چرا سوال ها رو نمیذارن؟
Printable View
چرا سوال ها رو نمیذارن؟
اره بابا من خودم پارسال تعیین رشته نکردم گفتم یه سال می خونم بهتر میشم،همون طورم شد(به نظر من که ارزششو داره)نقل قول:
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
دیگه کنکورو دادیمو خلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااص،از فردا هم همش خوابو تفریح:8:،کنکور ازادم که بی خیال همه رو بلدیم دیگه:11::11::11:
راستی کی تاپیک کنکوریهای از زندان ازاد شده رو راه میندازین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان به خبری که هم اکنون به دست من رسید گوش کنید
گروه ترویستی القائده، مسئولیت کنکور ریاضی امروز را بر عهده گرفت
میشه یه کار ساده کرد. یه سوال بدن هر کی حلش کرد بسم الله برو دانشگاه. هر کی حل نکرد خود داند:27:
آخه من نمیدونم چه اصراریه که سخت طرح بشه؟
سوالات خیلی شبیه المپیاد بود تا کنکور!
------------------------------------------------------------
فکر کنم فقط من به این شعار های الکی اعتقاد دارم چون کسی دیگه حرفی نمیزنه و تشکری هم نیست.
پس دیگه ادامه نمیدم. من که معلوم نیست قوبل شم شاید بمونم واسه سال دیگه. بای :11:
لت و پار کردن امسال؟
من که زیاد اهل مقایسه کنکورها نیستم٬ ولی فکر نکنم سختیی خاصی وجود داشته باشه. گرچه ادبیات کمی نامعمول بود ولی خب خیلی هم سخت نبود.
به هر حال من در حد انتظاراتم ندادم. شاید هم بد بیاد٬ بالاخره چیزی بود که گذشت.
تو این آخر شیمی ۲ پیش فکر کنم یک نامه مدیر اندیشه سازان هست که می گه من از بچه ها نمی پرسم رتبشون چند بوده و .... چون آدم بودن و ... به رتبه است و نمیشه یک آدم رو در رتبه خلاصه کرد.
منم موافقم که سختی و آسونی برای آدما نسبیه هر کی بهتر خونده باشه براش آسون تره...نقل قول:
البته در این که کنکور بی عدالتیه که شکی نست! چون کسایی که پول بیشتر دارن و بهترین معلم ها رو دارن بهترین نمره ها رو میارن مطمئن باشین این که هی میگن همه روستایی ها رتبه های خوبو میارن چرنده شاید تا سال 83 اینطوری بود ولی الان که دیگه منبع سوالا کتاب نیست جدی فقط کسایی که معلم خوب و پول دارن رتبه میارن! شما کتاب شیمی و فیزیک رو ببینید (مخصوصا پیش) اصلا هیچی درس ندادن همه چی فعالیته! خوب معلم میخواد دیگه! یا چند ساله توسوالای لغت از داخل متن لغت میدن خوب معلم خوب میخحواد معنی کردن اون همه لغت دیگه! واسه درسهای تخصصی هم یکی باید باشه فرمول تستی بگه ... پس پول دارا میرن دانشگاه سراسری (که مجانیه) و بی پولا میرن آزاد (که پولیه) یا رشته ی به درد نخور توی سراسری....
:دی بد میگم!؟
سوال فیزیک که تو مغناطیس بود خود فرمول 5 دقیقه در آوردنش طول میکشه حالا فکر کن از اون عظمت مشتق بگیری مساوی صفر بزاری!!!!!:31:
به نظرم ادبیاتش سخت بود
آره همونطوری بود.نقل قول:
راستی دفترچه های ما رو جمع کردن. از شما هم گرفتن؟