من چند تا فیلم امتحان کردم،کاملا رایگان بودنقل قول:
Printable View
من چند تا فیلم امتحان کردم،کاملا رایگان بودنقل قول:
دوستان من دیروز اومدم شاتل گرفتم ، بیت ریت مودم روی 12735 بود الان روی 4049 ، چیزی هم دانلود نکردم فقط چندتا سریال تو ساعت رایگان! فازشون چیه؟ چیکار باید بکنم؟ شنیده بودم شاتل محدودت میکنه نه که دیگه با 2 گیگ دانلود!
نه ديگه اينقد ديگه محدود نميكنننقل قول:
من روزى پنج گيك شده مصرف كنم ارت چهار هستم و محدود نشده سرعتش
شايد مشكل از خط شما باشه ياهم مشكل از شبكه باشه
محدود كه ممكن نيست شده باشيد با يكى دو گيگ استفاده
زنگ زدم 1525 میگه اینجا 16 مگ بسته شده خط شما ، مرکز مخابراتی کاشمر امروز اومده رو 4 مگ احتمالا اونا یا تعمیرات دارن یا مشکلی خوردن!نقل قول:
سرعت اسمی سرویس شما چند مگ هست؟نقل قول:
پشتیبانی شاتل 23089 هست! این شماره برای کجاست؟!نقل قول:
پشتیبانی خراسان رضوی ، مشکل بعد از ظهر حل شد گفتن داشتن پهنای باند افزایش میدادن که اینجوری شدهنقل قول:
سلام دوستان عزیز
یه نفر لطف میکنه وضعیت الان شاتل رو توضیح بده ؟
من میخوام آسیاتک رو جمع آوری کنم ولی نمیدونم کدوم شرکت خوبه .
در ضمن دانلود شبانه هم زیاد ندارم .
+ در ضمن سرعت دانلود سرویس های نامحدود قبل و بعد از محدود شدن چنده ؟
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید :):n12:
من تجربیات خودمو میگم امیدوارم بتونم کمکی کرده باشمنقل قول:
من الان پنج شیش ساله شاتل دارم یه مگ اکو شیش ماهه.سرعت دانلود روزانهو شبانم رو یه مگو دیویست کیلوبایته البته بعضی از دوستا با اکو 128 سرعت دانلودشونم از من بیشتره.در کل بستگی به شهرو منطقتون داره. اگه شبانه زیاد دانلود کنیو محدود بشی شبانه سرعتت میاد روی پونصد ششصد کیلو بیت بازم به دانلود بی رویه شبانه ادامه بدی سرعتت میاد روی چهل پنجا کیلوبیت من چند ماهه یه روز درمیون از یک تا یکو شیصد گیگ دانلود شبانمه ولی تا الان محدود نشدم.در کل زیادروی نکنی محدود نمیشی محدودم بشی یه هفته شبا دانلود نکنی از محدودیت در میای.اینو بگماا روزانه من تاحالا محدود نشدمو گمونم نکنم روزانه محدود کنند.
اول نکات مثبت شاتلو میگم
شاتل شاتلندو داره که هر چند ماه یبار ترافیکشو رایگان میکنه که میتونی بدون مصرف ترافیک جدیدترین نرم افزارا با بازریازو دان کنی بدون اینکه که محدود بشی.طرح خرید بیست و پنجا گیگ با تخفیف پنجا درصد داره که هر چند ماه یبار میزاره که بنظرمن فوقولادست بیست گیگو تقریبا سی تومن پنجا گیگوتقریبا شصت تومن میتونی بخری. و خیلی طرح های دیگه.پشتیبانیشم فوقولادست. تجربهی شخصیمو میگم من وقتی تلفن خونمون ز میخورد نتم قطع میشد ز زدم پشتیبانی بعد ده دقیقه راهنمایی کردن گفت تلفنو قطع میکنم خودم بهتون ز میزنم چون شاید زمان ببره تا درست شه.هیچی دیگه خودش ز زدو بعد بیست دقیقه چک کردن تموم پیریزای تلفن با راهنمایی ایشون آخر سر درست شد.در کل پشتیبانیش عالیه.
نکات منفیشم.میگند گرون فروشه که بنطر من همهی شرکتا همینجوریند همینو فقط از نکات منفیش میتونم بگم در کل این نظر شخصیه خودم بودو ممکنه باقیه دوستان نظرای متفاوتی داشته باشند
سلام و ممنون بابت اینکه تجربیاتتون رو در اختیار من گذاشتین . سپاس جدا :n16:نقل قول:
چن تا سوال دیگه هم دارم ... اونم اینکه آیا قطعی داره ؟ یا مثلا کند شدن نت .... من تو آسیاتک از ساعت 10 شب تا 2 شب سرعتم به شدت افت می کنه که فک کنم آسیاتک پهنای باند کم میاره :n13: این مشکل تو شاتل هست ؟
سرعت لود تلگرام و اینستاگرام چطوره ؟