من هم خونه پارس آنلاین داشتم هم محل کارم. الان نه خونه پارس آنلاین دارم نه محل کارم. افتضاح افتضاح افتضاح
Printable View
من هم خونه پارس آنلاین داشتم هم محل کارم. الان نه خونه پارس آنلاین دارم نه محل کارم. افتضاح افتضاح افتضاح
کسی نیست یه راهکار داشته باشه برای این وضع بد پارس آنلاین
شما هم آقایی که از ایالت اصفهانی یه راهکاری بده
فقط پیشنهاد قطع رانژ رو صادر نکن
آقا این دو گیگ که قراره بدن راسته یا شایعست؟؟
کی میدن؟
سلام.این سرویس tra که پارس انلاین گذاشته.سرعت دی ال 512 چقدر است.کیفیتش چه جوری است.سرعت دی ال 50 میده؟ممنون
6 ماهه 6 گیگ نداره فقط 12 گیگ که قیمتش 105 هزار تومنه رو توی لیست فروش سایتش زده .. مگه آدم دیوانست
میره آسیا تک میگیره... 9 گیگ با سرعت 1 مگ میده 40 تومن
سرعت شبانه و روزانش هم یکیه
فعلا توی ساری ؛
همه شرکتا بجز فن آوا که قبل از پارس آنلاین استفاده میکردم وضعشون بهتر از پارس آفلاینه .
منم احتمالا بعد این قرار داد یا از آسیاتک و یا از وایمکس مبین نت سرویس میگیرم .
پارس آفلاین گند زده
دیسکانکت تا دلت بخواااااد .
سرعت افتضاح .
شب ها هم بعد 1 نباید به فکرت خطور کنه که بخوای بری نت . سرعت میشه 5 ، 6 .
سرعت بالا نخواستیم ، همون حد اقل رو بدین. سرویس 256 داریم حد اقل دانلود 32 باید داشته باشیم. نه 5،6،7 .
همین الان 4 گیگم رو پارس انلان دزدید!!!!!!!!:19:
دنبال بهانه می گشتم .
خوب معلومه میدزدن/تو این اوضاع همه چی گرون شده و اودلار هر روز میره بالا/پارس چون نمیتونه قیمتشو بالا ببره میاد یا سرعتو کم میکنه یا حجم میدزده
نه عزیر من ما خودمون عامل گرانی هستیم
سایت آسیا تک رفتم دیدم پارس واقعا داره تو پاچه میکنه هم از نظرحجم و هم از نظر قیمت
سرعت شبانه حیلی پایینه !!!!!!!
نه شما اونطوری نمی تونی حساب کنی چون مطمئنا اگه سرویس مثالاٌ 3 ماهه 9 گیگ بدند مسلماً از 75 تومان ارزون تر میشه.نقل قول:
اون هزینه سرویس فقط برای حجم نیست که!
بقیه سرویس ها رو نمیدونم ولی مبین رو یه نگاه به تاپیکش بزنی همه چیو می فهمی، پشیمون میشی!نقل قول:
من خودم از مبین اومدم!!!
دوست عزیز کجا رو پیدا کردی بهتر از اینجانقل قول:
بالاخره همشون سروته یه کرباسن:18:
کاش فقط سرعت شب پایین بود سرعت روزام داره داغون میشه :41:نقل قول:
ا
مثلا چه راهکاری برای این اوضاع میشه داشت دوستان هم که پیشنهاد قطع را نژه را برای افراد ناراضی صادر کردندنقل قول:
از وقتی که گفتن تا 48 ساعت میتونیم گزارش مصرف رو دید گزارش مصرف اخرین باری که استفاده کردم رو نمیده.یعنی کل 24 ساعت گدشته رو نمیده.برای کس دیگه هم این مشکل بوده؟
پارس دزد آنلاین
از بس حجم خریدم خسته شدم
ظاهرا سرعت ها رو واقعی کردن.سرعت دانلودم شده 20 تا 45 با اشتراک 256-2g
با پشتیبانی تماس گرفتم گفت طبعییه.میل زدم خط رو جمع کنن.چه مرضیه حرص و جوش ترافیک رو بخوری حالا سرعت هم روش.شبها هم که به زور صفحه باز میشه.حالا دزدی حجم بماند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز تا ساعت 5 عصر سرویس کاملا قطع بود یکی نیست بگه این پارس افلاین داره چه غلطی می کنه ؟
فکر نمیکنم. مال من که همون سرعت سابقه فعلا . از معدود مزایای پارس همینه اگه اینم محدود شه باید ب.... توشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست ساعت شبانه هست
سلام
برای بازی کردن آنلاین با کنسول XBOX اینترنت کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟به نظرتون 128 نامحدود شاتل ماهی 24 تومن سرعت و هزینه و از همه مهم تر پینگ کدام سرویس دهنده از همه پایین تر چون میخوام بدون لگ بازی کنم؟
اگر کسی سرویس art1 یا art2 شاتل رو داره بره سایت speedtest.net ببینه پینگش چقده؟ممنون
سلام دوستان کسی تو تهران مرکز هجرت سرویس داره راضیه؟
من می خوام 512 بگیرم می خوام بدونم شب چقدر می تونم دانلود کنم؟(دانلود برام خیلی مهمه شب می شه 1.5 گیگ زد)
زیاد دانلود کنم که محدودم نمی کنن؟
من انبار دارم می شه از طرف انبار نامه بگیرم؟(انبار خصوصیه بگم برای دوربین مدار بسته می خوام)
ممنون می شم چواب بدبد
من که سیستم رو اتوماتیک تنظیم کردم خودم خونه نیستم فیلم هامو داره دانلود می کنه امروز هم که خونه اومدم روزانه سرعتش خوبه 230 کیلو سرویس 512 میده شبا هم که 2 گیگ می گیرم معمولا
داداش شما مرکز هجرت هستید؟نقل قول:
من که تهران نیستم ولی این کارا لازم نیس ، ماه اول هر چقد دادن بگیر، از ماه بعد اینترنتی میتونی تا 2 مگ بگیری ،نقل قول:
نه ، کسی رو من ندیدم که محدود کنن ! من خودم با سرویس 256 شبی 3 گیگ دانلود دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فک میکنم محدود هم نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
واسه بازی آنلاین فک کنم مخابرات از همه بهتر باشه ، تا جایی که من میدونم پینگش از همه کمترهنقل قول:
دوستان بیاید دست رو دست هم بزاریم حداقل این گزارش مصرف کوفتی رو درست کنیم . چقدر باید اینا به مال آدم ضربه بزنن او بشینیم نگاشون کنیم ؟ اینقدر بی بخار نباشید لطفا
اون وضعیت کلی رو که کسی همراهی نمیکنه ولی این یکی رو که دیگه مشه درستش کرد
خب ، شما بفرمایین که چیکار کنیم ؟ فقط شوور نگیرین که ، پیشنهادی دارین ، بگیننقل قول:
داداش امضات فتوشاپه؟ :24:نقل قول:
نه داداش ، تست سرعت دانشگامه، اگه open in new tab ham bzani میبینی که از سایت speedtest گذاشتمو خودم آپلود نکردم .نقل قول:
قبولت دارم داداش. فتوشاپ رو شوخی کردم :31: آخه همچین سرعتی تو ایران ندیده بودم کف کردم یکم :9:نقل قول:
دوستان سرعت دانلودتون توی شب با 512 چقدره.سرعت متغیر یا میانگین بگید ممنون میشم :11:
احیانا واسه عید ولادت هدیه نمیده پارس ؟
کسی خبر دقیق نداره ؟
من یه کوچولو شارج دارم برا چند روز دیگه شارژ کردم زورم میاد برا همین چند روز که مونده این قرارداد تموم بشه برم یه گیگ بخرم !
مینونیم نامه بنویسیم , پتنشن امضا کنیم و ... شما مرد عمل باش برادر من تمام راه ها رو پیشنهاد میدمنقل قول:
نه دیگه دقت نمی کنی شما !نقل قول:
رحلت، ولادت رو خنثی میکنه و در نتیجه هدیه ای هم در کار نیست! : دی
بعدش هم ؛ شما دعا بفرمایید از حجممون نزنن ! هدیه نمیخواد بدن ! والا !
و
یادش بخیر قبلنا فقط شبا سرعتمون 3-4 کیلوبایت بود ! الان قربونش برم روزهاش شده 400-500 بـایت ! مــاشالا چشم حســود پارس کور اصــن ! :|
من قبلا هم گفتم حالا که فایده نداره ولی همیشه شب ها از حجم من کم میشه یعنی مثلا من شبا ساعت 1 به بعد دانلود میذاشتم تا مثلا 3 . بعدش میدیدم اصلا دانلود رایگان ندارم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین چند روز قبل هم همینجور شد .
هر دفعه هم زنگ میزنم میگم یه جور میپیچونن ، واقعا ها داشتم شاخ درمیاوردم به من میگه شاید شما اشتباه میکنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!! من نیمه شب بیدارم میگه شما اشتباه میکنی ؟!! بهش گفتم ازون حرفا بود دیگه. خفه شد هیچی نگفت !
خدا ازشون نگذره . من که راضی نیستم .
شما نماینده ی من ، هر کاری میخای بکنی ما پشتتیم ، پیشنهاد بده ، ما هممون مرد عملیم !نقل قول:
همه ی کسایی که اینجان مطمئنا حمایتت میکنن.
فقط من ارومیه ام ، فک نکنم بتونم جایی رو امضا کنم !
هه هه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون خنثی کردن رو خوب اومدی :7:
سلام.من 512 دارم مرکز مخابراتمم هجرته شبا میانگینه سرعت 40 تا 45 بد نیست.
چرا پارس دیگه گزارش مصرف روز قبلو نمیده؟یعنی از 48 ساعت به قبل گزارش مصرف میده.دیگه داره اعصابم میریزه بهم.اهه.بچه ها برید توی سایت پارس شکایت بزارید شورشو دراووردن:4: