محدودیتی در کار نیست !نقل قول:
هر چه قدر می خواید استفاده کنیـــد .
Printable View
محدودیتی در کار نیست !نقل قول:
هر چه قدر می خواید استفاده کنیـــد .
برا من هم همینطوره ولی میتونی اطلاعات دقیق رو با این روش که میگم بگیری:نقل قول:
میری همون جا که میزان مصرف رو نشون میده و به صورت دستی اون جایی که نوشته از تاریخ رو میذازی روی روز گذشته یا دو روز گذشته(یه بازه کوتاه) مثلا امروز که 26ام هست باید بداری مثلا روی 24ام .اون قسمت که نوشته تا تاریخ رو هم دست نزن .حالا صدور گذارش رو بزن اطلاعات دقیق رو میده.
آقایون کسی مودم جیبی نداره؟؟؟؟؟ نمیدونم چجوری باید به ی دکل دیگه وصل بشم لطفا کمک کنید
شما پست من رو دیدید؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براتون گفتم که شما اصلا در منطقه تحت پوشش نیستید و هیچ آنتی پیدا نمیشه که بخواهید تغییر بدید.
------------
بله.شنبه تماس گرفتم با نزدیکترین نمایندگی یکیشون که گفت ما استرداد نداریم.دومی هم گفت میام همونجا تست میکنم سالم باشه 110(قیمتی که نمایندگی میخواست برداره)من بالاتر درنظر دارم.مودمم کاملا سالمه.نقل قول:
سلام دوستان ب قول دوستمان مبین نت مردمو خر فرض کرده
کسانی که مشکل سیگنال یا پایین بودن سرعت دارن یا قطعی اینترنت دارن به سایت سازمان تنظیم مقررات وارتباط رادیویی برن اونجا در خواست شکایت کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 60 روزی هست سیگنال ندارم کسی نیست یه جواب قانع کننده به ما بده
کاری که این شرکت با من کرد رو اینجا میگم تا دوستانی که میخوان باهاش قرارداد کوتاه و مخصوصا بلند مدت ببندند در جریان قرار بگیرند
بعد از 2 سال مشترک بودن سرعت دانلودم با اشتراک 1مگ رسید به 10 کیلوبایت بعد از 1-2 هفته تماس و شنیدن اراجیف همیشگی مبنی بر اینکه ویندوزت چیه ؟!:n04: و ... آخر از طرفشون اومدن و دیدن سیگنال تقریبا قطع شده ! بعد معلوم شد کلا BTS منطقه جابجایی داشته و من موندم و قرار داد 6 ماه 1 مگ با سرعت 10 کیلوبایت دانلود !
1 ماه هم با این کارها گذشت تا درخواست پس گرفتن پولم رو دادم که گفتن فقط پول حجم باقی مانده رو میدن و مودم هم چون قدیمی هست بابتش چیزی پرداخت نمیشه ! دیروز بعد از گذشت 1 ماه و 6 روز تماس گرفتم که پس چرا پول رو به شماره کارتی که گرفتند واریز نمیکنند که بهم گفتند این "پروسه" 3 ماه طول میکشه !!!
یعنی قرارداد رو یک طرفه فسخ کردند و حالا پول رو هم پس نمیدند ! آدم اینها رو که میبینه برای دزد و زورگیر و راهزن احترام قائل میشه
توو اهواز منظقه "کمپلو" چندتا از بچه ها دقیقا همین مشکل رو داشتننقل قول:
بخاطر همین من خودم قبل اتفاقات رفتم با ایرانسل عوضش کردم
من که بدون التماس به مبین زرت و مبین فرت مودمم رو به یه اشنا فروختم و از اونجایی که قیمت ها دوبرابر شدن مودم رو به 70 درصد قیمت فعلی و بیشتر از قیمتی که خریده بودم برد و کلی هم سود کردم هم سر پول خریدش هم سر این که دیگه شب کابوس مبین زرت رو نمیبینم.فقط تنها اشکالش این بود که لامصب حاضر نشد تغییر مالکیت بده و هر خلافی که باهاش بکنه پای من گیره :n19:نقل قول:
شما کدوم شهر و منطقه هستی عزیز؟نقل قول:
تست ساعت رایگان، شهرک نفت اهواز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهواز---> چهارصد دستگاهنقل قول:
60 روز گذاشت ما خیری اینترنت مبین نت ندیدم قسمت پشتبیانی میگه مشکل اهواز برطرف شده یکی میگه برطرف نشد یکی میگه من براتو فروم پر کردم که مودم را پس بدی یکی میگه منطقه شما از پوشش مبین نت خارج شده یکی میگه دکلا اطرافه خونه شما خاموشه حالا معلومه ما باید به سازه که برقصیم ای بابا دیگه خسته شدم 100 بار تا حالا زنگ زدم پشتیبانی کسی گیر نمیاد یه جواب قانع کننده به ما بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برداشت من از این شرکت اینه اینا کلاهبردار هستن خلاص:n04:
خوشا به حالتنقل قول:
می خواستم نشون بدم هرچا که خراب شده برای شهرک نفت و کوی نفت خوب شدهنقل قول:
مبین نت بیشتر از اونکه تچهیزات جدیدی اضافه کنه تنها کارشون این بود که ارایش و جهت رادیوهاش رو تغییر داد تا از امکانات موچود استفاده بیشتری رو ببره و مناطق گسترده تری از شهر رو تحت پوشش بیاره.
این کار بعد از چند سال لازم بود مخصوصا تو مناطقی که رشد بیشتری داشتند. متاسفانه باعث شد بعضی از دوستان تو نقاط کور سیگنال قرار بگیرند.
عزیز بعضی از دوستان که میگی شامل هزاران کاربر در مناطق مختلف شامل لشکر. کمپلو. خشایار.سه راه. چهارصددستگاهنقل قول:
همونطور هم که از تو نقشه مشخصه همه کاربرای این مناطق مشکل ندارند. فقط اونایی که تو نقاط کور هستند این مشکل رو دارند. خود دوست مون هم می گفتن که با سیگنال ضعیف از 400 دستگاه به دکل کمپلو وصل میشن.نقل قول:
من 1 سال از وايمكس استفاده ميكردم اما الان جايي خونه خريدم كه متاسفانه سرويس دهي نداره
مودم bm632w بعلاوه شش ماه اكانت 512 12 گيگ دارم
كسي خواست اهدا كنم پيام بده
ناقابل 250ت
من تعجب میکنم چطور از اونجا به دکل کمپلو وصل میشن من خودم در منطقه لشکر هستم انتن به زور دارمنقل قول:
فکر نمیکنم مشکل شما به همین راحتی حل بشه.اگه امکان گرفتن adsl داری این کار رو بکن وگرنه باید مودم بیرونی بگیری تا براحتی به بهترین دکل متصل بشی.نقل قول:
فاصله خیلی مهم نیست برد وایرلس و وایمکس خیلی زیاده احتمالا ایشون در ارتفاع دارن استفاده میکنن وگرنه همچین سیگنالی نداشتن چون در ارتفاع 30 متری و بیشتر از سطح زمین در صورتی که مانعی وجود نداشته باشه من دیدم که تا فاصله ی هوایی 50 کیلومتری هم میشه سیگنال داشت ولی اگر ارتفاع کم باشه حتی با مودم بیرونی هم شاید تا سه چهار کیلومتر بیشتر برد نداشته باشه..نقل قول:
مودم بیرونی که فروشش متوقف شده مگر اینکه دست دوم گیر بیاره که در اینصورت صد در صد صاحب اول و اخرش خودشه و میمونه رو دستش اونهم بالای 300 قیمت داره دست دومش گذشته از اینها مودم بیرونی از لحاظ گیرندگی تفاوتی با مودم داخلی نداره فقط چون در ارتفاع قرار میگیره سیگنال بهتر میشه همین.:n19:نقل قول:
سلام دوستان
وقتتون بخیر
دوستان چند تا سوال داشتم در مورد مودم جیبی مبین نت :
1-این نواحی تحت پوشش به روز هست.؟؟... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
2-اون نواحی که دورش خط کشیده چی هست؟پوشش میده تو اون نفاط؟مثل میدان آزادی تهران ؟ آزادی خط میده؟؟
3-میشه بفرمایید به طور متوسط سرعت متوسط دانلود با مودم جیبی مبین نت با سرعت طرحهای 512 و 1024 و 2048 چنده؟مثلا همون حوالی ازادی؟
4-خیلی ها هستند توی اینترنت مودمشونو میفروشند.من اگر بخوام یکدونه دسته 2 بخرم اگر به نام طرف باشه و سند تغییر نکنه مشکلی پیش نمی آد؟حضور شخص الزامی هست برای تغییر سند؟من تهران باشم و طرف مشهد چطور میشه اون وقت؟
5-برای خرید طرح 2048 باید کپی کارت دانشجویی داشته باشی؟فقط کپی اش؟
6-به فرض من یک طرح میخرم 512 یک ماهه.بعد از 4 روز میشه تبدیلش کنم به 2048؟
خیلی خیلی ممنونم
1. تقریباً به روز هستنقل قول:
2.توی اونجایی که خط کشیده و سبز پر رنگ هست خوب آنتن میده و با جیبی هم میشه اینترنت گرفت بیرون خط که سبز کم رنگ هست آنتن ضعیف هست و ممکن هست که با جیبی نتونید وصل شید. مثلاً میدون آزادی توی سبز کم رنگ هست و احتمالاً نمیتونید با جیبی وصل شید. برای استفاده خوب در اون نقاط باید از مودم بیرونی استفاده کنید.
3.توی ساعات غیر رایگان: 512:64KB 1024:128KB 2048:256KB در ساعات رایگان هم حداکثر سرعت این هست ولی ممکن هست کمتر هم بشه و با قطعیت نمیشه گفت.
ای بابا کاریش نمیشه کرد نه دکلا درست میشننقل قول:
نه مودم را پس میگیرن :n22:
دوست عزیز خوده پشتیبانی بهم گفت در حالی که 3دکل نزدیک خونه ما خاموش هستنقل قول:
دوستانی که مشکل دارن با مبین نت مخصوصا توی اهواز خودتوت را خسته نکنید مبین نت کاری واسه مشکل شما نمی کنه 2راه داری یه بی خیال مبین دزد میشه میری سراغ adsl2نقل قول:
یا شکایت به سازمان تنظیم مقررات وارتباط رادیویی شدیدا برخورد میکنه با شرکتای سیرویس دهنده اینترنت
برو به این سایت
دوستان لینکی که دوستمون گذاشتن خیلی راحته، یه فرمه که میتونین پر کنین و شکایت فرستاده میشه نیاز به کار خاصی نیست (من قبلا ایمیل میزدم) باور کنید اگر تعداد شاکیها زیاد بشه اتفاقای خوب میافته اینکه صرفا بگیم مبیننت فلان کرد و بهمان کرد و ... هیچی درست نمیشه. اینهمه پول میدیم حقمون رو میخوایم...نقل قول:
دوستان عزیز شکایت 1 نفر 2 نفر فایده نداره حداقل باید 10 الی 15 نفر باشیم
مطمئن باشید ضرر نمی کنید
کدوم یک از طرح های نامحدود مبین نت خوبه بگیرم ؟؟؟ دوستانی که استفاده کردن از نامحدود مبین یه راهنمایی کنن ممنون
اصلا به سمت طرح های نامحدود 24 ساعته با ضریب اشتراک 1 به 10 نرو سرعت در حد دایل اپ هست و دور ریختن پول ولی نامحدود های اداری از 8 صبح تا 8 شب سرعتشون خوبه و ضریب اشتراکشون هم ا به 4 هستنقل قول:
نامحدود اداری بعد از ساعت 8 شب چی قابل استفاده نیست ؟؟؟؟
بعد از ساعت 8 شب اینترنتتون قطع میشه.نقل قول:
کسی اینجا هست که DNS به 5.201.138.5 تغییر کرده باشه؟
همه اهواز اینطور شده چند نقطه شهر تست کردم.نقل قول:
دوستان من زدم فرکانس های توی مودم رو حذف کردم ، الان یادم نیست چی بود
یکی لطف کن اون فرکانس ها رو که ۲ تا ۲ تا بود رو اینجا بزاره
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
تا اونجا که یادم میاد اینا بودنقل قول:
345900-355900
334900-344900
کلا فرکانس وایمکس ایران3.4 تا 3.6 کیلو هرتز(khz) هستش شما همین رو بزنی خودش پیدا می کنه
AB ---> 3449000-3459000نقل قول:
CD---> 3549000-3559000
ارش یه صفر کم گذاشتی
دست گلتون درو نکنه ، مرسی آرش جان و دوستان گل دیگه که جواب دادن
الان زدم اوکی شد
مرسی دوستان
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
قیمت مودم کله قندی استفاده شده برای فروش چقدره؟