آره میدونم لینک دانلودش خیلی جاها هست. اما یعنی هیچ فرقی بین داخل جعبه با اونی که دانلود میشه نیست؟
پس اپل خودشو سرکار گذاشته با 29دلار قیمت دادنش دیگه. همه مجانی دانلود میکنن بدون هیچ فرقی.
فکرمیکنم هنوز آپدیتی واسه lion نیومده باشه!
Printable View
آره میدونم لینک دانلودش خیلی جاها هست. اما یعنی هیچ فرقی بین داخل جعبه با اونی که دانلود میشه نیست؟
پس اپل خودشو سرکار گذاشته با 29دلار قیمت دادنش دیگه. همه مجانی دانلود میکنن بدون هیچ فرقی.
فکرمیکنم هنوز آپدیتی واسه lion نیومده باشه!
نه هیچ فرقی نمی کنهنقل قول:
خوب سیاست اپل با مایکروسافت فرق می کنه و سیستم عاملش رو بدون کرک میده.
باید توجه داشت که اکثر کاربرهای خارجی چون کشورشون کپی رایت رو رعایت می کنه همیشه از نسخه خریداری شده استفاده می کنند.
اپدیت 10.7.1 بطور رسمی و 10.7.2 بطور غیررسمی (بتا) اومدهنقل قول:
عزیزم باور کن که چه ورژن خریداری شده و چه دانلود شده سرسوزنی با هم فرق نمی کنندنقل قول:
نقش گرون تر از جاهای دیگه نیست چون تا 2-3 سال گارانتی می کنهنقل قول:
معمولا اگه بخوای هم بهت بدون گارانتی و با قیمت پایین تر میده
(البته باید بلد باشی بهشون قیمت پایین بدی :21:)
الماس هم 1 سال گارانتی تعویض داره
اگه ایفون داری میدونی که هیچ برندی اپل نمیشه و برای خریدن محصولات اپل واقعا باید عاشقش باشی:11: چون باتوجه به یه سری مشکلاتی که برند اپل تو ایران داره که اونم به خاطر جا نیفتادنش هست ازش خسته میشی مثلا یکی از این مشکلات تعمیر اپل هست من خودم یه بار ایفونم به خاطر ضربه خوردن بلندگوش قطع شد بعد دادم برای تعمیر وقتی ازش گرفتم دیدم صفحه اش مات شده یارو که زیر بار نمیرفت بعد فهمیدم اقا lcd رو عوض کرده خلاصه با یه مصیبتی قبول کرد گوشی رو ورداره حالا اگه من نوکیا داشتم این مشکل پیش نمیومد ولی من بعد این اتفاق باز ایفون خریدم چون یه محصول متفاوتی هست و همون زیباییش به همه مشکلاتش می ارزه حالا این تصمیم خودته که اپل بخری یا سونی بعد مگه نگفتی من لپ تاپ رو برای کارای سبک مثل فیلم و ...میخوام پس واسه چی میترسی که بخوای یه نرم افزار مخصوص بریزی که به مشکل بخوری :question:مک بوک پرو قدرت پردازش بالاتری داره ولی مک بوک ایر راحت تر جابه جا میشه این خودتی که باید ببینی کدوم برات مهم تره از من میشنوی اگه برای خونه میخوای پرو بگیر اگه کار خاصی هم نمیخوای بکنی روش ویندوز نریز چون من از خیلی ها شنیدم سرعتش میاد پاییننقل قول:
مرسی آرش جان. اما دیر گفتی همون با جعبه لاین رو برام آورده گفته فردا بیا بگیر:41:
ما 35 تومن دادیم رفت دیگه:19:
اما ازین جهات که هم خیالم راحته که دستگاهم کاملا جدیده و همچنین موقع فروش با این جعبه شاید کمی راحتتر باشم یکم آرومم میکنه که خیلی هم توچاه نریختم:2:
هنوزم امیدوارم یه فرقایی با این دانلودی ها داشته باشه:20:
البته چون 35 تومن اضافی دادم:rolleye::29:
به جان خودم به قول آرش سر سوزنی فرق ندارهنقل قول:
حتی اگه پول رو هم از پیش داده باشی تا تحویل نگرفتی می تونی کنسل کنی
یه جورایی دارن سوء استفاده می کنن و باید جلوشون در بیای
به هر حال 35 تومان هم کم پولی نیست
بخصوص که هنوز لاین اون طوری که باید جا نیوفتاده و یه خورده ی مشکل داره و ممکنه مجبور شی اسنو نصب کنی
بعد باید بری دوباره پول بدی تا اسنو بخری
اذیت نکن؟:41:
یعنی زنگ بزنم بگم نمیخوام؟ خجالت میکشم دیگه. کلی زنگ زدم که چرا نمیاد:2:
حالا باز بگم اون یکی رو میخوام. 35 تومنم کم نیست واقعا:21:
خجالت نداره بخدا، مگه گنج پیدا کردی؟نقل قول:
35 تومان پول بی دلیل با کلاشی دارن ازت می گیرن
اگه پول ندادی که زنگم نزن و کلا برو از یه جا دیگه بگیر تا دست از این سوء استفاده گری بر دارن
نه پول دادم 300تومن.
دستت درد نکنه. خوبیش اینه فاکتور کرده 1630. منم میگم من طبق همون فاکتوری که نوشتین میخوام.اگه پول نداده بودم که حتما از یه جا دیگه میگرفتم:2: