مودم صفحات زیادی داره که تنظیم بشن منظورت کدوم صفحستنقل قول:
تو 95 درصد موارد چراغ dsl ثابته
مودم هم تندا d152 هستش
از کدوم یک از این قسمتا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مودم صفحات زیادی داره که تنظیم بشن منظورت کدوم صفحستنقل قول:
تو 95 درصد موارد چراغ dsl ثابته
مودم هم تندا d152 هستش
از کدوم یک از این قسمتا ؟
شما وقتی اینترنت قطع میشه تایم اوت می ده؟نقل قول:
اول تایم اوت میده بعد دیستنشین نات ریچبل یا همین چیزی بعد پینگ میادنقل قول:
اینم بگم جدیدا امتحان کردم وقتی این مورد پیش میاد یعنی تایم اوت ، اگر بلافاصله دیسکانکت کنم و دوباره کانکت بازم باید مراحل قبل طی بشه یعنی پینگ به اولین سرور Isp رو faild یا همچین چیزی میزنه
بعد که چند تا زد کانکت میشه یعنی چه دستی دیسکانکت کنم چه بذارم خودش مجدد وصل شه فرقی نمی کنه و باید این زمان طی بشه
اقا پویا من منتظر جوابتون هستم ضمنا یه سوال دارم مودم شما پس از روشن کردن چند دقیقه طول میکشه تا کانکت بشه؟مال من اوایل 2 دقیقه زمان میبرد اما الان چند وقته که 4 تا 5 دقیقه ای زمان میبره تا کانکت بشه اینترنتم پارس انلاین هست!به نظر شما مودمم مشکل پیدا کرده؟؟؟!!
از مشخصات خطت توی مودم عکس بذارنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
ببخشید سوالتون رو ندیده بودم.
بله با آپدیت از بین میره. شما از کانفیگش عکس بگیر که همه چیز رو مثل اولش برگردونی. بعد از آپدیت کردن بهتره یکبار Factory Reset کنید این رو من نمیگن خود شرکت سازنده میگه.
در مورد گارانتی هیچ ربطی نداره که چون از کیفیت محصولاتش مطمئن هست سه سال گارانتی می کنه یعنی میشه گفت شاید اون هم شاید 0.00000000001% به خاطر این باشه. ولی بیشتر به خاطر تبلیغات هست. به فرض خود من بین این دو مودم
1- 8968 سه سال گارانتی به فرض 170000 تومان
2- 8968 یک سال گارانتی به فرض 160000 تومان
مورد یک رو انتخاب می کنم چرا چون اولی تا سه سال گارانتی داره با اینکه 10 هزار تومان گرونتر هست ولی باز هم به نظرم می ارزه.
اما وقتی پاتون به شرکت باز بشه برای گارانتی انقدر می پیچونند قضیه رو که آخر شما باید بهشون خسارت هم بدی :n02: اغلب زیر بار نمی رند که به گارانتی مربوط میشه و میگن شما فلان کار رو کردی و از شرایط گارانتی خارج شده یا اینکه قبول می کنند ولی درست حسابی کار انجام نمی دهند.
یک خاطره از گارانتی براتون بگم البته بی ربط هست به مودم. زمانی که مادربورد خریده بودم مشکل داشت بردمش گارانتی اول که حدود 2-3 هفته طولش دادند بعدش تماس گرفتند گفتند هیچ مشکلی نداره بیا بگیرش من هم رفتم اونجا مسئول اومد که جلو خودم مادربورد رو تست کنه. اول بگم که مانیتورش به سمت خودش بود و طوری نبود که من ببینم بعد یارو اومد قطعات رو گذاشت روش ولی کارت گرافیک نزاشت روش گفت خب درسته کار می کنه ویندوز اومد بالا گفتم بدون کارت گرافیک اومد بالا ؟ :n13: نمی دونم من رو احمق فرض کرده بود یا اصلا احتمال نداده بود که اسلات کارت گرافیکش خراب باشه. :n24: خلاصه بعد کارت گرافیک رو گذاشت روش و تست کرد و خوشبتانه مشکلی هم نداشت واقعا. البته بعد از 2-3 هفته معطلی !
ولی اون شرکتی که گفتید رو نمی دونم خدمات پس از فروشش چطوریه نمی شناسم شاید خیلی خوب باشه شاید هم نه.
راستش تا حالا دقت نکردم چقدر طول می کشه ولی مثلا من کامپیوتر رو روشن می کنم و مودم رو باز می کنم تا ویندوز (8.1) بالا بیاد یک 10-15 ثانیه بعدش مودم وصل میشه. همون حدود 2-3 دقیقه طول می کشه.
اون موقع که 2 دقیقه طول می کشید هم از همین پارس آنلاین اینترنت داشتید ؟ چون معمولا آی اس پی های مختلف سرعت کانکت شدنشون فرق می کنه. خط تون جدیدا نویز پیدا نکرده ؟
برای این مورد هم آپدیت کنید شاید درست بشه. کلا باید آپدیت کنید :n02:
ولی بعید می دونم از مودم باشه فقط در صورتی که اون داغ شدن مشکلش واقعا از مودم باشه ممکنه به همون خاطر این مشکل رو هم پیش آورده باشه.
دوست عزیز اگر از بنده سوالی داشتید پی ام بدید بهم چون اونطوری زودتر می بینم پیام تون رو ولی اگر سوال کلی داشتید همینجا بپرسید که دوستانه دیگه هم راهنمایی تون کنند :n16:
این دقیقا اون چیزیه که در موردش صحبت می کنم
و احتمالا 99 درصد هم به خود isp مربوطه :n15:
در حین پینگ اگر 172 یا 192 پینگ بشه یعنی شما ارتباطتون با مرکز ISP قطع شده و مودم در اون زمان داره داخل خودش پینگ میکنهنقل قول:
اما اگر بزنه request timed out یعنی ارتباط شبکه برقراره اما ارتباط با سرور یا اون سایت برقرار نیست.( زمان پینگ کردن یک سایت ، در هر بار از یه مقداری که بگذره این پیغام میاد. یعنی زمان درخواست تموم شده)
این میتونه بخاطر نویز بالا باشه ، یا خود ISP یا خطوط منطقه ای و... ( خیلی ناجوره:n04: )
اون 172 مودم نیست سرور اول یا آ ی پی اول iisp هستش کلا رنجش مربوط به isp یهنقل قول:
نویز هم در حد متوسطه یعنی اعداد بالای 15 هستش
این قسمتی از نتیجه tacert هستش
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\sh>tracert 8.8.8.8
Tracing route to google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms Tenda.Home [192.168.1.1]
2 40 ms 40 ms 40 ms 172.16.18.26
3 40 ms 41 ms 47 ms 172.16.18.25
4 41 ms 40 ms 40 ms 172.16.30.1
5 121 ms 83 ms * 10.21.252.150
C:\Users\sh>
موردتون خیلی عجبیه!! ولی اگر از مرکز مخابراتی یا ISP باشه اونطوری که میگید هر چند دقیقه DC میشه خیلی عجیب ترهنقل قول:
شما از قسمت wan service گزنه add رو بزنید و یه عکس بذارید (البته بعد از تنظیم کردن)
و اینکه با پشتیبانی در این مورد صحبت کردید؟
اون 172 که داره باهاش پینگ میگیره گیت وی ایشون هست که من فکر کنم این ISP ایشون چند تا گیت وی باید داشته باشه ولی این گیت وی برای ایشون درست کار نمیکنهنقل قول:
آقای محسن عزیز شما از اون صفحه ای که گفتم عکس بذاری یه گزینه باید باشه به اسم Default Gateway یا Default route اون رو غیرفعال کن و این آدرس رو بزن @@نقل قول:
172.16.18.25
اقا پویا کانفیکیشن رو از کدوم قسمتش پیدا کنم؟شما که زمان کانک شدن مودمتون رو 10 تا 15 ثانیه اعلام کردید چطور 2 تا 3 دقیقه طول میکشه؟ میتونید یک تایم دقیق از کانک شدن مودمت بگیری؟کلا از پارس انلاین سرویس می گیرم مال شما چه شرکتیه؟ اوایل زود کانک میشد اما حال 4 تا 5 دقیقه طول میکشه؟!!از کجا متوجه بشم که خطم نویز داره؟من از اپدیت میترسم چون خیلی جاها توصیه نمیکنند چون ممکنه مودم از کار بیفته؟به نظر شما قطعه ای مثل کارت گرافیک که دمای اون تا 90 درجه میرسه ولی اسیب نمیبینه شاید مودم من که گرماش به مراتب ازش کمتره مشکلی براش اتفاق نیفته و با همین وضعیت کار بکنه احتمالش هست؟؟
نقل قول:نقل قول:عجیبه.نقل قول:
همیچین چیزی ندیده بودم :n13:
مودمتون چیه؟ تندا؟؟
آی پی سرور ISP رو چرا شما باید تو پینگ شما بیاد؟ فکر میکنم بخاطر این میتونه باشه که DHCP شما غیر فعاله. درسته؟ که مستقیماً از ISP آی پی میگیره.
البته موقع اینکه ریکویس بفرسته دیتا نگیره شاید این مورد پیش بیاد.
خوشبختانه من تا حالا برام همچین اتفاقی نیفتاده.:n02:
ویرایش:
( درسته. 172 و 10 رنج آی پی ایرانه که اینجا احتمالا منظور همون ISP هست)
عجیب نیس!!نقل قول:
فکر کنم ISP ایشون مخابرات هست (فکر کنم این رنج گیت وی مال مخابراته)
شرکتها گیت وی هایی برای خودشون تعریف میکنن که از اون طریق کاربر رو به نت وصل کنن ولی گاهی وقتهای ایرادهایی براشون پیش میاد که ممکنه از طرف مرکز مخابراتی یا حتی خود ISP باشه که کاربر نتونه به نت وصل بشه
الان تو اون عکس بالایی اگر با خود مودم پینگ میگرفت یعنی نتش کلا قطع شده بود و چراغ لینک نداشت ولی وقتی داره با گیت وی پینگ میگیره یعنی به ISP وصل هست ولی اون گیت وی دچار مشکل شده و نت نداره و باید گیت وی رو دستی عوض کرد
متاسفانه یا خوشبخاته من تا حالا با این مشکل برخورد نکردم ( مخابرات هم دارم) گیت وی هم رو حالت اتوماتیک هستنقل قول:
البته وقتی از روی حالت اتوماتیک خارج میکنم آی پی رو 2.177.128.1 این تعریف کرده . که میشه تغییرش داد.
اما اگر این گیت وی توسط مخابرات تنظیم شده باشه ، با تغییر دادنش امکان داره ارتباطمون با ISP قطع بشه.
نه؟:n13:
پس خیلی خوش شانسی !! من انقدر بلا سرم اومده سر این اینترنت که نگو :دی( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
درسته اگر گیت وی رو تغیر بدیم قطع میشه ولی منظور من دادن هر IP دلخواه نبود !! چون همونطور که گفتم شرکتها حداقل 2 تا گیت وی دارن تغیر دادن اون به اون یکی بود
مثلا های وب یا شاتل فکر کنم 4 تا گیت وی مختلف دارن ! یا مخابرات خود من 2 تا داره
به isp گفتید؟نقل قول:
من منتظر پاسختون هستم اقا پویا؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این تنظمیات اعمال شده
بله باهاشون صحبت کردم
یه سری مورد گفت که user side بودن همشون و این در حالیه که مساله حتما به خود isp بر میگرده
تو مودم قبلیم میشد عوض کرد اما تو این تندا نمیشه عوض کرد یا حداقل من بلد نیستمنقل قول:
این عکس از صفحه دیفالت گتوی هست چیزی برای عوض کردن نداره
و اینم عکس از استاتیک روت ، چه چیزی باید تو اینا نوشت ؟ این همونه ؟
تندا هست و 2 روزه خریدمنقل قول:
با مودم tplink قبلیم هم همین مشکل بود
مشکل صد درصد از isp هستش
بله بهشون گفتم و اون شخص که سرپرست فنی شون هست هم چیزی به ذهنش نرسید !نقل قول:
یا شاید حوصله نداشت:n15:
راستی isp مخابرات نیست
اسمش حسابگره و شرکت حسابگر نماینده رسمی شرکت انتقال داده های رهام داتک
والا من تا حالا فقط یه بار از تندا استفاده کردم و دقیقا نمیدونم از کجا میشه گیت وی ست کردنقل قول:
ولی یکم اینور اونور کنی میتونی خودت دستی تنظیم کنی
البته یه کار دیگه هم میشه کرد که نمیدونم جواب بده یا نه
از تنظیمات کارت شبکه تو سیستم از IPV4 شما خودتون دستی گیت وی رو اون مقداری که گفتم قرار بدید و یک بار برای اطمینان مودم رو خاموش روشن کنید
خود isp می تونه گتوی من رو عوض کنه ؟نقل قول:
نه نمیشه شما خودتون باید عوض کنیدنقل قول:
مساله اینکه اگه تنظیمات رو دستی کنم اونوقت ارتباط کامپیوتر با نت قطع میشهنقل قول:
چون dhcp ، on هستش
lچند تا سیستم الان به مودم وصله یا فقط با یه سیستم از مودم استفاده میکنید؟نقل قول:
اگر یه سیستم باشه میتونید از تنظیمات کارت شبکه تنظیم کنید ولی اگر چند سیستم و گوشی باشه باید از خود مودم تنظیم کنید
سلامنقل قول:
شما که صفحه مودم رو باز کنی همون صفحه اول، اولین جدول یعنی همون قیمت DSL مشخصات خط تون هست ازش عکس بگیرید تا بهتون بگم نویزش چطوریه.
برای تنظیمات هم قسمت Network رو که کلیک کنید Wan Settings به طور پیش فرض فعاله همون جا گزینه Edit رو بزنید تمام مشخصاتش میاد. ازش عکس بگیرید.
اگر می دونید بعد نمی تونید دوباره تنظیمش کنید بهتره آپدیت نکنید ولی تنظیمش اصلا سخت نیست. از قسمت Quick Setup هم می تونید خیلی راحت تر تنظیمش کنید یا حتی با سی دی مودم خیلی راحت می تونید تنظیمش کنید.
من های وب هستم. نه دوست عزیز اگر Firmware مربوط به خودش رو درست نصب کنید بهتون قول میدم هیچ مشکلی پیش نمیاد.
کارت گرافیک با مودم فرق می کنه نمیشه مقایسه کرد بعضی از قطعات باید تو دمای بالا کار کنند پس مشکلی براشون پیش نمیاد ولی بعضی از قطعات دماشون باید کم باشه و اگر زیاد بشه مشکل براشون پیش میاد.
در هر صورت باید بررسی بشه ببینید دماش طبیعی هست یا نه. می تونید ببرید گارانتی دستگاه رو شاید واقعا مشکل داشت و قبول کردند براتون عوض کنند
تیک Enable Fullcone NAT رو بردارنقل قول:
اقا پویا نگفتید مدت کانکت دقیق مودم شما چقدر هست؟ضمنا میتونید دما سنج رو روی مودمت با وایرلس روشن بزاری ببینی دماش چقدر هست؟
من منتظر جوابتون هستم!!!
مدت کانکت عرض نکردم 10-15 ثانیه هست. گفتم وقتی مودم و کامپیوتر رو با هم روشن می کنم حدودا 10-15 ثانیه بعد از اینکه سیستم بیاد بالا اینترنت وصل شده. راستش دقیق تست نکردم دفعه بعد اگر یادم بود دقیق تست می کنم.نقل قول:
دماسنج هم الان پیشم نیست بزارید اون رو هم تست می کنم نتیجش رو میگم.
SNR آپلودتون خیلی پایینه و Line Attenuation ـش خیلی بالاست. شاید همین مشکل ساز شده باشه. شما تمام دستگاه ها (تلفن، فکس و...) رو از خط جدا کن و یکبار بدون اینکه نویز گیر وصل کنی به مودم یعنی مستقیم سیم تلفن که میره برای مودم رو به دوشاخه وصل کن و وصلش کن به پریز تلفن تست کن بین اون عدد که الان 6.1 هست و اون که 56.9 هست چند میشه مقدارشون. البته Attenuation به فاصلتون تا مرکز مخابراتی بستگی داره. و یکبار هم همین تست رو با نویزگیر انجام بده و در هر دو حالت از همون صفحه دوباره عکس بگیر اینجا بزار.
من پارس دارم tplink 8968 هم دارم 2 دقیقه طول میکشه کانکت بشه مودم. من به آخرین ورژن آپدیت کردم البته که شما آپدیت نکردینقل قول:
گوشی هم هست که طبیعتا دیگه نمیشه از تو شبکه ست کرد و باید مودم باشهنقل قول:
مودم هم حقیقتش نمی دونم چطوره
حالا شنبه دوباره با سرپرست فنی isp حرف میزنم ببینم چه میگه
اقا لئونارد ورژن دستگاه شما چنده؟
اقا پویا به نظر شما گرمای مودم به خاطر نویز زیاد هست؟و این مقداری که فرمودید استانداردش باید چند باشه؟مثلا مال شما چنده؟ضمنا من یک سیم تلفن رو به صورت روی کار از اتاق خواب دیگه کشیدم اوردم به اتاق خواب خودم (چون اتاق خواب من پریز تلفنش خرابه )و بعدش به اسپلیتر خود مودم وصل شده و از خروجی اسپلیتر وصل شد به مودمم!ضمنا از دیگر خروجی اسپلیتر که مخصوص خروجی تلفن هست وصل کردم به تلفنم اوایل تلفن کار میکرد ولی الان اصلا کار نمیکنه!!مشکل از تلفن نیست چون چک کردم جای دیگه!به نظر شما علت این مشکلات چیه؟؟
نه اصلا نویز ربطی به گرما نداره این رو برای زمان کانکت گفتم. شما بهتره روی یک پریز تلفن و مودم رو باهم وصل نکنی. من مشخصات خطم رو توی تاپیک اسپیدتست گذاشتم صفحات آخرش رو چک کن می بینی. شما با یک پریز سالم مودم رو تست کن ببین چه تغییری می کنه.نقل قول:
استاندارد خاصی هم نداره مقدار SNR هر چی بیشتر باشه بهتره Line Attenuation هم هرچی کمتر باشه بهتره. تو تاپیک نویز خط این مورد نویز رو پیگیر باشید و پست اول اون تاپیک رو بخونید متوجه مقادیر مناسب SNR و Line Attenuation خواهید شد.
احتمالا اشکال از سیم کشی هست چون دانلودت با اینکه 4 مگ ولی SNR اش خوبه ولی آپلودت خیلی کمه.
برای این مورد نویز تو اون تاپیک که مربوط میشه به نویز پیگیر باش ولی گرمای مودم رو اگر طبیعی نیست حتما ببر گارانتی بعد بهشون بگو خودشون هم برات آپدیتش کنند.
موفق باشید
اخه من شهرستان هستم و نمیتونم ببرم گارانتی؟راستی گرمای مودم خودت رو اندازه گیری کردی؟ضمنا من خیلی وقته تلفن رو قطع کردم!راستی نگفتی چرا تلفنم از خروجی اسپلیتر کار نمیکنه؟
ضمنا ادرس تاپیک رو میدی؟؟
شمااین مودم روازکجاوچطوراپ کردی یه توضیح میدی؟نقل قول:
راستش من دماسنج نزدیکم نیست که دماش رو اندازه بگیرم.نقل قول:
احتمالا یا جایی رو اشتباه کردید یا اتصالات تون مشکل داره البته از نویز بالا خط هم می تونه باشه.
شما باید تلفن رو بزنید به قسمت تلفن و مودم رو هم به قسمت مودم و اون سر اسپلیتر رو هم وصل کنید به پریز. البته اسپلیتر با مایکروفیلتر فرق می کنه این رو هم در نظر داشته باشید. این هم آدرس اون تاپیک که برای نویز خط هست:
اگر مودم تون ورژن 1 هست لینک آخرین Firmware رو از سایت شرکت سازنده چند صفحه قبل قرار دادم. دانلودش کنید و Extract اش کنید با وین رر یا هر چیز دیگه ای و در تنظیمات مودم SystemTools و FirmwareUpgrade رو بزنید و انتخابش کنید و آپگرید رو بزنید. البته دقت کنید اگر ورژن یک نیست دستگاه تون حتما برید از سایت سازنده Firmware مربوطه رو پیدا کنید. ورژن مودم رو هم اگر زیر مودم رو نگاه کنید روی یکی از همون برچسب ها نوشته شدهنقل قول:
موفق باشید
Firmware Version:0.6.0 1.3 v0005.0 Build 131226 Rel.33881nنقل قول: