دوستان مارو هم در یابیدنقل قول:
اگه کسی اطلاعاتی داره مچکر میشم بگه
Printable View
دوستان مارو هم در یابیدنقل قول:
اگه کسی اطلاعاتی داره مچکر میشم بگه
دوست عزیز با من تماس گرفتن گفتن 2/6ساعت هفت صبح در پادگان شهید مدرس کرج باشم به نشانی ازادراه تهران کرج جنب شهرک خاتم .نقل قول:
واین مدارک راهم باخودم بیارم اصل برگه 45روزه وکفایت ان با برگه اعزام به خدمت
ایا باشما هم تماس گرفتن همین گفتن که6/2 انجا باشی!
مگه نباید ابتدا6/2به نظام وظیفه استانمون میرفتیم بعد از انجا به پادگان مدرس میرفتیم
من این سوال را از خاتم پرسیدم انها گفتن دیگه به نظام وظیفه استان نرو مستقیم6/2بیا مدرس کرج
به نظرشما مشکلی ایجاد نمیکند.
با سلامنقل قول:
آره دوست عزیزم
با منم تماس گرفتن، نه هیچ مشکلی نیست، به منم گفتند اصلا کاری به چیزی که تو برگه اعزام نوشته نداشته باش و مستقیم بیا کرج
شما بچه کجایی؟ رشته؟ مدرک؟ دانشگاه؟ کدوم شرکت افتادی؟
شما در مورد سوالاتم اطلاعاتی نداری؟
شما بچه کجایین؟نقل قول:
من ایلام ارشد مهندسی مخازن دارم شرکت نیروگستر افتادم
فکر کنم نیرو کستر در زمینه خط لوله جاده سازی و تونل اب ومترو فعال باشه ربطی به رشته مانداشته باشه
قبلا تمام این لینکها رو دیدم.هرکسی یه چیزی نوشته.شما تهرانی؟نقل قول:
منم نیرو گسترم - ایشالا هرچی خیره پیش میاد ...نقل قول:
در مورد این سوالاتم اطلاعاتی نداری؟
اولا دوره ی 10 روزه آموزشی که باید بریم کرج؟ کارهایی که تو این 10 روز انجام میدیم؟؟؟؟ شرایط؟ برنامه های این 10 روز؟ موها رو باید زده باشیم؟
دوما در مورد بعد از این 10 روز و خود خدمت: شرایط کار؟ میزان راحتی کار؟ تایم کاری؟ حقوق و مزایا؟ مرخصی و تعطیلات (جمعه ها و تعطیلات رسمی هم تعطیله؟)؟ شرایط خوابگاهی و امکانات؟؟؟ وضعیت غذا؟ در طول خدمت موها باید مدام کچل شه؟
دوست عزیز چیزی که من ازشون پرسیدمنقل قول:
1-این 10روز راجب عقیدتی واز این چیزا صحبت میکنند
2-درمورد موی سر فکر کنم نیاز نیست بزنی
3-درمورد پروه به من گفتن هرجا نیاز داشته باشیم میفرستیم زیاد این جوری فکر نکن فرض کنیم مدرک دانشگاهی xاست حتما جایی میفرستیم بامدرکت بخونه هرجا نیاز داشتیم میفرستم
4-نیروگستر کارش درزمینه خطوط انتقال گاز اب نفت وجاده سازی وتونل و فکر کنم در مترو هم پروزه دارند
به نظر من اگر شرکت های مثل سپانیر بود خیلی بهتر بود چون تخصصی تر هستند نسبت به نیرو گستر زمینه کار سپانیر ساخت پالایشگاه ونیروگاه وفاز های پارس جنوبی استنقل قول:
نه داداش من از زاهدان اعزام میشم.نقل قول:
سلام بچه ها من با فوق دیپلم افتادم 05کرمان اعزامی6.1 میخواستم ببینم چه جورجاییه؟مرخصی میدن نمیدن؟ سختگیری میکنن نمیکنن؟ممنون میشم راهنمایی کنید
راستی یه سوال دیگه هم داشتم من بیماری پوستی دارم به خاطر همین باید دارو مصرف کنم میخواستم ببینم داروها رو چیکار کنم میتونم ببرم یا کلا نمیشه برد؟
نقل قول:
کلن پادگانهای استان کرمان سخت گیرن. 05 هم قبلن خیلی به سخت گیری معروف بوده اما الان دیگه خوب شده. نگران نباش. منم افتادم سیرجان
نقل قول:
برادرا مارو دریابین
سلام با من هم تماس گرفتن همین هارو گفتن//..من قرب نوح افتادم شرکت عمران ساحل اگه از دوستان اشنایی ازین شرکت داره ممنون میشم توضیحاتی بدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا، سرهنگ "رحمان عليدوست" در خصوص جزئيات مربوط به مدت خدمت سربازي، اظهارداشت: مدت خدمت کليه مشمولاني که از ابتداي سال 1391 در نيروهاي مسلح و يگان هاي حفاظتي ، خدمت دوره ضرورت را انجام دهند 21 ماه است.
وي افزود: مدت خدمت دوره ضرورت براي آن دسته از مشمولان که بعنوان امريه در ادارات و سازمان هاي دولتي مشغول به خدمت هستند 24ماه و مدت خدمت سربازاني که در مناطق عملياتي خدمت مي کنند 18 ماه است.
سرهنگ عليدوست يادآور شد: مدت خدمت کارکنان وظيفه غير بومي مشغول به خدمت در مناطق امنيتي غير درگير، عملياتي و بد آب و هوا نيز 19 ماه است.
وي گفت: مدت خدمت آن دسته از مشمولان که درسال 90 و قبل آن به خدمت اعزام شده اند مطابق مقررات سابق (مناطق عادي 18 ماه، مناطق عملياتي 16 ماه و مناطق محروم و بد آب وهوا 17 ماه ) است.
معاون احضار واعزام سازمان وظيفه عمومي ناجا تاکيد کرد: آن دسته از مشمولان که در سال 90 و قبل آن مشغول خدمت بوده و به علت قبولي در دانشگاه از خدمت ترخيص شده اند، در صورت اعزام مجدد 21 ماه خدمت خواهند کرد.
سلام
04 بیرجند 2/6 نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی هم اطلاعاتی درمورد اونجا داره لطفا راهنمایی کنه،چجور جاییه؟
من امریه خاتم گرفتم و برگ سبز هم دارم بهم گفتن 6.2 باید تو اموزشگاه مدرس باشم.
می خواستم بپرسم من چقدر اونجا می مونم؟ موی سر رو باید بزنیم؟وسایل چی ببرم؟ادرس برگه چی می شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلامتی داداشنقل قول:
منم خاتمم و مث شما باید 2 شهریور مدرس باشم
10 روز اونجاییم
موی سرو نمیخواد بزنیم اما باید در حد معقول باشه دیگه
وسایل وسایل شخصی و ضروری
آدرس برگه اهمیت نداره اصلا
راستی بچه کجایی؟ رشته؟ مدرک؟ کدوم شرکت افتادی؟
دوستان شماره سپه کارتی که توی برگه ی اعزام نوشته باید شماره حساب باشه یا شماره کارت؟؟؟
نقل قول:
شماره حساب
شماره حساب باید باشه،اگه مغایرتی وجود داشت میتونی بری پلیس+10 سریع برات درست میکنن...نقل قول:
نقل قول:
به سلامتی انشالله
ممنون از راهنمایتون
من چند تا پست دیگه نگاه کردم گفته بودن تو مدرس نگه نمی دارن همون روز اجازه می دن بری:n29:
اطراف تبریز،الکترونیک،نمی دونم بهم نگفتن از کجا بفهمم؟؟؟؟؟
زنگ بزن به همون شماره ای که باهات تماس گرفتن بپرسنقل قول:
دوستان پدر من 21 ماه جبهه داره و 5% جانبازی. به نظر شما میشه جانبازی رو به 10% افزایش داد که کلا معاف شم؟
بچه ها برای کسری بسیج باید چیکار کنم
اشنا دارم
حداکثر کاری که از دست اشنا بر میاد چه کاری هست ؟؟
و سکی از دوستام اموزشی نرفت گفت کسری بسیج داشتم !!
چیکار کنم که اموزشی نرم ؟؟
دفترچه پست کنم کی اعضام میشم ؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام بچه ها کسی که امریه می گیره اگه ارشد قبول شه و ترخیص شه بعد از اتمام دانشگاه مجددا تو همون اداره ای که امریه گرفته ادامه میده؟؟
لطفا جواب بدین بار چندمه می پرسم
سلام بچه ها من 6/2 اعزام می شم 05 کرمان سوالم اینه که وسایل هامم باید همون روز ببرم؟
امریه فقط یک بار میدننقل قول:
مثل اینکه خبر 18 ماه شدن سربازی تو عید فطر شایغه بود.عید فطر هم گذشت خبری نشد.24 ماه نشه خوبه!!!
اهل کجایی؟رشته ات چیه؟کدوم شرکت افتادی؟ اونا می دونن من کدوم شرکت افتادم یا کدوم منطقه؟:n29:نقل قول:
یه نقر جواب منم بدهنقل قول:
سلام داداش برای گرفتن معافیت پزشکی باید سه بارکمیسیون بری و شما دوتاش رو رفتی که تایید کردن این آخریشم که بری ایشالله معافینقل قول:
هتل سیرجان 6/2 از تهران کسی نیست؟
سلامنقل قول:
من هم 2/6 اعزامم
وسایلهاتو هرچی داری همه رو ببر،چون یوقت ممکنه واسه لباسهات کم مرخصی بدن و ممکنه ارزش اینکه برگردی به خونه رو نداشته باشه،شما بالاخره باید ببری،چه چند روز دیرتر چه چند روز زودتر...
یه مسئله دیگه:
بعضی از دوستان میگن اشکالی نداره که روز اعزام کچل نکرده باشی چون اون روزهایی که واسه لباس بهت مرخصی میدن میتونی بعدا که رفتی کچل کرده باشی،اما پیشنهاد من اینه که قبل از اعزام کچل کن تا راحت باشی،حداقل دغدغه شانه زدن موهات رو نداری:n02:
اصلا توی این ایام مو میخواییم چکار...
موفق باشید
دوستان مراحل اعزام به خدمت رو مینویسم اگه نکته ای هست بگید ، ضمن اینکه برای همه کسایی که میخوان درخواست بدن میتونه مفید باشه
1.تکمیل برگ شماره 1 ، 2 و 5
2.مراجعه به پزشک برای معاینه
3.تزریق واکسن مننژیت و دوگانه
4. جمع اوری مدارک ( اصل و کپی کارت ملی ، اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه، اصل و کپی اخرین مدرک تحصیلی ، یک قطعه عکس سیاه و سفید 4*3 )
5.باز کردن حساب عابر بانک سپه
6.تحویل مدارک به پلیس +10
فقط سوالم اینه که همون فرمهای داخل دفترچه رو باید پر کنیم یا باید به پلیس +10 مراجعه کنیم و فرم بگیریم ؟؟ و سوال بعدی اینکه فرم شماره 3 رو نیاز نیست پر کنیم ؟؟
اطراف شیراز، لیسانس برق، نیروگستر، آره قرب مرکز باهات تماس گرفته و حتما میدونننقل قول:
سلام
منم بعد کلی سوال پرسیدن نیم ساعت پیش دفترچه پر کردم.پس فردا هم میرم واسه المثنی برگ سبز
از همه دوستان که سوالامو جواب دادن ممنونم
همون فرمهای دفترچه رو پر کن کفایت میکنه(یعنی فرم دیگه ای هم نداره)نقل قول:
فرم شماره 3 رو یادم نیست چی بود
سلام اعزامی 2/6 پدافند سمنانم. کلا تو آموزشی و خدمت میشه تیغ برد ؟یا نمیشه ؟اگه ممنوع باشه چجوری پشمارو بزنیم ؟:n09:
مخفیانه میشه برد ؟