من واقعا نمیدونستم. ممنون که یه مطلب یادم دادیدنقل قول:
كلا هارد باعث بن شدن تو لايو نميشه اگه هك شده هم بزاري مشكلي نداره.
من واقعا نمیدونستم. ممنون که یه مطلب یادم دادیدنقل قول:
كلا هارد باعث بن شدن تو لايو نميشه اگه هك شده هم بزاري مشكلي نداره.
نمی دونم می دونستید یا نه، ولی مودم مبدل وایمکس به wi-fi به بازار اومد، حالا با داشتن یه اشتراک وایمکس می تونید یک اکسس پوینت ایجاد کنید و تمامی وسیله هاتون رو وایرلس به اینترنت وصل کنید،نظیر کنسول بازی ، موبایل،لپ تاپ،تلویزیون،بلوری پلر و....
هارد لپتاپ داخل هارد ایکس باکس هست .:46:نقل قول:
میان یکی از این هاردارو میزان تو قاب هارد ایکس باکس
اره میدونم. اخه گفتم شاید NAND مخصوص داشته باشننقل قول:
هارد لپتاپ داخل هارد ایکس باکس هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میان یکی از این هاردارو میزان تو قاب هارد ایکس باکس
سلام بچه ها
من می خوام برای کنسولم هارد بخرم
اگر میشه بگید چه طرفیت هایی و چه چه قیمت های داره ؟
سلام. متوسط تیرنشون ۱۲۰ گیگ هست ۷۵ تومننقل قول:
سلام بچه ها
من می خوام برای کنسولم هارد بخرم
اگر میشه بگید چه طرفیت هایی و چه چه قیمت های داره ؟
نقل قول:
میشه دقیق تر بفرمائید آخه من شندیم 250 هم هستش
میشه لطفا کلا بگید چه هاردهایی با چه ظرفیتی هست و قیمتشون چنده ؟
نمیشه hard laptop رو xbox گذاشتنقل قول:
nand مخصوص داره
سلام. رو چشمنقل قول:
میشه دقیق تر بفرمائید آخه من شندیم 250 هم هستش
میشه لطفا کلا بگید چه هاردهایی با چه ظرفیتی هست و قیمتشون چنده ؟
۲۰ گیگ ۳۵ تومن
۶۰ گیگ ۶۰ تومن
۱۲۰ گیگ ۷۵ تومن
۲۵۰ گیگ ۱۲۵ تومن
فقط هارد های لپ تاپی با مارک های WD و فوجیستونقل قول:
نمیشه hard laptop رو xbox گذاشت
nand مخصوص داره
آیا امکان داره فروشندگان هاردهای اوریجینال 360 رو ازش بردارن و این هاردارو بذارن بهش،موقع خرید از کجا میشه فهمید؟
نقل قول:
چرا نشه؟ خوبم ابن کارو می کنن
از جایی بگیر که امتحانشو پس داده باشه تا خیالت راهت باشه...
سلام
از اونجایی که مگس توی تاپیک مانیتور پر نمیزنه :31: و اینجا خیلی شلوغه، میشه برین اینجا و جواب منو بدین. فردا اگه خدا بخواد میرم مانیتور بگیرم :5:
ادرس :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5270936&postcount=613
سلام دوستان
مطمئن هستین که هاردهای شرکتی باعث بن شدن نمیشن ؟؟؟
سلام. اینجوری که معلومه باعث بن شدن نمیشهنقل قول:
سلام دوستان
مطمئن هستین که هاردهای شرکتی باعث بن شدن نمیشن ؟؟؟
سلام.
بنده یک دوستی دارم که قصد داره یا ایکس باکس بگیره یا پی سی. منتها نظرش بیشتر روی PC هست.دلیلش هم اینه که میخواد علاوه بر بازی کردن, بتونه تمام فرمت های ویدئویی برای تماشای فیلم رو هم انجام بده.
در همین مورد من امروز بهش گفتم اگه ایکس باکس بگیره هم میتونه بهترین بازی ها رو با کیفیت عالی انجام بده و هم اینکه میتونه باهاش فیلم ببینه. دوستم گفت ایکس باکسی که برای چندین سال پیشه نمیتونه فرمت های جدید رو ساپورت کنه که منم گفتم با آپدیت کردن ایکس باکس از طریق لایو میتونی تمام فرمت های ویدیوئی تا امروز رو پلای کنه مثل نرم افزار KMP.
سوال اصلیم اینه که آیا این مسئله امکان پذیر هست که بتونه با آپدیت کردن کنسول تمام فرمت ها رو مثل نرم افزار KM Player پلای کنه ؟؟
تقریبا ولی نه تا اون حد...نقل قول:
مثلا نمیتونه فرمت mkv رو اجرا کنه...
ولی در کل نسبتا کامل هست و جوابگو...:46:
یک سوال دیگه اینکه بدون هارد هم میشه رفت لایو و لایو بازی کرد ؟نقل قول:
بله که میشه!:31:نقل قول:
آقا داستان این هاردهای اوریجنیال با غیر اوریجنال چیه ؟
سلام به همه...قصد خريد Xbox رو دارم . از دوستان سه تا سوال داشتم . ممنون ميشم جواب بديد . 1- الايت بگيرم يا 360 ...؟ 2- گرافيك بازيهاش در حد PC هست ؟ 3- چي كار كنم كه 3 چراغه نشه؟ممنون از همه
الیت بگیرید بهتره ، سه چراغه الان دیگه افسانه ای بیش نیست . گرافیک بازی هاش هم خیلی خوب و قابل قبوله و PC که بتونه با اون گرافیک بازی رو اجرا کنه قیمتش از 800 یورو بیشتره .نقل قول:
ممنونم:11:
اما الان یه مطلب خوندم که منو به شک انداخت. نوشته بود سرعت اسلیم تو پردازش بیشتر از بقیه مدلهاست:18: حقیقت داره؟:13:
یه سوال دیگه : من کدوم ریجن رو باید بخرم؟
ممنون از کمکتون:10:
من اطلاع زیادی در خصوص این مورد ندارم اگر دوستان میدونن راهنمایی کنن ولی من این رونقل قول:
میخواستم بگم که در گرفتن کنسول اونم ایکس باکس هیچ شکی به خودت راه نده البته اگه یک
TV فول اچدی داری که چه بهتر در ضمن ریجن اکثر کنسولهای که وارد بازار ایران میشه همه اکثرا
PAL هستن شما هم هنگام خرید پشت جعبه کنسول پایین رو نگاه کن زده PAL و حتما همین ریجن رو بگیر
در ضمن الیت باشه و باید از یک جای معتبر بخری دیگه خیالت راحت واقعا میترکونه:8:
سلام نسخه جدید forza ماشین برای کنسول میاد ؟
اگه منظورت Forza Motorsport 4 هست ، توی سال 2011 میاد و زمان دقیق تر عرضه مشخص نیست.
فعلا که تو بعضی از تست ها سرعت load بازی ها و همچنین بالا اومدن Dashboard حتی کمتر هم گزارش شدهنقل قول:
در کل یکی هستن
سلام.....کسی میدونه فرمون xbox چنده؟ و از کجا میشه خرید؟
قیمتش 55 تومانه و تو مغازه های پاساژ لباف میتونی پیدا کنینقل قول:
اشتباه نمیکنی؟؟:18::18::18:نقل قول:
همه جا 120ته که!!:18::18::18:
بله همین قیمتهنقل قول:
برای PS2 هم 28 تومانه
این قیمت فروشگاه سونی هست تو لباف
دوستان می گم این ورژن xbox 360 تا کی معتبره؟
من یهو نرم بخرم بعد دو روز دیگه یه چیز متفاوتی بیاد کلا اینو از دور خارج کنه؟
(یه مثال میگم بهتر متوجه شین:یه دوستی داشتم بعد از سال ها ps 2 چهار ماه بعدش ps3 اومد ps2 رو از دور خارج کرد)
سلام...
باتری شارژی چند ساعت تو شارژ باشه کافیه؟ ( آخه شارژرم خودش وقتی باتری شارژ میشه خاموش نمیشه)
ممنون
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
نقل قول:
نترس با ورود کینکت و این x360 جدیده حالا حالا ها 360 رو بورسه... (حدالاق 4 سال )
سلام. خودم ندارم ولی یکی از دوستام میگفت ۱ تا ۱:۳۰ ساعت پر میشه حدودا ۱۵ ساعت هم باتری نگه میدارهنقل قول:
سلام...
باتری شارژی چند ساعت تو شارژ باشه کافیه؟ ( آخه شارژرم خودش وقتی باتری شارژ میشه خاموش نمیشه)
ممنون
دوستان یک سری لوازم 360 دارم از جمله دسته اصلی اگر کسی خواست به این تاپیک سر بزنه
با تشکر
کد:http://forum.persiantools.com/t165224.html
منظورتون از ورژن این نسخه به اصطلاح slim هست دیگه ؟نقل قول:
بار ها و بارها مسولین MS اعلام کردن تا نیمه دوم سال 2014 هیچ خبری از کنسول جدید نیست و سخت افزا قدرتمند 360 هم جواب گوی همه نیاز های بازار هست
بچه ها کسی برای این بازیه grid کد تقلبی چیزی بلده؟ خیلی سخته لامصب.اگه کدی چیزی نتونم پیدا کنم پاکش می کنم از هارد کنسول.
سلام .
میشه آدرس چند تا سایت رو به من بدید که بتونم بازیهای Xbox رو دانلود کنم و پولی هم نباشه و مهمتر از همه اینه که می خوام به روز باشه و جزء اولین سایتهایی باشه که اون بازی رو آپ کرده.
ممنون
نقل قول:
کد:At the main menu, select "Options", "Bonus Codes", then "Enter Code". Then, enter one of the following codes to unlock the corresponding car in Grid World and Raceday mode. Note: You must have $40,000 to start your own team to get the option to view and test drive the bonus cars.
- Drift cars Enter "TUN58396" as a code to unlock drift cars.
Stage 1 classic muscle cars Enter "MUS59279" as a code to unlock the Stage 1 classic muscle cars.
Buchbinder 320si Livery Enter "F93857372" as a code to unlock the Buchbinder 320si Livery.
GameStation BMW 320si Livery Enter "G29782655" as a code to unlock the GameStation BMW 320si Livery.
Micromania Pagani Zonda R Livery Enter "M38572343" as a code to unlock the Micromania Pagani Zonda R Livery.
Play.com Aston Martin DBR9 Livery Enter "P47203845" as a code to unlock the Play.com Aston Martin DBR9 Livery.
آقایون راست میگن کریسیس 2 رو 360 اجرا نمیشه؟ جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی همچین حرفی رو زده ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
سازنده: Crytek, Crytek UKناشر: Electronic Arts
موتور: CryEngine 3
سری: Crysis
پلتفرم: Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3
تاریخ انتشار: TBA 2010
ژانر: First-person shooter
مود: Single player, Multiplayer
رسانه: Blu-ray Disc, DVD
درجه: ESRB:Rating Pending
حالا صبر کن بیاد !!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361426