16 ساعت در روز وضعیت من اینه و فقط ساعت 4 صبح تا حدود 12 ظهر وضعیت خوب میشه :n01:
هیچکس هم پاسخگو نیست :n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
16 ساعت در روز وضعیت من اینه و فقط ساعت 4 صبح تا حدود 12 ظهر وضعیت خوب میشه :n01:
هیچکس هم پاسخگو نیست :n21:
دوستان به من هم بگین جریان چیه
بابا مغز من هنگ کرده هرچی فکر میکننم اخه تا جایی که من میدونم معمولا شبا سرعت پایین میاد و پینگ خراب میشه بخاطر دانلود رایگان این برعکسه داستانش!!نقل قول:
لامصب پینگ تهران 700 من تو این چند ساله چیز اینطوری ندیدم با سرور داخلی اونم وسط روز اخه قبلا اینطوری نبود
همش بهونه شرکتهای خصوصی مثل پارس آنلاین و صبانت و ..... هست که شبا بخاطر ترافیک بالا سرعتا پایین میاد درصورتی که اصلا چنین چیزی وجود نداره و در اصل شبا باید سرعت بهتر بشه مثل مخابراتنقل قول:
من تا هفته پیش نتم شب و روزش یکی بود فرقی نداشت یهو پوکید اصلا ip عوض نمیکنه و در طول روز پینگ 700-800 با dcنقل قول:
!
برا منم قبلا 2بار اینجور شد و هر بار 1یا 2ماه طول میکشید تا درست بشه فقط برا بعضی از کاربرا این اتفاق میفته نمیدونم دلیلش چیه دفعه اول تخلیه و رانژه کردم درست شد ولی دفعه بعد گذاشتمش بعد از تقریبا 2ماه خودش خوب شدنقل قول:
دقیقا همینجوره , اصلا فلسفه اینکه شرکت ها از اول اومدن شبانه مجانی گذاشتن اینه که این ساعات ساعات بی باری و مرده شبکه هست و میخواستن با استفاده از این ساعات مشتری جذب کنننقل قول:
اما چه کنیم که طمع پول اجازه نمیده هیچ چیزی درست پیش بره
فرشاد واسه تو هم ایپی قفل میشد همینجوری؟نقل قول:
من قبلا یک بار به مدت 2 هفته نتم خراب شده بود اما ایپی قفل نمیشد پینگ هم به این وحشتناکی نشده بود فقط پینگ نوسان و تایم اوت وحشتناکی داشت در طول روز
این ایپی 2.189 با وجود پینگ داغونی که داره ولی اصلا تایم اوت نداره!
نه برا من ip قفل نمیشدنقل قول:
فرشاد اینقدر توی تاپیک بغلی تست سرعت نزار , اونا خودشون الان عزادارن:n02:نقل قول:
بعدشم یهو دیدی بقیه ای اس پی ها به مخابرات فشار اوردن یهو دانلود روزانه هم برداشتن فقط بتونیم صفحه لود کنیم:n08:
چیزی که مشخصه اینه که این تاپیکا در تیررس کارکنان ای اس پی هاست پس بهتره زیاد مانور ندیم:n09:
آره راست میگی مخابرات باید از خداش باشه شبانه 5و10مگ مشتری جذب کنه خیلی واسش سود آوره جای اینکه مودم رایگان و 3ماه رایگان بده ولی امان از دست شرکتای حسود احتمالا همونا سنگ انداختن و نزاشتن مخابرات 5و10مگو با شبانه بدهنقل قول:
فرشاد الان چهارشبه شبانه هیچی نمیگیرم :n02:نقل قول:
فقط دیشب فکر کنم یه گیگ سریال گرفتم
10 سال پیش یادمه با شبانه دیال اپ دانلود میکردم با سرعت 5 کیلو کسپر اسکای دانلود میکردم 50 مگ :n08:
ای بابا اینا دارن چیکار میکنن اکانتم شده مثل موش آزمایشگاهی:n09:
این تستو با پینگ بالای 500 داخل کشور از ساعت 12 ظهر به بعد مقایسه کنید :n21:
خدا از این شانسا هم نصیب ما بکنه:n28:نقل قول:
من 2مگ از مخابرات قم گرفتم سرعتشو با اکانتینگ رو 2مگ محدود کردن! یه وضعی داریم با این مخابرات:n03:
اقا من یه سوا از این speed test پیش اومدهنقل قول:
اونجا که نوشته faster than 69%ir یعنی چی؟
یعنی 30% سرعتشون از این بالاتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا جریان چیه؟؟؟یکی برا ماهم بگه:n28:
اقا من یه سوا از این speed test پیش اومدهنقل قول:
اونجا که نوشته faster than 69%ir یعنی چی؟
یعنی 30% سرعتشون از این بالاتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خاطر کم بودن سرعت upload هست.نقل قول:
حاضرم ماهی 100 هزار تومن بدم 5 مگ نامحدود داشته باشمنقل قول:
ولی مفت و مجانی 20 مپ نامحدود گیرت اومد
الان 10 تا پیام اومده نوشتن منظور از اونجا چیه .من نوشتم حاظرم پول بدم فقط 1 هفته 10 مگ نامحدود داشته باشم تا 1 سال بعد از 256 استفاده میکنم . یکی از بچه ها ( دوست کرمانیمون) نوشت که واقعا میخوای ما هم تیکه انداختیم اره بده بیاد . خلاصه خدش هم اونجا نوشت که منظورش اینه به چشم دیده یه ادمایی نامحدود دارن با سرعت خدا اونوقت ماهی 30 تومن میدن . ( یه سری افراد )
همین
انتظار داشتی سرعتت چند باشه خب 2 مگ 2مگ هست دیگه ما هم هر سرعتی میگیریم سرعت خودشه .نقل قول:
ما اینجا شبانه نداریم ( به جز زیر 2 مگ)
نا محدود وجود خارجی ندارد
یه سری دوستان پینگشون شده 700
به اسم شبانه به دروغ سرویس بدون شبانه میفروشند
اپلود جزو حجم حساب میشود و باید حجم بخریم
به 2020 زنگ میزنم کسی گوشی رو بر نمیداره
و ...
حالا چاره چیه اگه منتقل بشیم سیترا اون دوستمون میتونه نامحدود سرعت خوب بگیره یا نه؟؟؟مثلا5مگ؟؟؟اگه اره خوب بریم تو کارش.......از تو سایت خودش نمیشه ثبت نام کرد؟؟
داداش من گفتم اینا سرعت خوب میدن(اروزن ولی به من وتو نه)کاری به سیترا و میترا:n02: نداره کهنقل قول:
میدونم ولی یکی از دوستان گفت اگه تو سیترا باشیم میتونه بگیره......
حالا این خوبا رو به کیا میدن؟؟نمایندگی این کار رو میکنه یا کار خود پشتیبانیه؟؟
داداش من سرویس 2 مگ دارم. سرعت دانلودم 250 هست حدوداًنقل قول:
دقیقاً همین امروز باید 800 مگ فایل واسه یک نفر بفرستم. از این سایتهای ارسال فایل حجیم به ایمیل میخوام استفاده کنم. ولی حداکثر آپلودم 45k هست تو همشون
راهی نداره سرعت آپلودم بره بالاتر؟!!! نسبت 250/45 خیلی مسخرس!!
تو تنظیمات مودم هم همینو برات بستن؟نقل قول:
DSL MODE روی چیه؟
خیر سیترا و پارتاک فرقی نداره از پارتاک هم میشه نامحدود گرفت:n06:نقل قول:
نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی بگو آپ استریمتو بالا ببره آپ استریم هم از اکانتینگ محدود نمیشه هر چقدر واست بست همون سرعتو میگیری
بفرما :نقل قول:
چجوری ؟ با ما از این شوخیا نکن آقا فرشاد :n02:نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی بگو آپ استریمتو بزاره رو 2مگ سرعت آپلودت میشه 250کیلوبایتنقل قول:
برات پایین بستن .
چون برای من اینطوری بسته شده
DONWN : 2048
UP : 2045
اون مود هم بهترینش همینه من همه رو امتحان کردم تو بقیه حالات DOWN ثابت بود ولی UP به 1000 حدودا کاهش پیدا میکرد .
البته شاید از مردگی خط هم باشه که بعید میدونم چون خود مودمت گفته تا 1835 میکشه .
خوب اگه میشه بگید؟؟؟شفافسازی please:n10:
گفتم زنگ بزن پشتیبانی آپ استریمتو بزاره رو 2مگ سرعت آپلودت میشه 250کیلوبایتنقل قول:
اون که من نبودم نامحدود رو گفتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی alimail3248 کجاست؟خبری ازش نیست:n09:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی تونی نامحدود بگیری از پرتک؟؟؟؟؟؟فرشاد شفافسازی
:n09:
داره با 10 مگ نامحدودش فیلم و سریال دانلود میکنه :n09:نقل قول:
از alimail3248 بپرسید:n02:نقل قول:
آقا فرشاد شما تو پست قبلیت ایشون رو بصورت فنی منشن کردید(تگ منشن*) ؟نقل قول:
اگه که نه :
با توجه به تشکر از پستی که دربارشون حرف زدید. نشون دهنده ی اینه که ایشون نظارت کامل و 24 ساعته روی پست های این تاپیک دارن!
ضمناً : آقای علی، هر چقدرم که انکار کنید کارمند مخابرات نیستید، کسی باور نمیکنه. گفتم که بدونید و دیگه به خودتون زحمت انکار کردن ندید!
داستان چیه ؟ یعنی مخابرات داره چک میکنه تاپیک رو ؟ فرشاد انلاین شو بگو اینجا چه خبره؟