نیست ...نقل قول:
من بعد از اتمام سرویسم 20 روز تمدید نکردم ولی نامه جمع آوری ارسال نشد
فقط از های وب sms میومد و تماس میگرفتن که هر چه زودتر سرویس را تمدید کنید
البته این موضوع مربوط به سرویس های قبلی هست و هرچقدر ستاره بیشتری داشته باشی های وب دوست نداره از دستت بده ...:n02:
چرا به حجم فشفشه ها اضافه نمیکنه
جالبیش اینجاس که پنل سرعت بالای ۴ مگ برای ثبت سفارش تو مرکز ما نداره
:n31: خداروشکر که فروش مرکز مارو بست این دزد
داداش فیلمشونه تا قبل اون خونه همسایه سرویس قدیمی داشت سرعت تا 16 باز بود الان روی همون پنل سرعتای بالای 4 مگ وجود نداره نمیدونم چه سیاست کثیفی پشت این ماجراست شاید میخواد فشفشه بفروشه یا...:n24:نقل قول:
الان ی ماهه دارم میگم اقا کی میخواین پنل برنامه اپ اندروید رو درست کنید میگه مشکلی نداره و از سایت اصلی چک کنید!!!!!!!
اقا اپ اندرویدیش از یک نظر درسته.نقل قول:
چون در ظاهر ماجرا حجم سرویسا نامحدوده ، بازم میتونی با سرعت کف 16kBدانلود کنی. ولی خب خیلی مزخرفه. بهتره همون حجم پر سرعت و تو اپ اندرویدش بزنه.
این رو تو کانال تلگرام های وب زده بود... تغییرات در سرویسهای غیر حجمی 8Mbps و 16Mbps:
کلیه مشترکین گرامی که از سرویس 8Mbps غیرحجمی استفاده میکنند پس از اتمام حجم مصرف منصفانه خود سرعت دریافت آنها بجای 128Kbps، سرعت 256Kbps خواهد بود؛
مشترکینی که از سرویس 16Mbps غیرحجمی استفاده میکنند پس از اتمام حجم مصرف منصفانه خود سرعت دریافت آنها بجای128Kbps، سرعت 512Kbps خواهد بود.
لازم به ذکر است این تغییرات برای مشترکینی که قبلاً هم این دو سرویس را خریداری کردهاند اعمال میشود.
سرویسهای +ADSL2 غیرحجمی هایوب؛ سرویس 16Mbps با حجم مصرف منصفانه ۱.۱۰۰ گیگ ۸۰ هزار تومان، اطلاعات بیشتر در مورد این سرویسها:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش ۵۱۲ کیلوبیت میشه ۶۴ کیلوبایت[emoji23] نهایتا بتونن گوگل یه سرچی بزنن یه پیامی بفرستن ! همین و بسنقل قول:
پس همچین فرقی هم ب حالشون نمیکنه خیلی
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
دست و دلبازی های وب هست دیگه ...براش تبلیغ هم میکنه .. روتون میشه, مثل ایرانسل 5 مگ اینترنت هدیه میده برات مسیج هم میفرسته که فعال شد :n02:نقل قول:
دوستان من تازه اومدم های وب چند دفعه هم سوال کردم و کسی جواب نداده ... ما آخر نفهمیدیم این حجم مصرفی رو چجور حساب کنیم ..الان 29 روز هست دارم از های وب استفاده میکنم تو سایت که زده 76 روز.. تو اپ اندروید یه 53 تا دانلود داشتم و یه 4 گیگ هم اپلود که میشه حدودا 57 گیگ ( که فکر میکنم ترافیک بین الملل باشه) تو همون اپ ولی زده ترافیک کسر شده 77 گیگ ( که فکر کردم شاید حجم داخلی و بین المللی رو زده باشه) ... من سرویس 2 مگ با 40 گیگ حجم دارم که هنوز سرعتم 2 مگ هست و نیومده روی 128... توی پنل هم یه 50 گیگ دانلود داشتم و 4 گیگ اپلود که میشه 54 گیگ ...والا قبلا پارس انلاین بودم با نمودار خیلی شیک حجم اینترنت و اینترانت و مجانی رو نشون میداد...الان نمیدونم 54 مصرف کردم یا 57 تا یا 77 تا و اینکه اگه مصرف منصفانم از 40 رد شده چرا سرعتم رو 128 نیست:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:
اپلیکیشنشون قاطی داره
حجم درست رو فقط تو پنل اون بالا میزنه
۱۸:۱۸ دقیقه پایان سرویس من هست و بعدش زنگ میزنم برای جمع آوری
خب دوست عزیز تو پنل زده 50 تا دانلود و 4 گیگ هم اپلود که جمعا میشه 54 گیگ .. حالا این 54 گیگ چقدرش حجم داخلی هست و چقدر اینترنت بین الملل ؟؟؟ اگه همش بین الملل هست با توجه به اینکه من 40 گیگ حجم داشتم خیلی وقت پیش سرعتم باید میومد رو 128...اون بالا هم این و زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شنیدم جمع اوری سرویس نسبت به گذشته زودتر انجام میشه درسته؟
اینجوری که تو پنل شما زده شما الان 163 گیگ حجم هنوز دارین ! البته به نظرم پنل شما کلا قاطی داره چون روزهای باقیمانده رو هم 17541 روز زده !نقل قول:
اون بالا منظورتون چیه؟
بلعه باید سریع تر انجام بدننقل قول:
:n09:
منظورم همین عکسی که گذاشتم بود از روز اول هم همین 160 گیگ بوده و فرقی نکرده ..قسمت گزارش هم روی هم 54 گیگ حجم کم کرده که نمیدونم داخلی هست یا بین الملل.. هر جا میرم یه چیزی مینویسه اینم قسمت اطلاعات سرویس..:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: