همراه اول همیشه شارژ منو صفر میکنه. الان فقط اندازه بسته شارژش میکنم. وگرنه همزمان با بسته هم شارژو میخوره!نقل قول:
میتونن مثل ایرانسل طرح مصرف آزاد بزارن که از شارژ کم نشه، اما به عمد همچین قابلیتی رو فعال نمیکنن.
Printable View
همراه اول همیشه شارژ منو صفر میکنه. الان فقط اندازه بسته شارژش میکنم. وگرنه همزمان با بسته هم شارژو میخوره!نقل قول:
میتونن مثل ایرانسل طرح مصرف آزاد بزارن که از شارژ کم نشه، اما به عمد همچین قابلیتی رو فعال نمیکنن.
اي بابا راهي نيست بدون ussd بشه بسته شبانه خريد؟
هي مجبورم از مودم دربيارم بزارم تو گوشي
كسي ديشب مشكل سرعت نداشت؟
خيلي افتضاح بود ديشب
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
نقل قول:
ميتوني از طريق موبايلت نرم افزار my MCI همراه اول رو دانلود كني بعد براي وارد شدن به نرم افزار يه كد ٥ رقمي ميخواد كه به شماره ارسال ميشه
ميتوني وارد تنظيمات مودمت بشي يه قسمت داره به اسم sms حالا بستگي به مو دمت داره كد رو از اونجا يادداشت كن بعد تو نرم افزار ماي ام سي آي وارد كن و از طريق نرم افزار ميتوني بسته ها رو بخري
البته اين واسه تعرقه هايي است كه تو خود برنامه هست
من دیشب این طرح شبانه رو واسه اولین بار فعال کردم ... اتفاقا سرعت خیلی خوب بود! کندی شما به خاطر تعداد کاربر بالای اون دکل هست که بهش متصل هستید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود توسط آیفون 6 که با کابل USB به کامیپوتر وصل شده ... چون تا حالا تجربه دانلود توسط گوشی رو نداشتم با اینکه گوشی از طریق کابل USB شارژ میشد ولی هر نیم ساعت دو سه درصدی شارژ خالی میکرد !!
سرعت رو هم همراه اول رو 50 مگابیت محدود کرده.
دوست عزیز شما نمی تونی گوشیتو هات اسپات کنی و به صورت وای فای از اینترنتش روی سیستمت استفاده کنی؟اینطوری سرعتت بیشتر هم میشه.نقل قول:
این برنامتون اسمش چیه؟نقل قول:
خیلی جالبه
Networxنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری هم امتحان کردم ... فرقی نکرد ... فکر نمی کنم که کارت شبکه بی سیم گوشی بتونه سرعت بیشتر از 50 مگابیت رو انتقال بده.نقل قول:
دوستان یه مودم usb می خوام چی رو معرفی می کنید ارزون باشه فورحی باشه
من e3372 دارم راضیم حدود 120 تومننقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk